Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 14, 15:28)
Labukas, mergytes. Dar syki aciu uz palinkejimus. 9 val 16 min gime dukryte laukta labai ilgai. Sveriam 3275g, ugis 49 cm. Siandien dar jos mums neduoda, bet vis viena esame laimingi labai.

sveikinimai sulaukus dukrytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 14, 16:57)
tai gal cia ta, kur blokavo uz daug nicku susikurima, o niku vaje kiek  doh.gif ir nestukiu skyriuje kazkas ir suprato, kad isgalvota persona.
gal sita va
http://www.supermama...;#entry53034869

Sveikos merginos mirksiukas.gif
Oho, panasiu nicku buvo prisijungusi doh.gif As tai tikrai tikra biggrin.gif

Ledidi, sveikinimai su dukrytes gimimu wub.gif
Atsakyti
ledididi, sveikinu tapus mamyte wub.gif aukit didutės ir būkit sveikos. su stebuklinga diena jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 14, 16:28)
Labukas, mergytes. Dar syki aciu uz palinkejimus. 9 val 16 min gime dukryte laukta labai ilgai. Sveriam 3275g, ugis 49 cm. Siandien dar jos mums neduoda, bet vis viena esame laimingi labai.

Didziausi sveikinimai mamytei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 14, 15:35)
kaip čia taip? jinai raše raše ir pasirodo čia jos fantazijos? o nebus čia eilinė žurnalistė ar daktarė rašanti disertacija????

Labas busimos mamytės
O mums šiandien lygiai 20 sav. ir jau antra diena jaučiu tokius dar neryškus judesiukus  thumbup.gif
Šiandien einu pabandyti masažą nėščioms, parašysiu vakarė ispudžius.

Su pusiaukele ir pirmais bumpsiukais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 14, 15:53)
Ne,cia jau ne zurnalistika.Cia jau isprotejusi bobele.Kele ir i albumeli nuotraukas,nestukes,pilvuko ir po gimdymo leliuko.Matyt kitu merginu is interneto.Ir aktyviausia dalyve buvo,su gresianciu persileidimu/isankstiniu.Pastovios problemos ir paguodos.O isriso tik dabar  doh.gif
Tai parase,kad atsipraso,nes negali ilgai leliuko susilaukti.Nu ziauru.suprasciau keli postai butu,o cia aktyvus 9 menesiai  schmoll.gif

As sokiruota. Net i galva neatejo, kad tokie dalykai gali buti.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 14, 16:28)

sveikinam jusu seima susilaukus mergytes aukit dideles ir sveikos...mamytei greiciau atsigauti ir abiem teveliam ramiu nakteliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 14 vasario 2012 - 20:04
Ledidi, sveikinimai jūsų šeimynai 4u.gif
Laukiam žinių iš Viltės 4u.gif
Atsakyti
ale dabar gaunasi, kad tokios, kaip aš, nelendančios į viešumą, bus įtarinėjamos per tokias "damas".... doh.gif ir niekas nenorės draugauti unsure.gif

šiaip tai ne pirmas atvejis SM, kai apsimetama tuo kuo nėra, sukuriama daug graudžių istorijų...

noriu paklausti tų, kurios jau antram trimestre, ar jūs irgi į vakaro pusę jaučiatės pavargusios? nesuprantu, kas čia nutiko, bet kelinta diena jaučiuosi nusikalus, pikta kaip širšė.. ir dar pastebėjau, kad pati to nesuvokdama, kai reikia atsistoti nuo kėdės ar atsistoti kai tupi (na kai atsitupi ką paimt nuo grindų ir reikia atsikelt) tai pasiimu už pilvo ir keliuosi... nėr tas pilvas jau baisiai didelis, bet kažkaip...
turbūt nėščia aš, ar kurį velnią biggrin.gif
Atsakyti
Ledidi, sveikinu susitikus su savo issvajota dukryte wub.gif Ramiu nakteliu Jums 4u.gif

QUOTE(Rute @ 2012 02 14, 11:02)
Tuo labiau, kad pats vežimas labai patogiai bei lengvai susilanksto ir išsilanksto, nors ir yra nemažas.

O koks cia modelis? blush2.gif
Merginos, o nuo ko reikia pradet renkantis vezimeli? Tiesiog skaityt apie visus is eiles? blush2.gif Atsiprasau, jei klausimas pasirode kvailas biggrin.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 14, 15:35)
O mums šiandien lygiai 20 sav. ir jau antra diena jaučiu tokius dar neryškus judesiukus  thumbup.gif

Su pusiaukele ir pirmais judesiukais wub.gif

As sian buvau TA, visi tyrimai geri (isskyrus pradedanti kristi HB), echo nedare 4u.gif Bet pasake, kad pilvukas is didesniu 4u.gif Na, as ir pati ta itariau (atsizvelgus i tai, kiek esu priaugus) 4u.gif

