Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai

QUOTE(krisstukas @ 2008 04 19, 18:06)
Mano vyras siandien kaip tik pora nupirko is tu bobuciu su svoguneliais ir vaikiukais. Sodinant dabar kazin tuos vaikiukus atskirti ar palikti? Idomu, ar nenusals pasodinus i lauka, gal kokiuose siltnamiuose isauginti  g.gif

Ir kaip ten su tais hiacintais? Man mama atveze mazame indelyje, zydi, namai kvepia, o ka veliau su juo? Ar laukti kol nuzydes namuose ar su ziedu ir galima sodinti i lauka? Ar paskui ir issikasti ji reik ir kada?

Narcizų vaikiukus reikia atskirti geriausiai iš karto ir pasodinti lauke. O hiacintus, kai nužydės sudžius lapai, juos iškasti ir padžiovinti tik uždengus, kad saulės negautų ir rudenį pasodinti lauke. Mano tokie iš vazonėlių hiacintai dabar lauke labai gražiai žydi.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 04 19, 18:59)
Narcizų vaikiukus reikia atskirti geriausiai iš karto ir pasodinti lauke. O hiacintus, kai nužydės sudžius lapai, juos iškasti ir padžiovinti tik uždengus, kad saulės negautų ir rudenį pasodinti lauke. Mano tokie iš vazonėlių hiacintai dabar lauke labai gražiai žydi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas visosms žinovėms mirksiukas.gif va draugė persodinėjo šiandien narcizus ir man davė gan nemažai, kai kurie net su žiedais, tai kažin jie prigis jei juo aš pasodinsiu i gėlyną dabar? ir ką daryt su svogūnais rudenį? juos iškast ar taip ir palikt žemėj iki pavasario?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2008 05 02, 16:43)
labas visosms žinovėms  mirksiukas.gif  va draugė persodinėjo šiandien narcizus ir man davė gan nemažai, kai kurie net su žiedais, tai kažin jie prigis jei juo aš pasodinsiu i gėlyną dabar? ir ką daryt su svogūnais rudenį? juos iškast ar taip ir palikt žemėj iki pavasario?

Narcizus dabar susodink,lapai gali ir nuvysti,kai pradės geltonuoti,džiūti-nupjauk lapus.Palik svogūnelius,neiškask,o kitą pavasarį jie jau normaliai gyvens.
Atsakyti
na taip ir padarysiu susodinsiu ir tikiuosi pavasary jie man prazis smile.gif
Atsakyti
Daržely narcizai gana prastai žydi 3 žiedeliai yra prasiskleidę, dar 3 skleidžiasi, bet žiūriu, kad kai kurių narcizų net lapų nelikę nė ženklo. Kur jie galėjo dingti, o ir persodinti užpernai buvo g.gif
Atsakyti
Atvežė mums žemių ir ką gi ten radau ,,siurprizą'' narcizų gumbų ( matyt iš ten kur kasė žemę narcizai yra augę), dabar juos susidėjau padžiovinti, paskui pasodinsiu lauke, aišku, ne laikas dabar buvo juos kasti, bet kai žemę sulygins tie narcizai užsivers žemėmis, tai galvoju rugsėjy susodinsiu į darželį, o gal dabar iš karto juos susodinti. Niekad nesu jų iškasusi tokiu laiku, net nežinau ką dabar daryti su jais g.gif
Atsakyti
Sveikos, narcizų mėgėjos! Man irgi labai patinka narcizai, norėčiau jų pati pasisodinti. O kada juos reikia sodinti?
Kur būtų galima rasti gražių narcizų nusipirkti?
Atsakyti
Narcizų mylėtojos, ar jau sodinate narcizus. Galvoju, gal ir juos reiktų pabandyti į tas kiauralėkštes pasodinti, kaip manot, gal kas nors jau sodinot? g.gif
Atsakyti
Vis žvalgausi prekybos centruose į narcizų gumbelius, jų yra labai labai gražių, kai kurių nesu net mačiusi darželiuose ir galvoju, ar sunku juos auginti, ar reikia jiems ypatingos priežiūros? Gal ir man šių gėlyčių pasisodinti? Ar nereikalaus ypatingos priežiūros iš pardedančio gėlin iko narcizai. Nes turiu dabar jau nedidelį žemės plotelį ir labai noriu pasisodinti gražių gėlyčių. ax.gif
Atsakyti
Ar jau matete prekybos centurose pirkti narcizu gumbiuku? Siandien buvau ,,Maximoj", bet dar nemaciau, bet galvoju pas laikas jiems pasirodyti prekyboje g.gif O gal kitose parduotuvese jau pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 08 23, 17:58)
Ar jau matete prekybos centurose pirkti narcizu gumbiuku? Siandien buvau ,,Maximoj", bet dar nemaciau, bet galvoju pas laikas jiems pasirodyti prekyboje g.gif O gal kitose parduotuvese jau pardavineja?

Senukuose tikrai jau yra. Pati pirkau
Atsakyti