Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

Merginos, o kada jums žiūrėjo kur randasi placenta? man kažkaip nei karto nieko neužsiminė apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 16, 14:53)
Merginos, o kada jums žiūrėjo kur randasi placenta? man kažkaip nei karto nieko neužsiminė apie tai g.gif

Jei viskas gerai, tai ir nieko nesakė smile.gif Mane genetikė per echo nušvietė.
Atsakyti
laba diena mergaites, 4u.gif
2012-02-12 d. 22:52 val. 3326gr. 51 cm. gime maziukas musu grazuoliukas OSKARAS wub.gif
grizom namucio vakar ,bet esam labai labai pavarge,nes istisai valgo ir kakoja biggrin.gif
po kol kas labai labai ramus geras vaikas,kas bus toliau nezinau biggrin.gif
parasysiu kita dienele placiau kaip mums sekesi gimdyt:) pasakysiu tik,kad buvo lengvai ir labai greitai, saremiai ir stumimas uzruko viso 2 val.ziuriu i maziuka ir negaliu patiket,kad jis musu wub.gif esam labai labai LAIMINGI wub.gif
Atsakyti
Vilte,didziausi sveikinimai susitikus su savuoju stebuklu ! 4u.gif Ir kaip gerai,kad viskas taip lengvai ir greitai,tiesiog pavydetina ax.gif
Dabar lauksim nuotraukyciu ir istorijos smile.gif

Eisiu pas dantiste,tie stebukladariai tokia plomba pries kelias savaites idejo,kad vel isbyrejo ir vel skauda,infekcija tikiuosi spesim uzgaudyt.Prasysiu kazko rimtesnio,kad bent menesi istraukt.
Ir buta musu dar parduoda.Zadejo toki pirkeja rasti,kuris pirktu nuomuoti,o cia bobele sau perka.Tai labai tikiuosi teise musu puseje ir mes isgyvensim iki kontrakto galo,kuri bent jau as tikejausi pratesti.Kitas reikalas ji kazka nori bute daryti,statybu atzvilgiu,tai kazin kaip cia turetu buti.Ar ji privalo laukti kol musu kontraktas baigsis ar gali daryti bet kada.Nes nuoma moketi ir statyboj su vaikiuku gyventi kazko as nelabai noriu.
Taip tikejausi ramybes,tai va dabar vel galvos skausma turiu rolleyes.gif

Ryt TA,kazin ka gero papasakos ? ax.gif

Rute,girdejau,kad kamsciai nebutinai su kraujingom isskyrom turi buti...

Tai pagal ideja as sarasiuke antra? rolleyes.gif Nu idomu idomu darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 16, 14:37)
laba diena mergaites, 4u.gif
2012-02-12 d. 22:52 val. 3326gr. 51 cm. gime maziukas musu grazuoliukas OSKARAS wub.gif
grizom namucio vakar ,bet esam labai labai pavarge,nes istisai valgo ir kakoja biggrin.gif
po kol kas labai labai ramus geras vaikas,kas bus toliau nezinau biggrin.gif
parasysiu kita dienele  placiau kaip mums sekesi gimdyt:) pasakysiu tik,kad buvo lengvai ir labai greitai, saremiai ir stumimas uzruko viso 2 val.ziuriu i maziuka ir negaliu patiket,kad jis musu wub.gif  esam labai labai LAIMINGI wub.gif

Sveikinimai wub.gif Pagaliau namučiuose thumbup.gif jau taip visos laukė naujienų wub.gif wub.gif Skanaus pienelio ir ramių naktelių, ir labai lauksim išsamesnio pasakojimo kaip jums sekasi wub.gif

Ech, pabirėjo vasarinukės, turim vieną kovinukę wub.gif merginos Keberiokšt, Beta1, Rožyte, Jūsų eilė ateina bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 16, 14:45)

