Labas rytas damos
Na ka, fotkintis su samciais dar neinam ?
Pasislepusi, as pirkau dirza specialiai del nugaros skausmu, tai dabar guli jis kazkur giliai giliai stalciuje, nei pilvas lengvesnis, nei nugara maziau skausminga nepasidare
Kazin kaip musu naujosios mamytes laikos

Taaaip jau noreciau kokiu issamesniu naujienu
O mes vakar pagaliau susideliojom lovyte.
Alda, cia reportazas dabar bus specialiai tau

Lovyte superine, labai tvirta, kokybiska, tikrai ne kinieciu gamybos, kad butu is fanieros kokia.O jau ta supimo finkcija, tai fantastika

Nepaisant ovytes dydzio (140*70), labai minkstai ir lengvai supasi.Faktiskai su vienu pirstu reikalui esant gali lengvai ja stumtelt.Be abejo, galima ja uzsifiksuoti, kad nesuptu visai.Be to, supant lovyte, nera JOKIO garso, traskejimo, krebzdesio ar dar kokiu girgzdejimu.Taigi visumoj - 100 balu

Nuotraukos dabar negaliu ideti, nes kol savaitgali tusiausi po baliu su fotiku, kazkas kazka jam padare ir nenori jis man veikti dabar.Bet bet kokiu atveju, tas, kas yra ideta i ta tinklapi, kazin ar dar kazka imantresnio parodyciau.Tai va
Streamy, sveikinu su gera TA

Pamenu pati kai nuvaziavau i ligonine visa nusivemus, ruose mane guldymui, state laselines ir parode mano spirga 12-os savaiciu, tai jau laimes buvo tiek daug, kad net pamirsau, kad man bloga

Kazkaip tuo metu pasirode toks didelis jau