Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 11 tema

Viskas taip paprasta smile.gif
Gal kas mate realiai kaip atrodo uzklijuotos dekorativines pleveles ant stiklo? Graziai ar baisiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2013 02 15, 20:35)
Gal kas mate realiai kaip atrodo uzklijuotos dekorativines pleveles ant stiklo? Graziai ar baisiai 4u.gif

http://digma.lt/inte...u-window-films/
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 02 15, 21:46)

Atrodo visai neblogai. Tik kaip ilgai laikosi? Issirinkom i miegamaji ant balkono duru roletus. O siandien paskambino sake ilgio neuztenka doh.gif . Siule apsukti blink.gif suprantu jei butu vienspalviai., tai gal dar nieko baisaus, bet kad musu atveju su gelytemis. Tai vel likom be nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2013 02 15, 21:35)

Labai priklauso ir nuo plėvelės, ir nuo apšvietimo. Aš esu ant vidaus durų stiklo užklijavus - ten, kur pats stiklas reljefinis (iš kitos pusės, nei plėvelė) ir plėvelė pamarginta - neturiu jokių priekaištų, bet lygi vienspalvė pusiau peršviečiama ant paprasto stiklo atrodė pobaisiai (nulupau neapsikentusi po kelių savaičių) - matosi ir patys mažiausi likę oro burbuliukai, ir šiaip vaizdas lyg būtų metus nevalyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 15 vasario 2013 - 22:27
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 02 15, 23:27)
Labai priklauso ir nuo plėvelės, ir nuo apšvietimo. Aš esu ant vidaus durų stiklo užklijavus - ten, kur pats stiklas reljefinis (iš kitos pusės, nei plėvelė) ir plėvelė pamarginta - neturiu jokių priekaištų, bet lygi vienspalvė pusiau peršviečiama ant paiiprasto stiklo atrodė pobaisiai (nulupau neapsikentusi po kelių savaičių) - matosi ir patys mažiausi likę oro burbuliukai, ir šiaip vaizdas lyg būtų metus nevalyta.
i
O sakykit pas ka uzsakynejot? Perkant i ka reiketu atkreipti demesi
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie plisuotas zaliuzes? Buvo apie juos kalbeta. Bet pakankamai nedaug
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2013 02 16, 11:37)
Kokie atsiliepimai apie plisuotas zaliuzes?  Buvo apie juos kalbeta. Bet pakankamai nedaug

Jau kokia pora savaiciu turiu plisuotas zaliuzes. Dejau del patogumo, ant nemazu langu, ten pas mus isejimas i terasa. Grozio labai didelio nematau, tik kad patogu. Ateity vistiek planuoju uzuolaidas kabinti.
Atsakyti
QUOTE(Makleja @ 2013 02 16, 19:25)
Jau kokia pora savaiciu turiu plisuotas zaliuzes. Dejau del patogumo, ant nemazu langu, ten pas mus isejimas i terasa. Grozio labai didelio nematau, tik kad patogu. Ateity vistiek planuoju uzuolaidas kabinti.

Vat ir mes del patogumo galvojam kad uzsakyti ant balkono duru miegamajame ir dukrytes kambary. Bet dar tiksliai neapsisprendem. Gal galima butu realias foto 4u.gif
Norisi kazko grazaus ir praktisko, nes kainuoja nemazai
Atsakyti
Sveikos, sakykit ar tos dekoracijos ant uzuolaidos prisiuvamos ar klijuojamos? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal padesit... 4u.gif

Kazkurioje temoje buvau maciusi nuotraukas / paveiksliukus, buvo pavaizduotas skirtumas kaip atrodo langas, kai uzuolaidos kabinamos is karto virs lango ir kai arciau lubu... Niekur neberandu...

Gal kuri zinot, kur rast ta paveiksliuka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 02 20, 17:05)
Merginos, gal padesit...  4u.gif

Kazkurioje temoje buvau maciusi nuotraukas / paveiksliukus, buvo pavaizduotas skirtumas kaip atrodo langas, kai uzuolaidos kabinamos is karto virs lango ir kai arciau lubu... Niekur neberandu...

Gal kuri zinot, kur rast ta paveiksliuka  smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Druska* @ 2013 02 19, 08:25)
Sveikos, sakykit ar tos dekoracijos ant uzuolaidos prisiuvamos ar klijuojamos? blush2.gif

maniskeskarpe is kito audinio ir prisiuvinejo
Atsakyti