Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 11 tema

QUOTE(Mistika... @ 2012 10 23, 20:20)
O man pasistojo klausimas is kitos operos  ax.gif  Kiek cm turi issikisti sieninis karnizas (vamzdukas) is uz lango nisos? 20cm? 30cm?  g.gif

kas kiek nori-tas tiek daro
Atsakyti
sveikos merginos, gal kuri žino gerą/ nebrangią siuvėjėlę/dizainerę, kuri ir į namus atvyktų , ir patartų ir pasiūtų užuolaidas...? 4u.gif į až
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 10 25, 12:45)
sveikos merginos, gal kuri žino gerą/ nebrangią siuvėjėlę/dizainerę, kuri ir į namus atvyktų , ir patartų ir pasiūtų užuolaidas...? 4u.gif į až

Kuriame mieste?
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2012 10 25, 13:45)
Kuriame mieste?

Vilniuje, beveik centre.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2012 10 22, 20:20)
Sveikos, gal kas patars kiek reikia pridėti cm, kad tiek naktinės tiek dieninės užuolaidos gražiai kristų ant žemės  4u.gif

Jei norite kad tik remtusi 5cm, kristu ant zemes graziai 10- 15cm, jei yra daugiau vietos, erdves galima ir 20 - 30 cm (bet cia jau daugoka) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2012 10 26, 08:56)
Jei norite kad tik remtusi 5cm, kristu ant zemes graziai 10- 15cm, jei yra daugiau vietos, erdves galima ir 20 - 30 cm (bet cia jau daugoka)  smile.gif

su 20-30cm tikrai bu negrazu. man buvo taip padare, tai nesiau atgal, kad padarytu normalaus ilgio. nors cia turbut dar daug kas ir nuo pacios medziagos priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2012 10 23, 15:54)
tokie buvo langai pries

user posted image

pazadus vykdau 4u.gif austrijetes miegamajame

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 spalio 2012 - 17:26
Gija,labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 10 25, 20:56)
Vilniuje, beveik centre.... mirksiukas.gif

Ne, nezinau, Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2012 10 26, 14:46)
pazadus vykdau  4u.gif  austrijetes miegamajame

Gražu wub.gif ir aš tokias buvau pasisiuvus, bet pabodo tiek daug klosčių tai persiuvau kitaip biggrin.gif Čia su mechanizmu ir kilnojasi į viršų? Nes daug kur esu mačius taip pasiūtą užuolaidą pakabintą ant karnizo "ale austrijietę"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 spalio 2012 - 17:26
QUOTE(Milinga @ 2012 10 26, 21:40)
Gražu  wub.gif  ir aš tokias buvau pasisiuvus, bet pabodo tiek daug klosčių tai persiuvau kitaip  biggrin.gif Čia su mechanizmu ir kilnojasi į viršų? Nes daug kur esu mačius taip pasiūtą užuolaidą pakabintą ant karnizo "ale austrijietę"

su mechanizmu kilnojasi i virsu ir i apacia.. siaip grazu ir visa lygi, jei nori, tada tokia banga susimeta viena apacioje ir viskas, o pati uzuolaida lygi, cia tik "kobinuku" deka klostes pasidarai kaip pats nori, perisiuti tikrai nereikia.. o siaip ji cia pas mane is dvieju daliu, viena gali sukelti, kita palikti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 26 spalio 2012 - 21:56
QUOTE(Gija* @ 2012 10 26, 19:52)
su mechanizmu kilnojasi i virsu ir i apacia.. siaip grazu ir visa lygi, jei nori, tada tokia banga susimeta viena apacioje ir viskas, o pati uzuolaida lygi, cia tik "kobinuku" deka klostes pasidarai kaip pats nori, perisiuti tikrai nereikia.. o siaip ji cia pas mane is dvieju daliu, viena gali sukelti, kita palikti....

Labai smalsu,kiek mazdaug kainavo ax.gif
Atsakyti