QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 05, 16:08)
Streamy,
as kazkur 14-15 priaugau.Galvojau bus prasciau,nes iki 3 menesiu nestumo geriau visoki geri,nuo kurio svoris kaip ant mieliu auga.Leidziamas progesteronas,steroidai,intralipidai,pregnacare (as juos pradejus vartot visada 2-3 kg uzsimetu).O ir dabar dar prg vartoju.Paprastai sveriau 78-80 ,cia toks ne dietinis svoris,su dviejom ivf stimuliacijom uzlipau iki 88 kg.Nu va,dabar 102
Bekoniukas
Tiek,kad viskas atrodo i pilva suejo,visur kitur gal vos vos praplatejau,tik kad stangrumo nerasta,visgi pusiau gulimas/ramus rezimas savo padare 
Idomu kaip butu buve,jei tiek vaistu nebutu reikeje?
as kazkur 14-15 priaugau.Galvojau bus prasciau,nes iki 3 menesiu nestumo geriau visoki geri,nuo kurio svoris kaip ant mieliu auga.Leidziamas progesteronas,steroidai,intralipidai,pregnacare (as juos pradejus vartot visada 2-3 kg uzsimetu).O ir dabar dar prg vartoju.Paprastai sveriau 78-80 ,cia toks ne dietinis svoris,su dviejom ivf stimuliacijom uzlipau iki 88 kg.Nu va,dabar 102

Idomu kaip butu buve,jei tiek vaistu nebutu reikeje?

Pas mane labai panašus svoris kaip tavo, aš su visom stimuliacijom irgi po kelis kg užsidėdavau, tai prie 65kg +12 stimuliacijų "užsikroviau"

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 05, 16:27)
Kokia netvarka, tuoj gausi tuos prisijungimus
As sveriau pries nestuma 65 kg (mano ugis 163 cm), priaugau gal kokiu 11 kg, dabar jau beveik grizau i ikinestumini savo svori, na dar vienas koks kilogramas gal liko
Nepergyvenk, tas svoris po nestumo tikrai greitai dingsta 

As sveriau pries nestuma 65 kg (mano ugis 163 cm), priaugau gal kokiu 11 kg, dabar jau beveik grizau i ikinestumini savo svori, na dar vienas koks kilogramas gal liko

Tai, kad nelabai dar ką galiu parodyti

Aš po pirmo į savo svorį grįžau labai greitai, 23kg numečiau per pusę metų,manau, kad dabar taip lengvai nebus

Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 02 05, 16:47)
Spaudima atrodo nusimusiau. Aciu jums
As kai su jumis pasitariau, man is karto geriau pasidaro 

Šaunuolė, pasakok kaip