Pasislepusi, man irgi toks nuovargis i vakara pasireiskia, cia jau senokai taip. Pradeda skaudeti nugara, kojos pasidaro kazkokios sunkios, na, norisi daugiau gulineti vakarais 4u.gif
Atsakyti
Pasislepusi,gal tau dirzo nestukinio reiktu?
As turiu,bet man jis neprilipo.Ta prasme problemos neissprende,nes pirkau del indenu,bet pilvas lengvesnis atrode.
Atsakyti
Sveikutes,

Ledidi wub.gif Sveikinimai wub.gif Ramių jums naktelių, daug pienelio ir kad greičiau tavo stebukliukas būtų su tavimi wub.gif

Keberiokst, skaičiau aš irgi šiandien ryte pas Kovinukes, tai žiaurus čia variantas unsure.gif Pasitiki žmonėmis, atsiskleidi, o čia unsure.gif Nenormali kažkokia. Nors anksčiau dar planiukių temoje buvom atrišusios viena mergina, Irgi buvo visokių nesamonių negražių doh.gif Vistik tu į albumus įkeli ir save ir savo šeimos narius ir leliukus, nu vienu žodžiu, neturiu pateisinimo tokioms personoms schmoll.gif Viena galiu pasakyti, kad tokioms reikia į vasaros 5 kreiptis cool.gif

Aš po TA wub.gif Kokis didelis mažiukas/e bigsmile.gif Kojom rankom, kad davėsi ir man buvo keista, kad aš nieko nejaučiu lotuliukas.gif Jeigu gerai pamenu tai 7 cm g.gif negavau nuotraukytės, tai kažkaip iš to susižavėjimo ir neužfiksavau doh.gif Pamatavo sprando raukšlę, 2,3 g.gif Sakė, kad normalu, bet man kažkaip užsifiksavo, kad merginos apie mažesnes kalbėjo g.gif Nuraminkit, būkit geros, pas genetike tik už 2sav doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 02 14, 21:10)
O koks cia modelis?  blush2.gif 
Merginos, o nuo ko reikia pradet renkantis vezimeli? Tiesiog skaityt apie visus is eiles?  blush2.gif  Atsiprasau, jei klausimas pasirode kvailas  biggrin.gif
kiek nuskaitau nuo vezimo, tai modelis riko viper 4u.gif
kai renkiesi vežimą reiktų pagalvoti apie tokius dalykus kaip: kokiu keliu dazniausiai važiuosi, kelintam aukšte gyveni, jei yra liftas ar tilpsi i lifta, kokiu metu laiku gims maziukas, tai yra kuriuo metų laiku tu vežimą naudosi, ar tau bus pačiai patogu juo naudotis, t.y. pačios rankenos aukštis, ar rankena sujungta ar tai tiesiog 'ragai', ratu dydis, ar persimeta rankena i kita puse, ratai trys ar keturi.. zodziu kiekvienas žiuri pagal save ir vertina pagal savo kriterijus. na tarkim asmeniškai nesuprantu triračių vežimukų ir vežimukų su 'ragais', t.y. kai rankena yra nevientisa.. man jie tiesiog atrodo nepatogus mamu naudojimui. nors gal kas turi, tai visai ir dziaugiasi.
mazesni vezimukai lengviau vaziuoja parduotuvese, o va didesniems kartais trukdo gabaritai, ypac jei paruotuve mazesne. zodziu niuansų daug, pasirinkimas irgi nemenkas. 4u.gif

beje man visai krito i aki roan marita vezimeliai. greiciausiai tokio modelio ir butumem nusipirkę, jei šitie ratai nebutu pasitaike po akimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 15 vasario 2012 - 00:14
labas rytas 4u.gif

Keberiokšt, o tas diržas padeda dėl nugaros skausmų ?
man nekasdien taip būna, matyt, kai pavargstu tai ir pasunkėja ir pilvas, ir nugara skaudena, ir kaip valerie rašė, kojos lyg medinės palieka. bet čia taip turi būti, tai pernelyg nesuku galvos.
tiesa, kažkaip nedrąsu, bet labai smalsu, tai paklausiu... ar jums labai padidėjo krūtinė ? man dviem dydžiais.... unsure.gif tai labai bijau, kad nesugalvotų pavirsti į spanielio ausis... kiek ieškojau apie krūtinės priežiūrą nėštumo metu, tai nieko doro nerandu. atseit, dabar nieko daryt nereikia... bet ar tikrai? gal jei krūtinė nemenka reikia miegoti su liemenele?
ir dar tuo pačiu, dėl bambos skausmų.... kartais skaudena ji man, tai nesuprantu, ar čia dėl nėštumo (man vis atrodo, kad anksti, per mažai savaičių), ar dėl to, kad buvo pjauta dukart ir dabar tempiasi. o gal ir tas ir anas?

ooo, man jau 18 savaičių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 15 vasario 2012 - 07:54