Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai

QUOTE(madmuazele @ 2010 05 10, 17:12)

Va mano grazuolis - kol kas tik 1 zydi:
user posted image

grazus wub.gif o is kur jus ju daigus perkat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 05 12, 23:37)
Oi, kaip visada pas tave stebuklai 4u.gif Nesu mačiusi ružavų narcizų schmoll.gif Nors šiaip narcizus mėgstu tik senovinius...

Deja, nemačiau ir aš to stebuklo, liko tik žymeklis (rytoj įdėsiu foto) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 05 12, 22:44)
grazus wub.gif  o is kur jus ju daigus perkat g.gif

svogūnėlius perkam. Vieni iš daug ir įvairių, kas sezoną pasipildančių naujovių turi Euro gėlės (tinklapis )
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 05 12, 21:44)
grazus wub.gif  o is kur jus ju daigus perkat g.gif

Pernai svogūnėlius pirkau Rimi... Šiemet jau paieškosiu ir kitose parduotuvėse smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 13, 08:08)
svogūnėlius perkam. Vieni iš daug ir įvairių, kas sezoną pasipildančių naujovių turi Euro gėlės (tinklapis )

Nu jau užrodėt, tai užrodėt bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 gegužės 2010 - 09:41
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 13, 11:38)
Nu jau užrodėt, tai užrodėt bigsmile.gif  doh.gif

Labai nesidžiauk, nes iš ten pirkti ne visi sužydi tokiais žiedais, kokie ant foto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 13, 10:01)
Labai nesidžiauk, nes iš ten pirkti ne visi sužydi tokiais žiedais, kokie ant foto schmoll.gif

Nu va unsure.gif tai kaip pasitikėti g.gif
Atsakyti
manieji:
user posted image user posted image

Iš skeltakarūnių labai patiko 'Delta' -labai dideli žiedai, švyti iš toli - tai šių metų mano favoritas smile.gif Laukiu nesulaukiu, kada suaugs į visą kupstą biggrin.gif
O 'CumLaude' kiek nuvylė - pagal pardavimo foto karūnėlė turėjo būt kur kas didesnė (kaip pvz. 'Orangery') ir rausvenė.

Na o žonkiliniai narcizai labai mieli - nedidukai žiedeliai, kvepia, tinka pasisodinti "arčiau akių" ir... nosies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 13 gegužės 2010 - 10:36
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 13, 12:19)
Nu va unsure.gif  tai kaip pasitikėti g.gif

Amarilius jie pakeisdavo, o dabar negi kasiu narcizus ir vešiu į Kauną doh.gif
Papildyta:
QUOTE(leliumai @ 2010 05 13, 12:34)
manieji:

Gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 13, 11:01)

reikia pirkti žydinčius, vazonėliuose biggrin.gif O jei rimtai, tai ten tvarkos vis dar trūksta, manrods jie ten patys sumaišo, o ne gauna sumaišytus. Ateity manau bus didesnė tvarka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 13, 14:03)
reikia pirkti žydinčius, vazonėliuose  biggrin.gif O jei rimtai, tai ten tvarkos vis dar trūksta, manrods jie ten patys sumaišo, o ne gauna sumaišytus. Ateity manau bus didesnė tvarka wink.gif

Tai va, kad pirkau rudenį verysad.gif , o foto buvo tokios gražios rolleyes.gif
Atsakyti
Visi narcizai nuostabūs! 4u.gif
Atsakyti
Štai mano "ružavas" narcizas mad.gif

user posted image

tenka džiaugtis poetinių kvapu ax.gif

user posted image
Atsakyti