Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

Sveikos smile.gif
Matau, apie svorį kalbat... maniškis kaip į didžiausią kalną... kyla taip sunkiai, kad viso labo teturiu +2,5kg. Ir valgau, badu nesimarinu.
Tiesa, merginos, dar norėjau paklausti tų, kam yra problemų dėl cukraus, gliukozės toleravimo... Ar jautėte/čiate ką nors, kas apie tai signalizuoja. Įdomu, nes tyrimas kol kas nedarytas, o aš jau pradedu bijoti dėl troškinimo nakčia ir tokio kartais atsirandančio saldoko skonio burnoje nebūtinai po saldumynų valgymo unsure.gif
Atsakyti
As irgi noreciau prisijungti prie tokios "malonios" diskusijos apie svori lotuliukas.gif , nes maniskis jau +15 kg doh.gif apetitu nesiskundziu, kaip tik apie maista labai turiu galvoti, nes valgyciau pastoviai ir ypac sokoladus blush2.gif , tai kazin kokia busiu i nestumo pabaiga blink.gif Labai stipriai nepergyvenu, bet grazi visada noriu buti wub.gif Teks daug sportuoti po gimdymo, o dabar tikrai svarbiausia, kad tik leliui visko uztektu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Aciu uz komplimensus suneliui wub.gif

Beta, slyktus dlykas tie hormonai doh.gif Atsimenu dar, kai gydytoja mane perspejo, kad negalvociau, jog po gimdymo man viskas nusidazys rozine spalva. Ir ji buvo teisi. Gyvenimas apsiverte aukstyn kojom, jei viskas sukosi aplink mane, tai dabar aplink JI biggrin.gif Zodziu, buvo labai sunku, kazkokia nerealiai suirzus buvau, bet cia gal nuo to streso. Dabar pontruputi viskas atsistato i savo vietas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif Kaip savaitgalis, ar nesusalot?
O as sugebejau neiseinant is namu apatini herpes virusa pasigaut, o kiek strioko buvo, visa nakti nemiegojau, kol ryte pasiskambinau gyd, kad vis tik nera labai jau baisu kaip kad raso internete kai kur doh.gif Tai dabar bandau gydytis liaudiskom priemonem ax.gif

Beje, merginos gal kas patars gudresni buda-kaip uzsiregistruoti KMUK? Internetu ziuriu be sansu, nera vietu jau 2sav kaip bandau doh.gif Bijau dabar nepapult man reikiamu laiku, beliko 2-3sav doh.gif
Atsakyti
Sveikos, burbuliukes bigsmile.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 02 05, 16:49)
Klausiu stambesnių, kiek priaugote ax.gif ne, ne tų kurios sverdamos 60 skaito save stambiom, bet kurio turėjo jau normalų viršsvorį blush2.gif Visur rašo, kad stambesnės priauga per nestuke.gif mažiau, bet nemanau, kad pas mane bus mažiau doh.gif susiradau dėl ko bėdavotis ane doh.gif bet visai nenoriu po nestuke.gif 100kg sverti unsure.gif bet spėju, kad teks biggrin.gif

As pries nestuma sveriau 80 (ugis 175 cm), man svoris augo ir auga labai greitai, 12 savaite buvo jau +5, dabar +12, o pas O.K. visada rodo +2 kg prie mano naminiu svarstykliu doh.gif Nu kad nezinau, kaip su tuo svoriu elgtis, nevalgau batono, makaronu, bulviu, pieno produktai liesesni, kiaulienos mano meniu nerasta, o jis kaip augo, taip auga 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2012 02 06, 13:12)
Tiesa, merginos, dar norėjau paklausti tų, kam yra problemų dėl cukraus, gliukozės toleravimo... Ar jautėte/čiate ką nors, kas apie tai signalizuoja. Įdomu, nes tyrimas kol kas nedarytas, o aš jau pradedu bijoti dėl troškinimo nakčia ir tokio kartais atsirandančio  saldoko skonio burnoje nebūtinai po saldumynų valgymo  unsure.gif

Mane irgi kartais patroskina nakti, bet gal tai susije su per smarkiu sildymu per siuos salcius? mastau.gif Praeita karta daryta gliukoze buvo normoj 4u.gif Nors jau irgi pradejau bijoti, o dar turint omeny, kad svoris taip greitai auga unsure.gif

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 06, 13:47)
Dabar pontruputi viskas atsistato i savo vietas rolleyes.gif

Kaip gera, kad po truputi isisvaziuojat i ritma mirksiukas.gif Grazuolis sunelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 06 vasario 2012 - 12:59
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 06, 14:48)

Beje, merginos gal kas patars gudresni buda-kaip uzsiregistruoti KMUK? Internetu ziuriu be sansu, nera vietu jau 2sav kaip bandau  doh.gif  Bijau dabar nepapult man reikiamu laiku, beliko 2-3sav  doh.gif

