Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(*Mila* @ 2012 02 15, 14:25)
Labuka mielosios smile.gif
Sangria, kaip savijauta?

Sveika aciu, kad klausi, nu vis gulineju lovoje, atsikeliu tik i wc ir maisto pasiimti doh.gif Pirmadieni einu pas gydytoja ziuresim ka sakis. O siaip jauciuosi neblogai smile.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes 4u.gif

visas su geromis TA ir su savaitelemis 4u.gif

Kalbejot apie dirzus, tai turiu as ji, neprireike iki siandien 4u.gif siandien supratau, ka reiskia, kai tempia pilva i apacia, toks sunkus...tai uzsidejau dirza, tai galiu paskayti, kad geriau 4u.gif o nugaros man neskaudejo ir kol kas neskauda 4u.gif

vakar suzinojau del streptokoko, tai neturiu as sitos bjaurasties thumbup.gif tai tiek ziniu mano fronte cool.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 02 15, 13:10)
O cia kur, Vilniuje ar Kaune? Nes Vilniuje nera tokiu laiku, nebent kazkas staigiai uzsirezervavo  g.gif

Yra, va https://ipr.sergu.lt...sp?PlaceID=3979 as persiregistravau, tai mano laikas laisvas liko 4u.gif bek, gal spesi
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 15, 13:30)
Sveika aciu, kad klausi, nu vis gulineju lovoje, atsikeliu tik i wc ir maisto pasiimti doh.gif Pirmadieni einu pas gydytoja ziuresim ka sakis. O siaip jauciuosi neblogai smile.gif

saunuole, gulek ir toliau biggrin.gif viskas bus geria, tikiu, kad po gines atleksi pas mus su gerom ziniom 4u.gif

QUOTE(Pelenuroze @ 2012 02 15, 13:33)
Sveikos nestukes  4u.gif

visas su geromis TA ir su savaitelemis  4u.gif

Kalbejot apie dirzus, tai turiu as ji, neprireike iki siandien  4u.gif siandien supratau, ka reiskia, kai tempia pilva i apacia, toks sunkus...tai uzsidejau dirza, tai galiu paskayti, kad geriau  4u.gif o nugaros man neskaudejo ir kol kas neskauda  4u.gif

vakar suzinojau del streptokoko, tai neturiu as sitos bjaurasties  thumbup.gif tai tiek ziniu mano fronte  cool.gif

man irgi iki 30 sav nereikejo dirzo, o paskui be jo ilgesniu distanciju nepaeidavau doh.gif
man jis irgi padejo drinks_cheers.gif

su gerais tyrimais 4u.gif
Atsakyti
nebera doh.gif
Papildyta:
Ai, vakar pamiršau pasakyti, kad ir man ginė liepė per daug nevaikščioti ir gerti magni, tada žiūrėti, turėtų dėl tų tempimų pasitaisyti. Jeig ne, tai sakė padidinti dozę iki 2x3kd.

*Mila* ne tas žodis, atrodo ir nerimo jokio nebeliko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 15 vasario 2012 - 13:37
QUOTE(Streamy @ 2012 02 15, 14:36)
Yra, va https://ipr.sergu.lt...sp?PlaceID=3979 as persiregistravau, tai mano laikas laisvas liko  4u.gif bek, gal spesi

Tai kad man rodo tik balandzio pabaigai laikus 4u.gif Ir tada anksciau, kai parasei, jau nebebuvo tavo vietos 4u.gif Blyn, kaip gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 14, 14:35)
Labas busimos mamytės
O mums šiandien lygiai 20 sav. ir jau antra diena jaučiu tokius dar neryškus judesiukus  thumbup.gif

Oliala, sveikinu, kiek jau daug smile.gif pusiaukele iveikta smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 14, 15:28)
Labukas, mergytes. Dar syki aciu uz palinkejimus. 9 val 16 min gime dukryte laukta labai ilgai. Sveriam 3275g, ugis 49 cm. Siandien dar jos mums neduoda, bet vis viena esame laimingi labai.

