Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 11 tema

Sveikos 4u.gif
gal žinote kur Vilniuje galima įsigyti didesnį kiekį užuolaidinių audinių pigiau?
Ir dar gerą siuvėją? ax.gif
Galima į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2012 10 02, 08:22)
Sveikos  4u.gif
gal žinote kur Vilniuje galima įsigyti didesnį kiekį užuolaidinių audinių pigiau?
Ir dar gerą siuvėją?  ax.gif
Galima į až  4u.gif

gariunu sandeliai 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote kur Kaune rast kokybiskas,nebrangias ir grazias romanetes? blush2.gif Ot uzsimaniau,ane doh.gif
Atsakyti
Gal galit psakyti, per kiek cm reikia atitraukti dienines uzuolaidas nuo radiatoriaus, kad graziai kristu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2012 10 05, 20:25)
Gal zinote kur Kaune rast kokybiskas,nebrangias ir grazias romanetes? blush2.gif Ot uzsimaniau,ane  doh.gif

o jus norite gatavas nusipirkti ar siutis? siaip patariu kviesti dizainere i namus, tik ne is salono aisku 4u.gif o kiek langui galite skirti pinigeliu? kokio dydzio langas?
Atsakyti
ieškau Vilniuje, dizainėrės- siuvėjėlės, kuri padėtų su užuolaidomis/ lovatiese miegamajam kambariu..... ax.gif jei kas galit rekomenduoti į AŽ_ 4u.gif
Atsakyti
Atsisveikinu su sia tema, noriu pasidziaugti, jog pagaliau mano namo visi langai aprengti thumbup.gif tam prireike 3,5 metu, visgi braaangus malonumas tie langai doh.gif bet rezultatu esu laaaabai patenkinta wub.gif linkiu visoms graziai "aprengti" savo langucius ir kad namai atrodytu jaukus, silti ir estetiski 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2012 10 21, 11:14)
Atsisveikinu su sia tema, noriu pasidziaugti, jog pagaliau mano namo visi langai aprengti  thumbup.gif  tam prireike 3,5 metu, visgi braaangus malonumas tie langai  doh.gif  bet rezultatu esu laaaabai patenkinta  wub.gif  linkiu visoms graziai "aprengti" savo langucius ir kad namai atrodytu jaukus, silti ir estetiski  4u.gif Sėkmės  4u.gif

na labai dziugu bigsmile.gif bet kur gi vaizdeliai? ne gi nepasirodysit?
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2012 10 15, 13:39)
o jus norite gatavas nusipirkti ar siutis? siaip patariu kviesti dizainere i namus, tik ne is salono aisku  4u.gif  o kiek langui galite skirti pinigeliu? kokio dydzio langas?

Lango nisos mazdaug 130x130,noreciau siut,nes reikia i mergaites kambari,nelabai turiu fantazijos kokiu noreciau,bet reik vaikiskai ne vaikisku doh.gif mergaitei 6 metai kol kas noris zaismingesniu,bet turint galvoje kad jos kabes ne metus,tai reik kad nebutu labai leliukiskos doh.gif Pinigu net nezinau,jei galutinis rezultasgeras,tai kaip ir daugiau galima pamoket,nelabai orientuojuos kainose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2012 10 21, 18:55)
Lango nisos mazdaug 130x130,noreciau siut,nes reikia i mergaites kambari,nelabai turiu fantazijos kokiu noreciau,bet reik vaikiskai ne vaikisku doh.gif mergaitei 6 metai kol kas noris zaismingesniu,bet turint galvoje kad jos kabes ne metus,tai reik kad nebutu labai leliukiskos doh.gif Pinigu net nezinau,jei galutinis rezultasgeras,tai kaip ir daugiau galima pamoket,nelabai orientuojuos kainose unsure.gif

Manau į 400-500Lt. tikrai turetumete tilpti...siaip sakau geriausia pasikviesti dizainere, jos parinks audini, nupirks pigiau nei kad jus pirktumete, mechanizma taip pat pigiau nupirks, reziume tikrai nesutaupysite jei pati mechanizma pirksite, audini, nes mokesite pardavimo kaina uztai...pasimokiau jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2012 10 21, 19:55)

roletai.com dabar nuolaidos mechanizmams mirksiukas.gif O dėl pačio audinio ir dizaino, juk galima pasiūti ir kitą romanetę ant to pačio mechanizmo mirksiukas.gif

Man labai gražu austrijietės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 10 21, 19:57)
Man labai gražu austrijietės  wub.gif

Pas mane miegamajame austrijetes, 2 spalvu, laaaabai grazu, dizainerei sakau reikia romantiskumo miegamajame, labai niuru, tai rezultatas pranoko lukescius wub.gif
Atsakyti