Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 05, 16:08)
Streamy,

as kazkur 14-15 priaugau.Galvojau bus prasciau,nes iki 3 menesiu nestumo geriau visoki geri,nuo kurio svoris kaip ant mieliu auga.Leidziamas progesteronas,steroidai,intralipidai,pregnacare (as juos pradejus vartot visada 2-3 kg uzsimetu).O ir dabar dar prg vartoju.Paprastai sveriau 78-80 ,cia toks ne dietinis svoris,su dviejom ivf stimuliacijom uzlipau iki 88 kg.Nu va,dabar 102  blush2.gif Bekoniukas hihihi.gif Tiek,kad viskas atrodo i pilva suejo,visur kitur gal vos vos praplatejau,tik kad stangrumo nerasta,visgi pusiau gulimas/ramus rezimas savo padare ax.gif
Idomu kaip butu buve,jei tiek vaistu nebutu reikeje? g.gif

Pas mane labai panašus svoris kaip tavo, aš su visom stimuliacijom irgi po kelis kg užsidėdavau, tai prie 65kg +12 stimuliacijų "užsikroviau" doh.gif O dabar kadangi irgi apsukos suletėjo, judrumas sumažoje, tai manau seksiu tavo pėdomis rolleyes.gif NU nieko nepadarysiu, bet bijau iš ginės gauti velnių doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 05, 16:27)
Kokia netvarka, tuoj gausi tuos prisijungimus biggrin.gif

As sveriau pries nestuma 65 kg (mano ugis 163 cm), priaugau gal kokiu 11 kg, dabar jau beveik grizau i ikinestumini savo svori, na dar vienas koks kilogramas gal liko biggrin.gif Nepergyvenk, tas svoris po nestumo tikrai greitai dingsta biggrin.gif

Tai, kad nelabai dar ką galiu parodyti rolleyes.gif nebent echo nuotraką, o per lašiakus pilvo dar nematyti, tai yra matyti pilvas, tik kad ne toks kokios norėčiau lotuliukas.gif

Aš po pirmo į savo svorį grįžau labai greitai, 23kg numečiau per pusę metų,manau, kad dabar taip lengvai nebus schmoll.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 02 05, 16:47)
Spaudima atrodo nusimusiau. Aciu jums 4u.gif As kai su jumis pasitariau, man is karto geriau pasidaro smile.gif

Šaunuolė, pasakok kaip rolleyes.gif Man kaimynė gydytoja sakė, kad galiu kokio brendžiuko ar konjakėlio šaukštuką, bet dar neprireikė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 05, 16:50)
Šaunuolė, pasakok kaip  rolleyes.gif Man kaimynė gydytoja sakė, kad galiu kokio brendžiuko ar konjakėlio šaukštuką, bet dar neprireikė  rolleyes.gif

As stengiuos daugiau naturalistiskai gydytis, tai va kas padeda spaudima sumazinti: su arbatmedzio tepalu (tinka ir eterinis aliejukas) patrinu sukamaisiais judesiais smilkinius, tik ne per arti akiu, kad negrauztu. Dar taip pat patrinu sprande esanti toki isikisusi kauliuka: i viena ir i kita puse. Tada 20-30min sedi ramiai ir atsipalaidavus ir letai ikvepi giliai, sulaikai kvepavima ir iskvepi. Zodziu pakvepuoti. Na ir tuo paciu kreipiesi i angeliukus bei balta sviesele, kad harmonizuotu kraujospudi ir kad tau ir maziukui yra viskas gerai smile.gif
Atsakyti
matau apie svori kalbat.
mano 11 sav.buvo 53 kg o dabar sveriu 73kg,o ugis mano 170cm. doh.gif nebergyvenu nei kiek ,tikiu ir zinau ,kad greitai jie nukris,svarbu,kad maziukas tik sveikas gimtu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 05 vasario 2012 - 20:46
Meiles vaisiau, ačiū, negalvojau, kad arbatmedis gali taip padėti 4u.gif