Sveikinimai LediDIDI
, isivaizduoju kokia laime smile.gif smile.gif smile.gif

Labas, sianakt prastai miegojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 02 15, 14:25)
* Valerie, sveikinimai su puikia TA thumbup.gif dar nekrauni kraicio savo turteliui? ar tik deliojies svarbiausius dalykelius, renki info? Kaip siaip savijauta? Jauciu TB ir tavo mamukas devintam danguj kai kasdiena mano tave apvalute wub.gif
jau turbut ir pasispardo nemenkai vaikiukas? smile.gif
** o mes neblogai, jau ir tetukas su maziuku pasilabino, dar kelios dienos, gal savaite ir nereiks prasyt, jauciu, ar laukti, nes as jau gerai labai jauciu judesiukus, ypac, kai sedziu, arba guliu ant pilvo-tada greit apie save duoda zinot mazius, spirtelna, isreiskia nepasitenkinima biggrin.gif

* Aciu 4u.gif As tai tik drabuzelius pradejau pirkti, o daugiau dar iki galo neissiaiskinau, ko tikrai reikia :unsure Ir del to, aisku, neramu biggrin.gif Savijauta gera, bet va pradejau puskuoti kaip tikra meskute biggrin.gif MB islieka ramus kaip visada smile.gif , o mama, deja, manes nemato daznai, nesgi gyvenam skirtinguose miestuose. Norejau palekti si savaitgali, tai uzdraude vaziuot, nes sake, kad pas ja namie ziauriai salta huh.gif Tik to, ka jauciu, spardymusi nepavadinciau (nes nemenkas vis delto mano apsauginis sluoksnis biggrin.gif ), bet buna judesiukai ir svelnus ir stipresni 4u.gif
** Smagu, kad viskas pas jus gerai wub.gif O Braskei dar nesaket, kad atsiras naujas seimos narys? rolleyes.gif

QUOTE(Pelenuroze @ 2012 02 15, 14:33)
vakar suzinojau del streptokoko, tai neturiu as sitos bjaurasties  thumbup.gif tai tiek ziniu mano fronte  cool.gif

Su geru tyrimu 4u.gif
O vat as jau siandien pajutau, kad geriau butu vaiksciot visgi su dirzu 4u.gif O ji reikia nesiot tik kai vaikstai, ania? Nes kai reikia atsisest, jis verzti pradeda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 15 vasario 2012 - 14:17
Gaila, kad nespėjai verysad.gif Nes aš pamačiau laiką atėjau pasakiau ir per akimirką dingo doh.gif paklausa yra matau unsure.gif

QUOTE(valerie @ 2012 02 15, 14:15)
O vat as jau siandien pajutau, kad geriau butu vaiksciot visgi su dirzu  4u.gif O ji reikia nesiot tik kai vaikstai, ania? Nes kai reikia atsisest, jis verzti pradeda  unsure.gif

Kiek girdėjau, bet nesu tikra, kad jisai neturėtų spausti, ir atisėdus ir vaikštant turi jaustis gerai. Gal ne taip užsidedi g.gif Gal pasireguliuoti pabandyk 4u.gif
Papildyta:
Merginos, prašome daug neprirašyti hihihi.gif , einu valgyt gaminti, vakare temutę sukursiu. Gal jau ir iš Viltės turėsim žinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 02 15, 16:15)
O vat as jau siandien pajutau, kad geriau butu vaiksciot visgi su dirzu  4u.gif O ji reikia nesiot tik kai vaikstai, ania? Nes kai reikia atsisest, jis verzti pradeda  unsure.gif

As su tuo dirzu prisedu ir prie kompo 4u.gif bet siaip jo patogiau, kai stovi ar vaikstai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nuo pirmadienio buvau neskaičiusi naujienų, tai akys išvarvėjo, bet gerų naujienų,matau, yra thumbup.gif Ledidi sveikinimai wub.gif
Kaip tik ketinau klausti apie diržus, nes paskutinėm dienom tikrai sunkiai vaikščiot pradėjau. Nekalbu apie ilgesnes distancijas, ir nedidelį atstumą einant atrodo, kad pilvą nešu. Kur pirkot, kas jį esate įsigijusios? Yra tai, ką reikėtų iš anksto žinoti, renkantis?
Dėl karietų mažyliams... tai mes pirkom ir lopšį (žodžiu, tris viename) su patvirtinimu, kad jame ir dvejų metų vaikiukas gali tilpti. Kaip kelis aukštus reikės užkabaroti į viršų ar žemyn, nelabai dar įsivaizduoju, bet kadangi tverti galima lengvai, tai tikiuosi, nebus didelių bėdų.
Beje, man jau prieš tris turbūt savaites atsirado priešpienio, bet tik vienoj krūty... Kaži kas čia per navatnybė... g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi jau atsirado priešpienio, aišku labai mažai, tik ant liemenuko matau baltas dėmes, bet irgi tik vienoje krūty.
Atsakyti