QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 06, 15:54)
Sveika, sesutes cia superinis, visas personalas labaai fainas

Nu va ka tik apziurejo mane, visvien liepe guleti ir dar lasins magni. O tau irgi lasino magni?nezinau arr jis padeda

kavineje dar nebuvau, nes istisai guliu

sake kaklelis trupuciuka atsidares, tonusai dar padideje ir sake trupuciuka yra placentos atsloksniavimas

, nu jau nebezinau ko tiketis. Ar tau nebera to atsloksniavimo?kas padejo?
Sangria, neliudek, galvok teigiamai ir snekink mazuliuka savo, tikrai viskas susidelios, esi gerose rankose
Man 7 sav buvo hematoma, atsisluoksniavimas, atsirado nuo itampos, nesisaugojau, tampiau, kilnojau dukryte, reikdavo uzsinesti ja i 5a
paskyre man lasaliniu, gulima rezima ir duphastona, ji geriau iki 12.5sav, pradzioj po viena, paskui po 2tab/dienoj...
kai vaziavom pas genetikus 12sav ir2d hematoma buvo isnykus
Skirtumas tik tas, kad as nekraujavau, bet spazmavo ir man pilvuka, atrodo, kietejo gimda...
Laikykis, tikrai viskas susidelios, tik privalai pasaugot save ir mazuliuka savo
QUOTE(milima @ 2012 02 06, 15:57)
Sveikutes burbules

, mane jau tie salciai erzina,
maziui per salta eiti i lauka, tai ir sedim namie 
. Niu gal siandien pavyks 10min iskist nosi

, nors kai jau atsikels speju bus vel koks -20
Jei kartais nepavyktu uzsiregistruot, tai gal tiesiai gydytojui skambintis? O pas ka nori registruotis? Jei pas genetika, tai labai fainas zmogutis yra gyd.
D. Simanaviciute, tikrai atrastu laiko paziuret
...iki skausmo pazystama situacija

menkas malonumas...ir dukrytei veiklos jau truksta namie, irzlesne, viskas pabode..
maniau irgi siandiena issivesti i lauka, bet kad auksciau -15 nepakilo tempa, tai kur jau beeisi
sakau gal ryt-poryt istruksim nors trumpam