Vilte, tai net minties nėra, aišku svarbiausia, kad vaikiukui viskas gerai, galiu ir toną užsimesti biggrin.gif aš gal labiau pergyvenu dėl spaudimo ir dėl cukraus, kad turėsiu papildomus tuos 500kg ant savęs tai menknekis irnesakyk.gif kai ir taip tas spaudimas aukštokas nėra labai gerai, o augant svoriui ir šiaip auga spaudimas, dažniausiai mastau.gif
Jeigu dar viena riekė įsitaisys ant liemens, tai kas gi pastebės prie tų esamų 3 dar vieną irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 05 vasario 2012 - 21:20
Dėl svorio. Aš kol kas kokius 4 kg priaugau, o jaučiuosi tokia apsunkus, bet juk čia tik pradžia. Pirmą trimestrą tikrai už du valgiau, dabar apsiraminau. Kol kas didėja tik pilvas, tikiuosi, taip bus ir toliau. Mano sesuo, pagimdžiusi prieš savaitę, šiandien jau į kelnes įlindo, kurias nešiojo iki gimdymo. Pilvo kaip nebūta, nes prieš nėštumą gerą presiuką buvo užsikočiojusi. Labai norėčiau ir aš taip.
Atsakyti
sveikutes, gal ne cia papuolaiu, bet ieskau merginu, kurioms teko darytis laparoskopija pas gydytoja treis, noriu patarimu ir nuomoniu. Nes manes laukia si operacija pas ji. Aciu
Atsakyti
Labas rytas brangiosios wub.gif
Papildyta:
Vilte-kns, sveika įžengusi į paskutinę savaitėlę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 06, 08:51)
Labas rytas brangiosios wub.gif
Papildyta:
Vilte-kns, sveika įžengusi į paskutinę savaitėlę wub.gif

aciu mazut wub.gif
o as begu darytis pedikiuro ir manikiuro,nes per pilva nebesusilenkiu biggrin.gif

geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 06 vasario 2012 - 09:28
QUOTE(pasifica @ 2012 02 04, 22:58)
Sveikutės  4u.gif Aš dar labai nedrąsiai, nes mums tik 6 savaitės ir 5 dienelės - kitą šeštadienį turėtume pamatyti širdutę smile.gif
Pati dar nelabai įsijaučiu į naują gyvenimą - kartais net pasimiršta, kad viskas kitaip. Na nebent lengvai papykina  blush2.gif

pasifica sveika prisijungusi 4u.gif labai smagu tave matyti cia smile.gif

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 05, 13:11)
Atnaujinau siek tiek savo albumeli rolleyes.gif

AnaMari kaip smagu, kad jus jau namuciuose smile.gif Aukit ir stiprekit 4u.gif Jusu mazuliukas labai grazutis wub.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 06, 10:15)
aciu mazut wub.gif
o as begu darytis pedikiuro ir manikiuro,nes per pilva nebesusilenkiu biggrin.gif

vilte-kns sveikinu su paskutine savaitele 4u.gif greit susitksi su jusu mazuoju stebukleliu smile.gif

Grazios dienos visoms nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 06, 09:15)
aciu mazut wub.gif

geros dienos visoms 4u.gif

bėk, kad susitiktum su leliuku visa flirt.gif
Atsakyti
labas rytas merginukes

Vilte-kns labai grazios nuotraukeles... Anamari fainuolis tavo maziukas aukit sveiki 4u.gif

o as imeciau viena savo darbeli siuvineta tik galutinis rezultatas bus gimus mazyliui musu
Atsakyti
AnaMari, puoliau is kart ziuret tavo brangenybes wub.gif Labai grazus berniukas, atrodo ramus toks........ rolleyes.gif Isivaizduoju kaip dabar palengvejo grizus namucio kai viskas yra jau gerai.net nereikia klausti koks sunkus metas jums visiem buvo, jau nekalbant apie hormonu audras po gimdymo, kai ir siaip adekvataus mastymo nerasta nei laso schmoll.gif Beje, kaip sekasi tvarkytis su tais hormonais iki lubu ? tongue.gif As jau dabar pradedu bijoti, nes jau savo kailiu zinau kas tai yra biggrin.gif

Vilte, a tu dar cia ? tongue.gif

Eisiu siandien i baseina.Salta kaip tai net pro langa ziuret nesinori.Fui.Ir siaip normaliom aplinkybes neiciau as i tuos pasiplaukiojimus, bet kad jau pasiryzau, bandysiu priimti savo pacios mesta issuki biggrin.gif

Matau aoipe svorius kalbat.As priaugau 12 kg. rolleyes.gif

Rute, nepagimdei dar ? tongue.gif
Atsakyti