Geriau skambintis, nes internetu ten jų nesuprasi. Kiek bandžiau, ateina pavėluotas atsakymas, kad neužregistravo, o paskambinusi gavau tą patį laiką, kokio norėjau internetu registruodamasi. Jei dėl genetikų, tai paskutinę mėnesio savaitę šturmuoti reikia, nes registruoja ateinančiam mėnesiui.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 02 06, 13:47)
Sveikutes 4u.gif

Aciu uz komplimensus suneliui wub.gif

Beta, slyktus dlykas tie hormonai doh.gif Atsimenu dar, kai gydytoja mane perspejo, kad negalvociau, jog po gimdymo man viskas nusidazys rozine spalva. Ir ji buvo teisi. Gyvenimas apsiverte aukstyn kojom, jei viskas sukosi aplink mane, tai dabar aplink JI biggrin.gif Zodziu, buvo labai sunku, kazkokia nerealiai suirzus buvau, bet cia gal nuo to streso. Dabar pontruputi viskas atsistato i savo vietas rolleyes.gif

Taip taip saulele, taip jau buna su tais hormonais doh.gif Pegrk kokiu B grupes vitaminu, mineralu ar dar kokio bieso, nes ir tu ramiau jausies ir pienelio daugiau bus rolleyes.gif As jau dabar pradedu gerti kursa visa, kad paskui stogas maziau vaziuotu, nes po pirmo gimimo net nepajutau kaip isitaisiau pogimdyvine depresija unsure.gif Nors siaip normaliom salygom nesu panasi i neurotike ar dar kokia potencialia psichopate biggrin.gif Nenoriu net prisimnt to laiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 04, 19:53)
ar irgi kraujavai?

Labas,

ne, nekraujavau nei karto, kitos problemos buvo, man operacija dare 7 savaite su pilna narkoze, nes buvo nestumas+pastojimas ne vietoj.
Sangria, kaip sveikatyte?

Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 02 06, 14:47)
Sangria, kaip sveikatyte?

Sveiki, aciu, kad klausi, laikausi kaip cia pasakius kaip ir nieko tik visko bijau, dabar laukiu kol daktare apziures mane,nes vis ji uzimta daug operaciju turi, aciu Dievui nebekraujoju, stato man lasalines, ir gulimas rezimas. Daktare pasake kraujoti pradejau del to, kad man kaklelis kaz kiek atsidare verysad.gif
kazin kodel jis atsidare g.gif ar galejo del lytiniu santykiu?nes iki tol iki 12 sav jokiu problemu neturejau.
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 02 06, 12:57)
Kaip gera, kad po truputi isisvaziuojat i ritma  mirksiukas.gif Grazuolis sunelis  wub.gif

Aha, isivaziuojam biggrin.gif Aciu uz komplimenta wub.gif

Kaip tavo savijauta, kaip mazuliukas? wub.gif
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 06, 13:04)
Taip taip saulele, taip jau buna su tais hormonais  doh.gif  Pegrk kokiu B grupes vitaminu, mineralu ar dar kokio bieso, nes ir tu ramiau jausies ir pienelio daugiau bus  rolleyes.gif  As jau dabar pradedu gerti kursa visa, kad paskui stogas maziau vaziuotu, nes po pirmo gimimo net nepajutau kaip isitaisiau pogimdyvine depresija  unsure.gif Nors siaip normaliom salygom nesu panasi i neurotike ar dar kokia potencialia psichopate  biggrin.gif  Nenoriu net prisimnt to laiko  schmoll.gif

Rimtai reiks kokiu vitaminu, aciu uz patarima aciuks.gif
Tai kad ta depresija panasiai, kaip kokia infekcija, laiku nepastebesi, isisenes ir sakes doh.gif
O kaip tau ta depresija pasireiskdavo?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 06, 14:58)
Sveiki, aciu, kad klausi, laikausi kaip cia pasakius kaip ir nieko tik visko bijau, dabar laukiu kol daktare apziures mane,nes vis ji uzimta daug operaciju turi, aciu Dievui nebekraujoju, stato man lasalines, ir gulimas rezimas. Daktare pasake kraujoti pradejau del to, kad man kaklelis kaz kiek atsidare verysad.gif
kazin kodel jis atsidare g.gif ar galejo del lytiniu santykiu?nes iki tol iki 12 sav jokiu problemu neturejau.

Labas rytas mergytės 4u.gif

ir man kaklelis buvo 1,5 cm atsidaręs, ir net po ligonines kai ėjau į apžiūra taip ir liko. Dabar nežinau net. Gulėk, nusiramink, viskas praeis. Kaip tau sesutės, o apačioje bufetuke dar nebuvai ? biggrin.gif ten liežuvis superinis

o man AnaMari sunelis, nu toks rimtas "vyrukas", atrodo tai rimtai rimtai apie kaž ką galvoja biggrin.gif fainulka fainulka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 06 vasario 2012 - 14:07
QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 06, 14:06)
o man AnaMari sunelis, nu toks rimtas "vyrukas", atrodo tai rimtai rimtai apie kaž ką galvoja  biggrin.gif  fainulka fainulka  wub.gif

Nu jo, tikras berniukas, su mergaite jau nesupainiosi biggrin.gif
Atsakyti