o kaip graziau klostes gula ir patogiau dienines uzuolaidos su metaliniais ziedais ar su kabliukais

QUOTE(Druska* @ 2013 02 20, 22:55)
o kaip graziau klostes gula ir patogiau dienines uzuolaidos su metaliniais ziedais ar su kabliukais 

Su žiedais, klostės bus didelės (sakyčiau, bangos labiau), ir jas reikės "rankiniu būdu" suvienodinti.
Su kabliukais, klostės bus smulkesnės ir "automatiškai" vienodos (pagal pasirinktą drapiravimo juostelę, prisiūtą užuolaidų viršuje).
Grožis labai jau skonio reikalas. Man žiedai gražu tik tada, kai yra ir dieninėje ir naktinėje užuolaidoje ant vieno karnizo. Patogumas irgi, kai užuolaida su juostele, ją užtraukei ir tiek, užuolaidą su žiedais dar reikia "suglostyti" ir suvienodinti klostes, kad tvarkinga būtų. Na o jei užuolaidos atitraukiamos tik kartą per porą mėnesių, tai dėl to patogumo jokio skirtumo.
Čia tokie mano asmeniniai pastebėjimai

QUOTE(Namų Fėja @ 2013 02 21, 09:56)
Su žiedais, klostės bus didelės (sakyčiau, bangos labiau), ir jas reikės "rankiniu būdu" suvienodinti.
Su kabliukais, klostės bus smulkesnės ir "automatiškai" vienodos (pagal pasirinktą drapiravimo juostelę, prisiūtą užuolaidų viršuje).
Grožis labai jau skonio reikalas. Man žiedai gražu tik tada, kai yra ir dieninėje ir naktinėje užuolaidoje ant vieno karnizo. Patogumas irgi, kai užuolaida su juostele, ją užtraukei ir tiek, užuolaidą su žiedais dar reikia "suglostyti" ir suvienodinti klostes, kad tvarkinga būtų. Na o jei užuolaidos atitraukiamos tik kartą per porą mėnesių, tai dėl to patogumo jokio skirtumo.

QUOTE(Namų Fėja @ 2013 02 21, 10:56)
Labai ačiū už atsakyma, pati truputį prašioviau su tom užuolaidom

kažkaip taip noreciau, tai tada gal juostelė geriau būtų

QUOTE(Druska* @ 2013 02 21, 11:46)
Labai ačiū už atsakyma, pati truputį prašioviau su tom užuolaidom
dabar mėginsiu taisyt padėtį, pas mane ant vitrininio lango romanetė naktinė vienspalvė tiesiog smugdo mane, tai galvoju ant jos viršaus paisiūti dieninę užuolaidą na kad truputį gyviau namai atrodytų

jus gal savo lango vaizdeli idekit

QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 04, 16:53)
Ka patarsite kabinti virtuveje? Normalus karnizas netelpa.

Galvojau pupirkti medziagine ilgesi roleta ir krastus apipjauti, tik nezinau ar tai realu
O gal paprastus ant lango kabinamus?
Kur pigiau galima uzsakyti?
Dar turime maza langeli, po jo bus stalvirsis. Cia turbut isvis nieko geriau nekabinti?

Galvojau pupirkti medziagine ilgesi roleta ir krastus apipjauti, tik nezinau ar tai realu

O gal paprastus ant lango kabinamus?
Kur pigiau galima uzsakyti?
Dar turime maza langeli, po jo bus stalvirsis. Cia turbut isvis nieko geriau nekabinti?

nematau lango virsaus,cia galma pakabinti uzuolaideles,nors as manau .labai norint ir romanete iseitu,zinoma virsuje sonus pagal ta nisa apkarpant,.kazkada sivau toki langa,tik slaitas buvo is vienos puses.bet uzuolaideles graziau atrodytu

