Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 06, 15:39)
Nu jo, tikras berniukas, su mergaite jau nesupainiosi biggrin.gif

biggrin.gif
kai mano draugė gyvena Kolumbijoje, pasakojo "jei naujagimiui nepadaro pirsinga, nėra auskarų, nors bus visa ružavai aprengta - pasakys kad berniukas" biggrin.gif
Atsakyti
laba diena mergaites

as jau pasidarius pedikiura,manikiura. smile.gif
buvau pas birzieti,kuris priims gimdyma,kaklelis atsidares 4-5 cm,taip skaudziai paziurejo doh.gif sake jau greitai labai greitai gimdysiu,kaklelis minkstas ir nenustebtu jai snd.atvaziuociau gimdyt ,tai dabar biski kraujuoju ir skauda pilva:(
einu dar isiplausiu grindis.
Atsakyti
Vou, Vilte, kokios naujienos bigsmile.gif nugi duok D, kad lengvai ir greitai thumbup.gif

Nors as su 4cm dar 5 dienas isvaiksciojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 06, 15:39)
laba diena mergaites

buvau pas birzieti,kuris priims gimdyma,kaklelis atsidares 4-5 cm,taip skaudziai paziurejo doh.gif  sake jau greitai labai greitai gimdysiu,kaklelis minkstas ir nenustebtu jai snd.atvaziuociau gimdyt ,tai dabar biski kraujuoju ir skauda pilva:(

Vilte-kns, manau gerose rankose esi. Mano drauge gimde pas ji, tai sake man linketu tik tokio gydytoja thumbup.gif Kad viskas tau lengvai ir sklandziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 06, 15:06)
Labas rytas mergytės  4u.gif

ir man kaklelis buvo 1,5 cm atsidaręs, ir net po ligonines kai ėjau į apžiūra taip ir liko. Dabar nežinau net. Gulėk, nusiramink, viskas praeis. Kaip tau sesutės, o apačioje bufetuke dar nebuvai  ? biggrin.gif ten liežuvis superinis

Sveika, sesutes cia superinis, visas personalas labaai fainas thumbup.gif Nu va ka tik apziurejo mane, visvien liepe guleti ir dar lasins magni. O tau irgi lasino magni?nezinau arr jis padeda g.gif kavineje dar nebuvau, nes istisai guliu doh.gif sake kaklelis trupuciuka atsidares, tonusai dar padideje ir sake trupuciuka yra placentos atsloksniavimas verysad.gif , nu jau nebezinau ko tiketis. Ar tau nebera to atsloksniavimo?kas padejo?
Atsakyti
Sveikutes burbules ax.gif , mane jau tie salciai erzina, maziui per salta eiti i lauka, tai ir sedim namie verysad.gif . Niu gal siandien pavyks 10min iskist nosi g.gif , nors kai jau atsikels speju bus vel koks -20 doh.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 06, 13:48)
Beje, merginos gal kas patars gudresni buda-kaip uzsiregistruoti KMUK? Internetu ziuriu be sansu, nera vietu jau 2sav kaip bandau  doh.gif  Bijau dabar nepapult man reikiamu laiku, beliko 2-3sav  doh.gif

Jei kartais nepavyktu uzsiregistruot, tai gal tiesiai gydytojui skambintis? O pas ka nori registruotis? Jei pas genetika, tai labai fainas zmogutis yra gyd. D. Simanaviciute, tikrai atrastu laiko paziuret 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, už pasisakymus dėl svorio ax.gif

QUOTE(olija777 @ 2012 02 06, 12:44)
As irgi noreciau prisijungti prie tokios "malonios" diskusijos apie svori  , nes maniskis jau +15 kg  doh.gif apetitu nesiskundziu, kaip tik apie maista labai turiu galvoti, nes valgyciau pastoviai ir ypac sokoladus  , tai kazin kokia busiu i nestumo pabaiga blink.gif Labai stipriai nepergyvenu, bet grazi visada noriu buti  Teks daug sportuoti po gimdymo, o dabar tikrai svarbiausia, kad tik leliui visko uztektu

Labai molonios lotuliukas.gif aš negalvoju apie maistą, ir nepasakyčiau kad labai daug valgau, bet matomai genai savo darbą daro, visos moteriškaitės pas mus giminėje turi to svoriuko. Na išskyrus mano sese, todėl aš jai konstatavau faktą, kad jinai greičiausiai iš kaimyno paveldėjo tą geną lotuliukas.gif

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 06, 12:47)
Sveikutes

Aciu uz komplimensus suneliui

Beta, slyktus dlykas tie hormonai. Atsimenu dar, kai gydytoja mane perspejo, kad negalvociau, jog po gimdymo man viskas nusidazys rozine spalva. Ir ji buvo teisi. Gyvenimas apsiverte aukstyn kojom, jei viskas sukosi aplink mane, tai dabar aplink JI. Zodziu, buvo labai sunku, kazkokia nerealiai suirzus buvau, bet cia gal nuo to streso. Dabar pontruputi viskas atsistato i savo vietas.

