Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 11 tema

Potrė, vienas is variantu galetu buti, dienine uzuolaida tiesiog priklijuota prie remo su spec lipnia juostele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 02 24, 15:17)
Potrė, vienas is variantu galetu buti, dienine uzuolaida tiesiog priklijuota prie remo su spec lipnia juostele 4u.gif

Svarsčiau apie tokį variantą, bet ar nebus per daug? Romanetes, dienines ir a'lia naktinės užuolaidos... g.gif O rėmą turite omeny tą patį ant kurios romanete laikosi ar lango rėmą?
Atsakyti
QUOTE(atnala @ 2013 02 24, 12:34)
nematau lango virsaus,cia galma pakabinti uzuolaideles,nors as manau .labai norint ir romanete iseitu,zinoma virsuje sonus pagal ta nisa apkarpant,.kazkada sivau toki langa,tik slaitas buvo is vienos puses.bet uzuolaideles graziau atrodytu ax.gif

Papildyta:

visiems langams galima sugalvoti,atitinkama varianta g.gif

geriausiai tiktu kasetiniai roletai prie lango remo
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2013 02 25, 08:07)
Svarsčiau apie tokį variantą, bet ar nebus per daug?  Romanetes, dienines ir a'lia naktinės užuolaidos...  g.gif O rėmą turite omeny tą patį ant kurios romanete laikosi ar lango rėmą?

turiu omeny pati lango rema mirksiukas.gif kad per daug bus, tai abejoju, juk jos nebus surauktos
o tai jus pati kaip galvojat? pakeisti paciu romaneciu audini i dienini?
Atsakyti
[quote=Potrė,2013 02 24, 14:12]
Ateinu prašyti patarimų ... prieš metus jau buvau įkėlusi savo svetainės langą, kaip pvz. kokias romanetės gavau iš Dexteros, ši užgaida buvo skausminga tiek finansiniu klausimu tiek vizualiai, bet kadangi buvo tiek suplota pinigų metus laiko kentėjau tokį vaizdą...dabar pribrendau pakeitimams tik nesugalvoju ką daryti...
norisi atsisakyti romanečių, nes neįvertinau, kad nuo šiol gyvenam žemai ir viskas yra kaip ant delno netgi diena(kambarys yra gyvenamas nuolat), bet visai jų nukabinti negaliu, nes sienos dažytos, o ta romanetė kuri kabo virš balkono turi net 4 dideles skyles(meistras nesugebėjo išgręžti per kartą tvarkingai blink.gif ) o remonto vėl daryti neplanuojam, tai nuėmus biegelį nepavyks gražiai užmaskuoti tų skylių...galvojau apie dieninės užuolaidos pakabinimą, kaip pvz. esančiame aukščiau, bet man nesižiūri, o po romanete negaliu, nes neturėsiu kur jos tvirtinti...tos dekoratyvinės naktinės irgi privalo kabėti šonuose, nes slepia nelabai lygias, nors ir šviežiai dažytas, sienas blush2.gif bei be jų kažkaip tuščia ir šalta...žodžiu esu paieškose, bet net nenumanau kaip pagerinti vaizdą ant savo lango doh.gif gal pagelbėsite? 4u.gif

Jūsų teismui ...

as tai nesuprantu to karnyzo funkcijos su tom tarpinem tamsiom uzuolaidom,kiek matosi tos romanetes yra naktines,jei norite diena grazaus vajzdo ,o ne tuscio lango,pasikabinkite ant karnyzo grazias dienines uzuolaidas,o romanetes bus nakciai uzleistos.
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 02 25, 21:44)
turiu omeny pati lango rema mirksiukas.gif kad per daug bus, tai abejoju, juk jos nebus surauktos
o tai jus pati kaip galvojat? pakeisti paciu romaneciu audini i dienini?

Aš pasimetusi, norėtųsi šviesių ir tamsių spalvų derinio, taip man jaukiau. Šias romanetes užsakinėjau kai dar sienų spalva buvo kitokia, paskui staigiai perdažėm ir va taip va gavosi, jeigu derinčiau prie šių sienų imčiau tamsesnį bet šiltesnį audinį...jeigu keisti romanėčių audinį į dieninį, tuomet reik tikrų naktinių užuolaidų, nes šios tai tik dėl vaizdo kabo šonuose. Kartais pagalvoju, kad reik romanetes visai nuimti, užsakyti roletus ir pasikabinti normaliais užuolaidas, kitą dieną vėl bandau kažką iš turimos situacijos "burti" doh.gif

QUOTE(atnala @ 2013 02 25, 23:14)
as tai nesuprantu to karnyzo funkcijos su tom tarpinem tamsiom uzuolaidom,kiek matosi tos romanetes yra naktines,jei norite diena grazaus vajzdo ,o ne tuscio lango,pasikabinkite ant karnyzo grazias dienines uzuolaidas,o romanetes bus nakciai uzleistos.

