Gal kas mate realiai kaip atrodo uzklijuotos dekorativines pleveles ant stiklo? Graziai ar baisiai
Viskas taip paprasta
Gal kas mate realiai kaip atrodo uzklijuotos dekorativines pleveles ant stiklo? Graziai ar baisiai
QUOTE(Bozenyte @ 2013 02 15, 20:35)
http://digma.lt/inte...u-window-films/
QUOTE(TuDa @ 2013 02 15, 21:46)
Atrodo visai neblogai. Tik kaip ilgai laikosi? Issirinkom i miegamaji ant balkono duru roletus. O siandien paskambino sake ilgio neuztenka
QUOTE(Bozenyte @ 2013 02 15, 21:35)
Labai priklauso ir nuo plėvelės, ir nuo apšvietimo. Aš esu ant vidaus durų stiklo užklijavus - ten, kur pats stiklas reljefinis (iš kitos pusės, nei plėvelė) ir plėvelė pamarginta - neturiu jokių priekaištų, bet lygi vienspalvė pusiau peršviečiama ant paprasto stiklo atrodė pobaisiai (nulupau neapsikentusi po kelių savaičių) - matosi ir patys mažiausi likę oro burbuliukai, ir šiaip vaizdas lyg būtų metus nevalyta.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 02 15, 23:27)
Labai priklauso ir nuo plėvelės, ir nuo apšvietimo. Aš esu ant vidaus durų stiklo užklijavus - ten, kur pats stiklas reljefinis (iš kitos pusės, nei plėvelė) ir plėvelė pamarginta - neturiu jokių priekaištų, bet lygi vienspalvė pusiau peršviečiama ant paiiprasto stiklo atrodė pobaisiai (nulupau neapsikentusi po kelių savaičių) - matosi ir patys mažiausi likę oro burbuliukai, ir šiaip vaizdas lyg būtų metus nevalyta.
i O sakykit pas ka uzsakynejot? Perkant i ka reiketu atkreipti demesi
Kokie atsiliepimai apie plisuotas zaliuzes? Buvo apie juos kalbeta. Bet pakankamai nedaug
QUOTE(Bozenyte @ 2013 02 16, 11:37)
Kokie atsiliepimai apie plisuotas zaliuzes? Buvo apie juos kalbeta. Bet pakankamai nedaug
Jau kokia pora savaiciu turiu plisuotas zaliuzes. Dejau del patogumo, ant nemazu langu, ten pas mus isejimas i terasa. Grozio labai didelio nematau, tik kad patogu. Ateity vistiek planuoju uzuolaidas kabinti.
QUOTE(Makleja @ 2013 02 16, 19:25)
Jau kokia pora savaiciu turiu plisuotas zaliuzes. Dejau del patogumo, ant nemazu langu, ten pas mus isejimas i terasa. Grozio labai didelio nematau, tik kad patogu. Ateity vistiek planuoju uzuolaidas kabinti.
Vat ir mes del patogumo galvojam kad uzsakyti ant balkono duru miegamajame ir dukrytes kambary. Bet dar tiksliai neapsisprendem. Gal galima butu realias foto
Norisi kazko grazaus ir praktisko, nes kainuoja nemazai
Sveikos, sakykit ar tos dekoracijos ant uzuolaidos prisiuvamos ar klijuojamos?
Merginos, gal padesit...
Kazkurioje temoje buvau maciusi nuotraukas / paveiksliukus, buvo pavaizduotas skirtumas kaip atrodo langas, kai uzuolaidos kabinamos is karto virs lango ir kai arciau lubu... Niekur neberandu...
Gal kuri zinot, kur rast ta paveiksliuka
Kazkurioje temoje buvau maciusi nuotraukas / paveiksliukus, buvo pavaizduotas skirtumas kaip atrodo langas, kai uzuolaidos kabinamos is karto virs lango ir kai arciau lubu... Niekur neberandu...
QUOTE(dangus giedras @ 2013 02 20, 17:05)
Merginos, gal padesit...
QUOTE(Druska* @ 2013 02 19, 08:25)
maniskeskarpe is kito audinio ir prisiuvinejo