Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 11 tema

QUOTE(Gija* @ 2012 10 21, 18:54)
Pas mane miegamajame austrijetes, 2 spalvu, laaaabai grazu, dizainerei sakau reikia romantiskumo miegamajame, labai niuru, tai rezultatas pranoko lukescius  wub.gif

Gal foto kokia turite? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas patars kiek reikia pridėti cm, kad tiek naktinės tiek dieninės užuolaidos gražiai kristų ant žemės 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote, kur nebrangiai užsisakyti kelis roletus?
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2012 10 22, 12:05)
Gal foto kokia turite? blush2.gif

neprisiruosiu nufotografuoti, vakare jau sakiau, kai nekris sviesa, kai uz lango tamsu bus, nes jau ne pirmas zmogus manes praso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2012 10 23, 09:39)
neprisiruosiu nufotografuoti, vakare jau sakiau, kai nekris sviesa, kai uz lango tamsu bus, nes jau ne pirmas zmogus manes praso  4u.gif

Laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2012 10 23, 12:24)

i tema tikrai nedesiu, nebent i pasta issiusiu kas nores 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2012 10 23, 12:57)
i tema tikrai nedesiu, nebent i pasta issiusiu kas nores  4u.gif

tai ko taip????
Atsakyti
šitoje temoje itin trūksta foto su langų rūbeliais, ir ne internetinių sprendimų , o iš realių namų, mano kol kas visi langai nuogi, tai neturiu ką dėti.... ax.gif
Atsakyti
butu smagu pasiziureti ir kitu igivendintu svajoniu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzordze29 @ 2012 10 23, 12:58)
tai ko taip????

nes nemoku istrinti nuotrauku, o kur ikelusi buvau, paskui meta mano langus, jau ne is vienu draugu sako, waw tavo langus matem nete,kad ir per google

na, buvo noras sukurti jaukuma, romantiskuma miegamajame, tai austrijetes labai tam tiko wub.gif

tokie buvo langai pries

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 spalio 2012 - 17:25
QUOTE(Gija* @ 2012 10 23, 16:54)
nes nemoku istrinti nuotrauku

tai jus tas nuotraukeles istrinkit is fotki.com per kur ir ikelet i foruma wink.gif
Atsakyti
O man pasistojo klausimas is kitos operos ax.gif Kiek cm turi issikisti sieninis karnizas (vamzdukas) is uz lango nisos? 20cm? 30cm? g.gif
Atsakyti