tos tamsios užuolaidos mano akim priduoda šiek tiek jaukumo, dieninių juk tokių tamsių nepasikabinsiu? g.gif radau šiandien senas užuolaidas, tik primetimui kaip būtų jeigu būtų..va kas gavosi :

user posted image
user posted image

trūksta jaukumo... unsure.gif

o kabindama šonuose dekoratyvines užuolaidas norėjosi kažko panašaus į tai:
user posted image
user posted image

o vargelį, kaip pagerinti tą vaizdą? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 26 vasario 2013 - 19:27
QUOTE(Potrė @ 2013 02 26, 20:16)
Aš pasimetusi, norėtųsi šviesių ir tamsių spalvų derinio, taip man jaukiau. Šias romanetes užsakinėjau kai dar sienų spalva buvo kitokia, paskui staigiai perdažėm ir va taip va gavosi, jeigu derinčiau prie šių sienų imčiau tamsesnį bet šiltesnį audinį...jeigu keisti romanėčių audinį į dieninį, tuomet reik tikrų naktinių užuolaidų, nes šios tai tik dėl vaizdo kabo šonuose. Kartais pagalvoju, kad reik romanetes visai nuimti, užsakyti roletus ir pasikabinti normaliais užuolaidas, kitą dieną vėl bandau kažką iš turimos situacijos "burti"  doh.gif
tos tamsios užuolaidos mano akim priduoda šiek tiek jaukumo, dieninių juk tokių tamsių nepasikabinsiu?  g.gif radau šiandien senas užuolaidas, tik primetimui kaip būtų jeigu būtų..va kas gavosi :

user posted image
user posted image

trūksta jaukumo...  unsure.gif
user posted image
user posted image
o vargelį, kaip pagerinti tą vaizdą?  doh.gif

na jau sitaip tikrai geriau ,nei buvo.jums kiek suprantu geriau tiktu atvirkstinis variantas,romanetes dieninio audinio,o sonuose ant karnyzo naktines kazkokio tamsesnio audinio.nepergyvenkite tikrai ne pasaulio pabaiga.o jei tikrai toks reginys erzina imkite ir pasikeiskite audinukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 02 24, 13:49)
as tai ta balkona taip ir palikau be uzuolaidos, o ant situ 3-ju langiuku, kabinau dienine ir parisau is sonu naktines uzuolaidas 4u.gif

Man tai kazkaip noretusi ir ant balkono uzuolaidos, bet nezinau kaip cia graziau butu, tas suktas karnizas man nelabai patinka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2013 02 26, 19:16)
..va kas gavosi :

trūksta jaukumo...  unsure.gif

o vargelį, kaip pagerinti tą vaizdą?  doh.gif

tikrai taip, truksta jaukumo. jokio vaizdo. bet cia tik mano nuomone. ax.gif
o jei deti vienspalves dienines uzuolaidas ir sonuose palikti tuos soniukus ant to pacio karnizo? ir dar tas dienines daryti dvi, kad norui esant galetumet atitraukti jas visai ar uztraukti

man sie jusu ideti pavyzdukai labai patinka rolleyes.gif pati panasiai darbo kambary pasidariau tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Svajone_25 @ 2013 02 27, 10:09)
Man tai kazkaip noretusi ir ant balkono uzuolaidos, bet nezinau kaip cia graziau butu, tas suktas karnizas man nelabai patinka...  g.gif

vat vat, man irgi jis nepatinka, bet pas mane tas balkonas nelabai ir matosi, tai nelabai ir kliuva, kad niekas nekaba biggrin.gif 4u.gif
bet tai pas jus kiek pamenu lyg ir roletas pakabintas ant duru g.gif gal tiek ir uztenka
Atsakyti
Potrė, va mazdaug sitaip, kad dienines per viduri prasiskirtu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos,

pradedu dometis rubeliais musu buto langams. Prisesiu vakare dar paskaitysiu kelias Jusu temas, bet idedu is karto langu foto, gal pasiulysit krypti, ko tureciau dairytis: romaneciu, uzuolaidu ar dar kazko? Aciu 4u.gif

Miegamasis:
user posted image

Svetaine
user posted image
Atsakyti
QUOTE(atnala @ 2013 02 26, 20:10)
na jau sitaip tikrai geriau ,nei buvo.jums kiek suprantu geriau tiktu atvirkstinis variantas,romanetes dieninio audinio,o sonuose ant karnyzo naktines kazkokio tamsesnio audinio.nepergyvenkite tikrai ne pasaulio pabaiga.o jei tikrai toks reginys erzina imkite ir pasikeiskite audinukus. 4u.gif

Žinoma ne pasaulio pabaiga, bet norisi , kad gražu ir jauku namuose būtų smile.gif
vyras sako, kad taip irgi gal geriau, daugiau erdvės, bet man nelabai...

QUOTE(vassara @ 2013 02 27, 11:05)

man sie jusu ideti pavyzdukai labai patinka rolleyes.gif pati panasiai darbo kambary pasidariau tongue.gif

man jie irgi labai patinka drinks_cheers.gif

QUOTE(vassara @ 2013 02 27, 14:14)
Potrė, va mazdaug sitaip, kad dienines per viduri prasiskirtu  mirksiukas.gif

Gražu thumbup.gif Turiu panašias užuolaidas, reik paeksperimentuoti biggrin.gif

Ačiū už patarimus visoms 4u.gif
Atsakyti