Papildyta:
QUOTE(atnala @ 2013 02 24, 11:32)
nematau lango virsaus,cia galma pakabinti uzuolaideles,nors as manau .labai norint ir romanete iseitu,zinoma virsuje sonus pagal ta nisa apkarpant,.kazkada sivau toki langa,tik slaitas buvo is vienos puses.bet uzuolaideles graziau atrodytu 

visiems langams galima sugalvoti,atitinkama varianta

QUOTE(Svajone_25 @ 2013 02 22, 18:02)
Sveikos, gyvename savo buste jau trecius metus, bet vis neprisiruosiu uzuolaidas uzsakyti, tiesa pasakius netgi nelabai ir issivaizduoju kokios galetu tikti...
Ypatingai kai tas balkonas dar yra

as tai ta balkona taip ir palikau be uzuolaidos, o ant situ 3-ju langiuku, kabinau dienine ir parisau is sonu naktines uzuolaidas

Ateinu prašyti patarimų ... prieš metus jau buvau įkėlusi savo svetainės langą, kaip pvz. kokias romanetės gavau iš Dexteros, ši užgaida buvo skausminga tiek finansiniu klausimu tiek vizualiai, bet kadangi buvo tiek suplota pinigų metus laiko kentėjau tokį vaizdą...dabar pribrendau pakeitimams tik nesugalvoju ką daryti...
norisi atsisakyti romanečių, nes neįvertinau, kad nuo šiol gyvenam žemai ir viskas yra kaip ant delno netgi diena(kambarys yra gyvenamas nuolat), bet visai jų nukabinti negaliu, nes sienos dažytos, o ta romanetė kuri kabo virš balkono turi net 4 dideles skyles(meistras nesugebėjo išgręžti per kartą tvarkingai
) o remonto vėl daryti neplanuojam, tai nuėmus biegelį nepavyks gražiai užmaskuoti tų skylių...galvojau apie dieninės užuolaidos pakabinimą, kaip pvz. esančiame aukščiau, bet man nesižiūri, o po romanete negaliu, nes neturėsiu kur jos tvirtinti...tos dekoratyvinės naktinės irgi privalo kabėti šonuose, nes slepia nelabai lygias, nors ir šviežiai dažytas, sienas
bei be jų kažkaip tuščia ir šalta...žodžiu esu paieškose, bet net nenumanau kaip pagerinti vaizdą ant savo lango
gal pagelbėsite? 
Jūsų teismui ...
norisi atsisakyti romanečių, nes neįvertinau, kad nuo šiol gyvenam žemai ir viskas yra kaip ant delno netgi diena(kambarys yra gyvenamas nuolat), bet visai jų nukabinti negaliu, nes sienos dažytos, o ta romanetė kuri kabo virš balkono turi net 4 dideles skyles(meistras nesugebėjo išgręžti per kartą tvarkingai

Jūsų teismui ...

Potre, mane labai gelbeja roletai diena- naktis, ju nereikia pastoviai kilnoti, pakabinti ir kabo. Vienintelis ka darau- nakciai uzdarau tarpelius ir jos pasidaro, kaip vientisas roletas. Diena jie atrodo sitaip:

As buvau labai uzsidegusi kabint romanetes, o mane siu roletu gamintojai- atkalbejo, negaliu atsidziaugti tokiu sprendimu
Ir i darbo kambari, ir i vaiku- kabinau tokius roletus.

As buvau labai uzsidegusi kabint romanetes, o mane siu roletu gamintojai- atkalbejo, negaliu atsidziaugti tokiu sprendimu

Ausrapo, turiu tokius virtuvėje, tai mes juos dieną laikom pakeltus, nes tamsoka, tai variantas tas pats būtų kaip ir su romatetem
Va manieji:
Labai graži virtuvė

Va manieji:
QUOTE(Potrė @ 2012 12 25, 12:55)
Tas pats variantas, tik tamsesnis ir ant vieno lango (mano akim žiūrint juostelės platesnės
), taip atrodė langas vakar dieną, niūrią ir šiaurinėje pusėje
neeina niekaip paryškinti labiau

Labai graži virtuvė

Aciu, Potre
Na jei uztamsina labai patalpa, ko gero- tuomet ne issigelbejimas..