Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai

QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 05 10, 15:56)
Lauke galimybės sodint neturiu, nes neturiu žemės rolleyes.gif nebent balkone galiu palikt, ar tiktų toks variantas? 4u.gif

Atvirame balkone puikiausiai liks iki kitų metų, tik per didžiausius šalčius reikėtų pridengti. Mano namuose taip net jurginas gyvena. Žiemą pražydėjęs ant palangės po mėnesio ramybės vėl daigus leidžia.
Atsakyti
Liuks tada, dėkui kad apšvietėt. Labai gaila būtų prarast, nes narcizai vieni iš labiausiai patinkančių man gėlių, be to juos vyras padovanojo... biggrin.gif
Atsakyti
Narcizai gražios gėlės, bet man nesiseka juos auginti arba jie labai lepūs. Buvau pasisodinus gražių rūšių, bet pavasarį išlido apgeltę lapai, o pakui staigiai ir jie dingo. Preitais metais buvau kitokių pasodinus, tai ir vėl tas pats. Tik tie , kur paprasti auga, o kur gražūs gal labai yra lepūs ir juos sunku augint. O gal jie man nugelto, kad per vėlai ( spalio mėn) buvau pasodinus?
Pasidalinkite patirtimi narcizų darželiuose augintojos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 09 07, 19:39)
Narcizai gražios gėlės, bet man nesiseka juos auginti arba jie labai lepūs. Buvau pasisodinus gražių rūšių, bet pavasarį išlido apgeltę lapai, o pakui staigiai  ir jie dingo. Preitais metais buvau kitokių pasodinus, tai  ir vėl tas pats. Tik tie , kur paprasti auga, o kur gražūs gal labai yra lepūs ir juos sunku augint. O gal jie man nugelto, kad per vėlai ( spalio mėn) buvau pasodinus?
Pasidalinkite patirtimi narcizų darželiuose augintojos ax.gif

Gal pas jus labai rūgšti žemė, bet tuomet visi svogūniniai augalai vargtų. Spalio mėn pats laikas sodinti narcizams, gal jums pasitaikė sergantys arba perdžiovinti svogūnėliai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 09, 15:22)
Gal pas jus labai rūgšti žemė, bet tuomet visi svogūniniai augalai vargtų. Spalio mėn pats laikas sodinti narcizams, gal jums pasitaikė sergantys arba perdžiovinti svogūnėliai.

na tulpės auga, nesiskundžiu, bet kas su tais narcizais aš prieš sodinimą dar ir vandeny su kalio permanganatu pamirkau g.gif
Atsakyti
Keista, bet ar galėjau vis pataikyti perdžiovintus ar sergančius nusipirkti, jei iš skirtingų vietų ir skirtingu laiku buvau pirkusi. O perdžiovintus gumbus kaip atskirt ?(aš pirkdama pačiupinėju, kad gumbai kieti būtų ir apžiūriu, kad pelėsio ar kokių įgedimų nebūtų)
Atsakyti
Nusipirkau narcizus vazonelyje smile.gif Ar galima juos auginti namuose, ar butinai reikes persodinti lauke? blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien nusipirkau narcizų vazonėlyje. O kaip prižiūrėt reikia tai net nenutuokiu.
O kaip ir kas kiek laiko reikia laistyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 01 kovo 2008 - 21:55
QUOTE(wioletukas @ 2008 03 01, 22:49)
Aš irgi šiandien nusipirkau narcizų vazonėlyje. O kaip prižiūrėt reikia tai net nenutuokiu.

Palaistyti reikia, kai žemė išdžius, bet neperlaistykit. O kai nužydės, kad ir pavasarį persodinkit į darželį lauke ( geriau būtų rudenį, bet kad neperdžiūtų gumbiukai).
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 03 01, 21:49)

O kur galima pirkt su vazonu? Man pačios pačiausios šios gėlės. Kiekvieną pavasarį prisiperku puokštėm, negaliu atsižiūrėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 03 04, 17:55)
O kur galima pirkt su vazonu? Man pačios pačiausios šios gėlės. Kiekvieną pavasarį prisiperku puokštėm, negaliu atsižiūrėt wub.gif

Prekybos centruose ,,Maximose" , manau ir kituose, būna narcizų vazonėliuose.
Atsakyti
Ačiū user posted image
Atsakyti