Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Beta1 @ 2012 02 16, 17:50)
Nu bliamba, einu dabar pat pakrauti fotika, issiaiskinsiu kas ten jam ka padare atkursiu visus nustatymus ir leisiuosi i fotosesija  biggrin.gif  Bet cia tik del taves, zinok  biggrin.gif  Siandien jau ir paklojau princo lova, nes MB apsinuodijes maistu lovoj kamuojasi, tai as bent pusdienu buvau uzsiemus kabinedama uzuolaidas ant lovytes ir dar visoki gala  biggrin.gif

Na ka as galiu pasakyt smile.gif tu tiesiog fantastiska thumbup.gif Bet nevark lb, jei fotikas durniuoja. vyras pasveiks ir sutvarkys. p.s. sveiktaleles jam 4u.gif
Atsakyti
[quote=Alda1,2012 02 16, 17:50]
[quote=Beta1,2012 02 16, 17:45]
Koks jausmas zinoti TA ilgai laukta diena? Kaip mazai liko jau... wub.gif
[/quote]

zinok neblogas tas jausmas, sakyciau, man jis patinka biggrin.gif Susiplanavau manikiura, pedikiura ir skania vakariene geram restorane ir sedziu visa apsipatenkinus.Kol kas i viska ziuriu su sypsena, tikiuosi jos nepakeis siaubo grimasos artejant dienai hihihi.gif

Nu zodziu pirma pavasario savaitgali bus mano isleistuves thumbup.gif Tuuuuuusas bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 16 vasario 2012 - 16:59
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 16, 17:58)
zinok neblogas tas jausmas, sakyciau, man jis patinka  biggrin.gif Susiplanavau manikiura, pedikiura ir skania vakariene geram restorane ir sedziu visa apsipatenkinus.Kol kas i viska ziuriu su sypsena, tikiuosi jos nepakeis siaubo grimasos artejant dienai  hihihi.gif

Nu zodziu pirma pavasario savaitgali bus mano isleistuves  thumbup.gif  Tuuuuuusas  bis.gif

As isivaizduoju, kad turetu sypsena is veiduko nedingti. bet jauciu, db skaiciuosi dienas ir laikas sustos. gerai, kad jau prisigalvojai smagiu, maloniu dalykeliu!!! laikas greiciau begs. o tusas gera mintis!!!!! drinks_cheers.gif pasiausk, nes po to mazylis taves niekur neisleis biggrin.gif
Atsakyti
Beta1, kaip smagu, kad jau žinai data thumbup.gif

Aš pasibasčiau lauke, iš vieno sklypo pusės į kitą hihihi.gif nu toks fainas oras, kad negaliu wub.gif aš kaip pamišusi lakiu pavasario. Jau darbus planuoju, mB vaikšto už galvos susiėmęs, nes žino, kad daugelį darbų sode šiemet jam teks atlikti hihihi.gif nieko įdarbinsiu visus aplinkinius biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 16, 17:58)
Nu zodziu pirma pavasario savaitgali bus mano isleistuves  thumbup.gif  Tuuuuuusas  bis.gif[/color]

thumbup.gif tai lauksim tuuuuso assa.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 16, 15:37)
[size=7][color=blue]laba diena mergaites, 4u.gif
2012-02-12 d. 22:52 val. 3326gr. 51 cm. gime maziukas musu grazuoliukas OSKARAS wub.gif

vilte-kns didziausi sveikinimai susitikus su maziuku 4u.gif 4u.gif smagu, kad viskas lengvai ir greitai smile.gif o dabar aukit ir stiprekit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 16, 13:37)
laba diena mergaites, 4u.gif
2012-02-12 d. 22:52 val. 3326gr. 51 cm. gime maziukas musu grazuoliukas OSKARAS wub.gif
grizom namucio vakar ,bet esam labai labai pavarge,nes istisai valgo ir kakoja biggrin.gif
po kol kas labai labai ramus geras vaikas,kas bus toliau nezinau biggrin.gif
parasysiu kita dienele  placiau kaip mums sekesi gimdyt:) pasakysiu tik,kad buvo lengvai ir labai greitai, saremiai ir stumimas uzruko viso 2 val.ziuriu i maziuka ir negaliu patiket,kad jis musu wub.gif  esam labai labai LAIMINGI wub.gif

Kuo didziausi sveikinimai,aukit stiprus ir laimingi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 16, 15:37)
grizom namucio vakar ,bet esam labai labai pavarge,nes istisai valgo ir kakoja biggrin.gif

Didžiausi ir mėlyniausi sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif Kaip smagu, kad viskas taip greitai ir sklandžiai.
Atsakyti
Man atrodo šiemet visos mergaitės lengvai ir greitai gimdys ax.gif Na bnt jau aš tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Grizau is gastroliu, kol kas dar negimdom ax.gif

Vilte-kns, nuosirdziausi sveikinimai sulaukus sunelio, saunu, kad viskas vyko sklandziai ir greitai wub.gif
Rute, gal cia dar ne kamstis...man irgi vaidenosi, kad isskyru daug, pasikeite ir pan, gydytojas apziurejo, tai pasirodo be reikalo pergyvenau...bet kuriuo atveju gulinek ir saugok save 4u.gif
Beta, kaip faina, kad jau zinai, kada susitiksi su stebukleliu wub.gif as kazkaip ramiai laukiu savosios dienos, bet ta nezinia kazkaip idomiai...atrodo zinotum kuria diena, butu viskas paprasciau blush2.gif
Streamy, placentos padetis turetu buti parasyta nesciosios korteleje 4u.gif mirksiukas.gif
As ir pasigedau Myciutes...beje, kai buvau Ak pas gydytoja, maciau ja, su vyru atvaziavus buvo, cia pirmadieni, bet nespejom pakalbeti, nes mus gydytojas pasikviete...gal i ligonine pagulde...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenuroze: 16 vasario 2012 - 19:01
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 02 16, 19:00)
Sveikos mergaites  4u.gif

Grizau is gastroliu, kol kas dar negimdom  ax.gif

As ir pasigedau Myciutes...beje, kai buvau Ak pas gydytoja, maciau ja, su vyru atvaziavus buvo, cia pirmadieni, bet nespejom pakalbeti, nes mus gydytojas pasikviete...gal i ligonine pagulde...

Sveikinu pargįžus namolio 4u.gif

Tikėkimės, kad greitai parsiras ir nieko rimto nebus nutikę rolleyes.gif

Jeigu pas mane ir yra parašyta kurioje vietoje placenta aš neįskaitau ginės rašto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 16 vasario 2012 - 19:07
Merginos, norėjau pasiklausti, ar turit kuri ZAPPY pagalve miegojimui? Įdomu ar padeda miegoti? Nenoriu pirktis, noriu siūtis, nes turiu granulių, tai va galvoju ar apsimoka vargti?
Atsakyti