Svarbiausia, kad atsistato 4u.gif Aš po pirmo kaip ir Beata1 turėjau problemų su galvą, bet manau ten daug kitokių faktorių, ne tik neštumas, gimdymas ir hormonai buvo susidėję... doh.gif Bet išsikapsčiau rolleyes.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 06, 15:39)
laba diena mergaites

buvau pas birzieti,kuris priims gimdyma,kaklelis atsidares 4-5 cm,taip skaudziai paziurejo doh.gif  sake jau greitai labai greitai gimdysiu,kaklelis minkstas ir nenustebtu jai snd.atvaziuociau gimdyt ,tai dabar biski kraujuoju ir skauda pilva:(

thumbup.gif thumbup.gif gerulis tas tavo kaklelis thumbup.gif Gal čia kokia aura, kad visos šitame skyrelyje su 5cm vaikšto ir nieko nejaučia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 06, 15:54)
Sveika, sesutes cia superinis, visas personalas labaai fainas thumbup.gif Nu va ka tik apziurejo mane, visvien liepe guleti ir dar lasins magni. O tau irgi lasino magni?nezinau arr jis padeda g.gif kavineje dar nebuvau, nes istisai guliu doh.gif sake kaklelis trupuciuka atsidares, tonusai dar padideje ir sake trupuciuka yra placentos atsloksniavimas verysad.gif , nu jau nebezinau ko tiketis. Ar tau nebera to atsloksniavimo?kas padejo?

Sangria, neliudek, galvok teigiamai ir snekink mazuliuka savo, tikrai viskas susidelios, esi gerose rankose 4u.gif
Man 7 sav buvo hematoma, atsisluoksniavimas, atsirado nuo itampos, nesisaugojau, tampiau, kilnojau dukryte, reikdavo uzsinesti ja i 5a doh.gif
paskyre man lasaliniu, gulima rezima ir duphastona, ji geriau iki 12.5sav, pradzioj po viena, paskui po 2tab/dienoj...
kai vaziavom pas genetikus 12sav ir2d hematoma buvo isnykus thumbup.gif
Skirtumas tik tas, kad as nekraujavau, bet spazmavo ir man pilvuka, atrodo, kietejo gimda...
Laikykis, tikrai viskas susidelios, tik privalai pasaugot save ir mazuliuka savo 4u.gif

QUOTE(milima @ 2012 02 06, 15:57)
Sveikutes burbules ax.gif , mane jau tie salciai erzina, maziui per salta eiti i lauka, tai ir sedim namie verysad.gif . Niu gal siandien pavyks 10min iskist nosi  g.gif , nors kai jau atsikels speju bus vel koks -20  doh.gif
Jei kartais nepavyktu uzsiregistruot, tai gal tiesiai gydytojui skambintis? O pas ka nori registruotis? Jei pas genetika, tai labai fainas zmogutis yra gyd. D. Simanaviciute, tikrai atrastu laiko paziuret  4u.gif

...iki skausmo pazystama situacija doh.gif menkas malonumas...ir dukrytei veiklos jau truksta namie, irzlesne, viskas pabode..
maniau irgi siandiena issivesti i lauka, bet kad auksciau -15 nepakilo tempa, tai kur jau beeisi unsure.gif

sakau gal ryt-poryt istruksim nors trumpam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 06, 16:39)
laba diena mergaites

Manau kai isplausi grindis tai jau tikrai i ligonine isvaziuosi biggrin.gif , niu ka sekmes - kad viskas lengvai wub.gif . Lauksim su naujienom wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mila* @ 2012 02 06, 17:03)
...iki skausmo pazystama situacija doh.gif menkas malonumas...ir dukrytei veiklos jau truksta namie, irzlesne, viskas pabode..
maniau irgi siandiena issivesti i lauka, bet kad auksciau -15 nepakilo tempa, tai kur jau beeisi unsure.gif

sakau gal ryt-poryt istruksim nors trumpam rolleyes.gif

Apie puse dvieju pas mus rode -10, bet kur beeisi, kai miegot reikia unsure.gif , tikekimes greitu laiku istruksim oro pakvepuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2012 02 06, 16:57)

Jei kartais nepavyktu uzsiregistruot, tai gal tiesiai gydytojui skambintis? O pas ka nori registruotis? Jei pas genetika, tai labai fainas zmogutis yra gyd. D. Simanaviciute, tikrai atrastu laiko paziuret  4u.gif

Pas ja kaip tik ir rekomendavo gyd, tai pas ja ir noreciau smile.gif O tu gal jos tel turi? mirksiukas.gif Didelis dekui tau butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 06, 17:54)
jau nebezinau ko tiketis.

Laikykis, svarbiausia, kad viskas į gera išeitų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 06, 16:54)

NUSIRAMINAM ir NEPANIKUOJAM, o tai atvažiuosiu, man ne toli mirksiukas.gif
man lašino magni kiekviena diena 5dienas - 4 dienu pertrauka ir vėl 5dienas, po to dar 7 dienu antibotikus- peneciliną, kai išėjau po 24 dienų iš ligoninės tai po savaitės buvo apžiūra , dar kaklelis neužsidarė bet atsloksniavimo nebuvo.
svarbiausia gulėk, pozityviai mastyk, tikrai gerose rankose. Jei tik pradės tempti pilva iškart sesutėms sakyk. O šeip viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti