Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

Rute,man tavo vezimas grazus bigsmile.gif

Nemiga kankina,dantuka skaudent pradeda,jauciu vel infekcija prasideda.O kai nezinia kada kitur veiksmas prasides tai taip negerai.Ale pries menesi tvarke,negalejo bambukai geresnes plombos uzdet.Uzdejo laikina,bet patvarumo tokia kaip kramtoma guma uzlipinus buciau.Tai laukiu 8 ryto ir labai tikiuosi,kad siandien priims.Nes iki rytojaus kazin ar datrauksiu...

Vakar taip nebuvo nuotaikos,bet mb su gelem parejo ir viskas pasitaise bigsmile.gif

Streamy,nepamenu dabar jau,bet ar ne iki 2.9 ar 3 cm raukslyte gali buti?
Nu gal kuri kita dar patvirtins 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 15, 07:52)
labas rytas 4u.gif
ooo, man jau 18 savaičių  bigsmile.gif

Seikinu su savaotėlėm, man šiandien jau 12 bigsmile.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif kažkai saugiau jaučiuosi blush2.gif

Keberiokšt,

Man tik reikia, kad kas nors apramintų biggrin.gif

Man žinot ka įdomu 4u.gif ar nematuoja kažko dar papildomai? Na ką išmatuoja raukšlę ir viskas, ar neturi matuoti pvz kažko dar ir išvesti vidurkio g.gif
Man su pirmu buvo tokia nesąmonė, kad galvojau nušausi ką nors. Prieš 13 metų galite tik įsivaizduoti kokie buvo echoskopai. Aš, berods 7 mėnuo buvo, einu į echo, žiuri man leliuką ir jai pasirodo, kad jo galva per didelė ir jisai serga hidrocefalija. Nemačiau nieko po kojomis, kol iš lazdynu lėkiau iki antakalnio unsure.gif ten dar prasedėjau kelias valandas laukdama kol mane kas nors priims, o vaikiukas tiesiog pats iš savęs buvo didesnis doh.gif viskas jam buvo gerai, nei galva per didelė, nei ką doh.gif tai ir dabar man keista, kad tik ta raukšlė svarbi g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 15 vasario 2012 - 08:10
QUOTE(Streamy @ 2012 02 14, 22:48)
Sveikutes,

Aš po TA  wub.gif Kokis didelis mažiukas/e bigsmile.gif Kojom rankom, kad davėsi ir man buvo keista, kad aš nieko nejaučiu  lotuliukas.gif Jeigu gerai pamenu tai 7 cm  g.gif negavau nuotraukytės, tai kažkaip iš to susižavėjimo ir neužfiksavau doh.gif Pamatavo sprando raukšlę, 2,3  g.gif Sakė, kad normalu, bet man kažkaip užsifiksavo, kad merginos apie mažesnes kalbėjo g.gif Nuraminkit, būkit geros, pas genetike tik už 2sav doh.gif

labas rytas 4u.gif
Apie kaklo rauksle cia neblogai paaiskinta
http://www.nordica.o...mposite-451.htm

pamatuos genetike ir daugiau parametrų, nosies kauliukas yra svarbu ir dar eile ju ismatuos, galu gale krauja padarys. Suprantu kaip tau neramu, bet dar be genetikes konsultacijos tikrai nera ko nerimauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 15 vasario 2012 - 08:16
QUOTE(Madissa @ 2012 02 15, 08:12)
labas rytas  4u.gif
Apie kaklo rauksle cia neblogai paaiskinta
http://www.nordica.o...mposite-451.htm

pamatuos genetike ir daugiau parametrų, nosies kauliukas yra svarbu ir dar eile ju ismatuos, galu gale krauja padarys. Suprantu kaip tau neramu, bet dar be genetikes konsultacijos tikrai nera ko nerimauti  mirksiukas.gif

Ačiū, iškarto ramiau rolleyes.gif Perskaičiau straipsniuką, tai rizika mažesnei nei 0,25, tai reiškiasi, kad mažau nerimauti reikia blush2.gif Ramiai laukiu vizito pas genetikę, gal išeis pasiankstinti vizitą.

Kaip gerai mergaitės, kad Jūs esate wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

Streamy su gera TA thumbup.gif Del rauksles kiek pamenu mergaites man rase norma yra iki 3 mm, taigi manau nera ko jaudintis, dar priklauso kaip gerai pamatuoja. Man 12 sav.5d. rauksle buvo 1.3 mm ar 1.2 nebepamenu, o kai matavo 10 sav.3d. buvo 1.4 mm. Nepergyvenk viskas bus gerai, dabar tik iskenteti iki genetiku reikia smile.gif Ne tik kaklo rauksle yra svrabi, bet nosies kauliukas plius prisca kraujo tyrimai ir tik po to manau galima isvadas daryti. Sveikinu su 12 savaiteliu thumbup.gif

Pasislepusi man mano akusere sake, kad jei nenoriu, kad po gimdimo krutine butu kaip spanielio ausis reikia nesioti liemenuka kuri pakelia krutine ir prilaiko.
Sveikinu su 18 savaiciu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 15 vasario 2012 - 09:25
Labas rytas damos 4u.gif

Na ka, fotkintis su samciais dar neinam ? biggrin.gif

Pasislepusi, as pirkau dirza specialiai del nugaros skausmu, tai dabar guli jis kazkur giliai giliai stalciuje, nei pilvas lengvesnis, nei nugara maziau skausminga nepasidare schmoll.gif

Kazin kaip musu naujosios mamytes laikos rolleyes.gif Taaaip jau noreciau kokiu issamesniu naujienu wub.gif

O mes vakar pagaliau susideliojom lovyte.Alda, cia reportazas dabar bus specialiai tau biggrin.gif Lovyte superine, labai tvirta, kokybiska, tikrai ne kinieciu gamybos, kad butu is fanieros kokia.O jau ta supimo finkcija, tai fantastika thumbup.gif Nepaisant ovytes dydzio (140*70), labai minkstai ir lengvai supasi.Faktiskai su vienu pirstu reikalui esant gali lengvai ja stumtelt.Be abejo, galima ja uzsifiksuoti, kad nesuptu visai.Be to, supant lovyte, nera JOKIO garso, traskejimo, krebzdesio ar dar kokiu girgzdejimu.Taigi visumoj - 100 balu cool.gif Nuotraukos dabar negaliu ideti, nes kol savaitgali tusiausi po baliu su fotiku, kazkas kazka jam padare ir nenori jis man veikti dabar.Bet bet kokiu atveju, tas, kas yra ideta i ta tinklapi, kazin ar dar kazka imantresnio parodyciau.Tai va rolleyes.gif

Streamy, sveikinu su gera TA thumbup.gif Pamenu pati kai nuvaziavau i ligonine visa nusivemus, ruose mane guldymui, state laselines ir parode mano spirga 12-os savaiciu, tai jau laimes buvo tiek daug, kad net pamirsau, kad man bloga biggrin.gif Kazkaip tuo metu pasirode toks didelis jau wub.gif
Atsakyti
Sveikos nestuliukes

STEAMY ir PASISLEPUSI su savaitelem jus...

KEBERIOKST laikykis mergyt gal neisiskaudes dantuko tikimes...

as ir cia nakti nelabai gerai pailsejusi,nes nuo vakar vakaro gimda kieteja ir gimda kazkokia jautri ir skausminga buvo ir indenai siautejo nu vienu zodziu...ryt vaziuosiu kraujuka priduot paziuresim kokie reikalai ir svarbiausia ar antikuniai nesiauteja kaip su neigaima kraujo grupe,nes cia niekas 28 savaite neleidzia tu vaistuku del antikuniu. o siaip tai kazkokie hormonai siauteja turiu kazka veikt negaliu nusedet vietoj, ruosiuosi,tvarkausi einu pasivaiksciot,tik kad ne viska galiu daryt per kietejimus pilvo tenka pertraukas daryt ir pagulinet...

o vakar pasiskaitinejau apie ta mergina kuri vaidino kad nescia nu kazkas nenormalaus ir tikrai pritariu kad reiketu pasigydyt vasaros 5
Atsakyti
Merginos, jeigu kuriai reikia pas genetike, tai yra viena laisva diena 03,01 dienai.

O aš sugebėjau persirašyti kitai savaitei yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif kiek mažai žmogui tereikia iki pilnos laimės yahoo.gif bus pats tas 12 sav ir 6 dienos yahoo.gif

Vilmosa, ačiū už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Rute @ 2012 02 15, 01:07)
kai renkiesi vežimą reiktų pagalvoti apie tokius dalykus kaip:

Rutele, labai aciu uz issamius paaiskinimus, viska seivinuosi 4u.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 15, 08:52)
ooo, man jau 18 savaičių  bigsmile.gif

Oho, kiek jau daug bigsmile.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 02 15, 09:08)
man šiandien jau 12  bigsmile.gif

Sveikinu iveikus I trimestra wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 02 15, 10:32)
O mes vakar pagaliau susideliojom lovyte

Gal gali primint pavadinima, cia Jus is uzsienio atsisiuntet? g.gif

O as sian suzinojau, kad neturiu GD bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 15, 13:58)
Merginos, jeigu kuriai reikia pas genetike, tai yra viena laisva diena 03,01 dienai.

O aš sugebėjau persirašyti kitai savaitei yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif kiek mažai žmogui tereikia iki pilnos laimės yahoo.gif bus pats tas 12 sav ir 6 dienos yahoo.gif

Vilmosa, ačiū už sveikinimus 4u.gif

thumbup.gif isivaizduoju kaip nekantrauji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 15, 13:58)

O cia kur, Vilniuje ar Kaune? Nes Vilniuje nera tokiu laiku, nebent kazkas staigiai uzsirezervavo g.gif
Atsakyti
Labuka mielosios smile.gif

Ledidi, sveikinimai susitikus su dukriuku, linkiu ramybes, daug pienelio ir kad viskas eitu kaip per sviesta 4u.gif

Keberiokst, nu jau suds tai suds su tuo dantuliu doh.gif tikiuos greit prisijungsi su gerom ziniom-maz sutvarkys 4u.gif Saunuolis TB, ne tik gelem apdovanojo, bet ir nuokaika pagerino-giriu 4u.gif biggrin.gif

Streamy, nu tikrai, kiek nedaug zmogui reik biggrin.gif dziaugiuos, stai vos kelios dienukes ir jau bus nuraminta mamos sirdele 4u.gif

Valerie, sveikinimai su puikia TA thumbup.gif dar nekrauni kraicio savo turteliui? ar tik deliojies svarbiausius dalykelius, renki info? Kaip siaip savijauta? Jauciu TB ir tavo mamukas devintam danguj kai kasdiena mano tave apvalute wub.gif
jau turbut ir pasispardo nemenkai vaikiukas? smile.gif

Rute, geras tankutis thumbup.gif tiesa, as irgi i roan marita emiau zvalgytis, bet juos kaip ir emmukus ziuriu, isgraibsto kaip karstus pyragelius biggrin.gif

Sangria, kaip savijauta?

o mes neblogai, jau ir tetukas su maziuku pasilabino, dar kelios dienos, gal savaite ir nereiks prasyt, jauciu, ar laukti, nes as jau gerai labai jauciu judesiukus, ypac, kai sedziu, arba guliu ant pilvo-tada greit apie save duoda zinot mazius, spirtelna, isreiskia nepasitenkinima biggrin.gif
Atsakyti