Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai

Kiek daug gražių narcizų!
Atsakyti
As siandien dar triju rusiu narcizus pasodinau - mama mazino savo geliu darzeli - tai man narcizus atidave. Vieni tai tie "kvepiantys", o kitu dvieju nezinau. Bus siurprizas bigsmile.gif Dar rudeni pora rusiu nusipirkti zadu blush2.gif
O va dar manuju, vieninteliu, trijule wub.gif
user posted image
Atsakyti
madmuazele, labai gražūs narcizai.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 16, 22:26)

O va dar manuju, vieninteliu, trijule wub.gif

Graži trijulė thumbup.gif
Atsakyti
gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Senoviniai pilnaviduriai narcizai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 22, 10:57)
Senoviniai pilnaviduriai narcizai  ax.gif

labai gražūs thumbup.gif mačiau žydint daug vienoj vietoj ax.gif tai labai thumbup.gif atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 22, 11:57)
Senoviniai pilnaviduriai narcizai  ax.gif

user posted image

Patys pačiausi man 4u.gif Turbūt reikėjo man mokytis archeologijos schmoll.gif Nes patinka tik senienos tongue.gif
Tiesa, Jediara, dar mano tokie narciziukai pievoj kažkur keli pražydo... o draugė iš mamos irgi atvežė. Taigi dėkui už širdingus pažadus. Tiesiog jau nebereikės jų tesėt... aciuks.gif
Atsakyti
Labai gražūs tie senoviniai pilnaviduriai narcizai, o ar jie kvepia?
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 05 26, 16:35)
Patys pačiausi man 4u.gif Turbūt reikėjo man mokytis archeologijos schmoll.gif Nes patinka tik senienos tongue.gif
Tiesa, Jediara, dar mano tokie narciziukai pievoj kažkur keli pražydo... o draugė iš mamos irgi atvežė. Taigi dėkui už širdingus pažadus. Tiesiog jau nebereikės jų tesėt...  aciuks.gif

Propaguojate Lietuvos paveldą thumbup.gif O man tai patinka naujovės blush2.gif

Na va verysad.gif Tai ką Jums galėčiau pasiųlyti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 05 26, 20:55)
Labai gražūs tie senoviniai pilnaviduriai narcizai, o ar jie kvepia?

Taip, kvepia - kaip poetiniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 26 gegužės 2010 - 19:59
Bet juk tas senoviškas gėles visos močiutės augino ir tos gėlės nereikalavo jokios ypatingos priežiūros, o dabartinės gėlytės kai kurios labai lepios, tiesiog nepritaikytos mūsų sąlygoms.
Atsakyti
fitness3.gif Atbegau tiesiai cia i narcizu tema, nes gi ryte vaziuodama i darba pamaciau lygiai tokius pat senoviskus baltus, kvepiancius narciziukus, tarp pikdzoliu, dilgeliu, niekam nereikalingi, kad zydi, kad zydi, o ju tiek daug, tikriausiai buvo ismesti doh.gif kada galeciau juos kasti ir sodintis i savo teritorija clap.gif hihihi.gif
Atsakyti