Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 11 tema

QUOTE(boruzele78 @ 2012 09 21, 12:03)
jei norodo tai paziurekite curbis spalvyte

sita? gal ir nieko 4u.gif
man tai kiek mazokai medziagos cia atrodo biggrin.gif bet kaip suprantu, jus jau apsisprendus wink.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(boruzele78 @ 2012 09 21, 12:10)
na ne labai jau akis rezia  schmoll.gif ,kaip tokios My Webpage

o sitas tai jau nerezia akies? biggrin.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2012 09 21, 11:13)
sita? gal ir nieko 4u.gif
man tai kiek mazokai medziagos cia atrodo biggrin.gif bet kaip suprantu, jus jau apsisprendus wink.gif
user posted image
Papildyta:

o sitas tai jau nerezia akies? biggrin.gif

My Webpage

nevelnio as neapsisprendus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ir kuo toliau ziuriu nervas ima
Papildyta:
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(dzordze29 @ 2012 09 21, 11:56)
na rinkaus pati sia
rastelis

kambarys
cia pasidairykit- gaila fotikas taip graziai neperteikia spalvu-grindys realiai pas mus nera tokios tamsios

Žiūriu čia taip įdomiai - romanetės ant dieninių užuolaidų. O kaip tos dieninės tvirtintos?
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2012 09 21, 14:09)
Žiūriu čia taip įdomiai - romanetės ant dieninių užuolaidų. O kaip tos dieninės tvirtintos?

visur dienines ant begeliu biggrin.gif
Atsakyti
Man tai tas pilkas variantas uzuolaidu, ir oranzinis, kazkaip per skystos medziagos atrodo, kazko solidesnio lyg noretusi...

o man ta elektrine spalva patiko, aisku jos kiek per daug, gal bet kaip akcenta kazkur ji panaudoti, atrodytu thumbup.gif

user posted image

va sita audini maciau pas siuveja, nemazai ir kainuoja metro kaina, bet ar ne per sunkiai kambaryje atrodo, labai storas audinys man pasirode g.gif labai idomi butu dzorde29 nuomone
Atsakyti
kaip toks jums variantas uzuolaidos
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2012 09 21, 14:23)
Man tai tas pilkas variantas uzuolaidu, ir oranzinis, kazkaip per skystos medziagos atrodo, kazko solidesnio lyg noretusi...

o man ta elektrine spalva patiko, aisku jos kiek per daug, gal bet kaip akcenta kazkur ji panaudoti, atrodytu  thumbup.gif

user posted image

va sita audini maciau pas siuveja, nemazai ir kainuoja metro kaina, bet ar ne per sunkiai kambaryje atrodo, labai storas audinys man pasirode  g.gif  labai idomi butu dzorde29 nuomone

na sunkiai ar nesunkiai pamatysiu kita savaite, kai baldeliai atvaziuos ir bendras vaizdelis matysis,jei domins- ikelsiu foto, dabar lyg ir neapsunkina kambario
Atsakyti
user posted image

Jau kooooks grozis-ziauriai tiktu musu miegamajame wub.gif Kaip suprantu cia is uzsienio siustis reiktu g.gif Gal kas matet panasiu variantu Lietuviskuose puslapiuose? mirksiukas.gif Nu ziauriai man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satina:) @ 2012 09 23, 14:12)
user posted image

Jau kooooks grozis-ziauriai tiktu musu miegamajame wub.gif Kaip suprantu cia is uzsienio siustis reiktu g.gif Gal kas matet panasiu variantu Lietuviskuose puslapiuose? mirksiukas.gif Nu ziauriai man patiko thumbup.gif

Taigi tokias užuolaidas pasiūti labai nesudėtinga ir pačiai. Ne tokius dalykus "susimeistraujam" iš "nieko".
Atsakyti
Sveikos, norėčiau pati pasisiūti austrijetes. Gal kas nors galėtų pamokyti, kaip tai daryti? Turiu nemažai patirties rūbų siuvime iš burdos, bet užuolaidų siūti neteko, bet norėčiau pabandyti. Jau apžiūrėjau pas tetą, pamaniau, jog nieko sudėtingo ten nėra. Reikia pasiųti užuolaidą su pamušalu, suraukti ant raukimo juostelės, ant galo uždėti raukinukus. Tada reikia prisiųti sutraukimo mechanizmui kilputes, o kaip mechanizmą įmontuoti gal parduotuvėje pamokytų?

Na gal galite patarti kaip man apskaičiuoti, kiek reikia audinio? Mano yra du langai. Vienas 1.6 m, o kitas 2.55 m. langų aukštis 1.33 m. O dar 50 cm yra iki lubų. Norėčiau mechanizmą montuoti prie pat lubų.
Tada dar sekantis klausimas. Jeigu kas kiek centimetrų daryti tas sutraukimo bangas? Tarkime tame lange, kuris yra 1.6, ar reikia 4, ar 3 bangų? O tame, kur plotis 2.55?

Dar gal galite pasakyti, ar austrietės gražiai atrodo su margu audiniu? Išsirinkau labai gražų audinį, bet ar nesigaus jovalas kai padarysiu sutraukimą?

Dar vienas klausimas, kokį raukimą daryti? 2 kartus ar 1.5? Pas tetą matavau buvo lyg ir arti 2 kartų ir atrodė neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Nebaba @ 2012 09 23, 14:47)
Taigi tokias užuolaidas pasiūti labai nesudėtinga ir pačiai. Ne tokius dalykus "susimeistraujam" iš "nieko".

Na is manes siuveja tai tikrai nekokia,tai teks ieskot pasiutu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2012 09 23, 16:43)
Sveikos, norėčiau pati pasisiūti austrijetes.

yra labai daug austrijiečių siuvimo būdų, ir konkrečiai kažką konkrečiai parašyti labai sunku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Satina:) @ 2012 09 23, 14:12)
user posted image

nesunku pasiūti, tik medžiagą reiktų rasti patinkančią mirksiukas.gif
Atsakyti