Eisiu pas dantiste,tie stebukladariai tokia plomba pries kelias savaites idejo,kad vel isbyrejo ir vel skauda,infekcija tikiuosi spesim uzgaudyt.Prasysiu kazko rimtesnio,kad bent menesi istraukt.
Ir buta musu dar parduoda.Zadejo toki pirkeja rasti,kuris pirktu nuomuoti,o cia bobele sau perka.Tai labai tikiuosi teise musu puseje ir mes isgyvensim iki kontrakto galo,kuri bent jau as tikejausi pratesti.Kitas reikalas ji kazka nori bute daryti,statybu atzvilgiu,tai kazin kaip cia turetu buti.Ar ji privalo laukti kol musu kontraktas baigsis ar gali daryti bet kada.Nes nuoma moketi ir statyboj su vaikiuku gyventi kazko as nelabai noriu.
Taip tikejausi ramybes,tai va dabar vel galvos skausma turiu rolleyes.gif

Ryt TA,kazin ka gero papasakos ? ax.gif

Rute,girdejau,kad kamsciai nebutinai su kraujingom isskyrom turi buti...

Tai pagal ideja as sarasiuke antra? rolleyes.gif Nu idomu idomu darosi smile.gif

Ale stebūkladarių kraštas doh.gif ar ten visi tokie, ar tik tau laimė su jais visais pabendrauti tenka doh.gif

Manyčiau, jeigu jau kontraktą esat pasirašę tai neturėtų taip greitai išmesti g.gif Pasižiūrėk gal ką nors kontrakte parašyta apie tai g.gif

Prikirtau ledų cool.gif nu taip norėjau, o dar nusipirkau tokių skanių, niam niam, kavos skonio rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Rute, kaip tu siandien? g.gif Tikiuos, jok ten tau ne kamstis buvo 4u.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 02 16, 13:53)

Man nieko nesake, bet nesciosios knygeleja kiekviena karta prie placentos skilties paraso "nep.", ti yra nepirmeiga 4u.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 16, 15:37)
[size=7][color=blue]laba diena mergaites, 4u.gif

Vilte, didziausi sveikinimai sulaukus sunelio! wub.gif wub.gif wub.gif Aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif 4u.gif Kokia grazi gimimo data wub.gif

Keberiokst, neatsistebiu, kas cia per salis ta GB unsure.gif Ziuriu, kad ne tik medikai ten keistai elgiasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 16 vasario 2012 - 15:05
vilte, sveikinu sulaukus nuostabaus sūnelio 4u.gif aukit sveikučiai ir didučiai wub.gif

kristinuke, kartais taip ir būna, kad placenta tvirtai prisitvirtinusi ir niekur nebejuda. laikykis. 4u.gif realiai mąstant tai ne pati didžiausia bėda. paguosiu, juk būna ir blogiau mirksiukas.gif

valerie, aš jau lovoj. šiandien iš ryto dar trūkstamus naktinukus nusipirkau, nes neturėjau gimdymui. dabar bandysiu vadovauti iš lovos. norėtųsi, kad tai tebūtų tik gleivių pagausėjimas, nu bet aš visgi labiau linkusi manyti, kad tai kamštis, nors ir be kraujingų išskyrų.. labai jau jos tokios neįprastos akiai ir tąsios.. stengsimės dar bent kelias savaitukes išgulinėti, tikėkimės pavyks planas chuliganas - gulėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 02 16, 15:03)
Man nieko nesake, bet nesciosios knygeleja kiekviena karta prie placentos skilties paraso "nep.", ti yra nepirmeiga  4u.gif

Kokia grazi gimimo data  wub.gif

O ir nežinojau, reikia eiti pasižiūrėti 4u.gif

Aha, net nepastebėjau ankščiau, vien dvejetukai bigsmile.gif
Atsakyti
keberiokšt, tu vel su nuotykiais. 4u.gif gydytojai keistuoliai, o su nuomos kontraktais irgi cirkai vyksta. nu realiai, tai kol kontraktas nesibaigs, apie jokias statybas net negali būti jokios kalbos. bet skaityk ir nagrinek sutartį, gal ten po kokiu punktu paslėpta kažkokis kabliukas. linkiu, kad jums gražiai, greitai ir be nervų viskas išsispręstų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 16, 16:15)
valerie, aš jau lovoj. šiandien iš ryto dar trūkstamus naktinukus nusipirkau, nes neturėjau gimdymui. dabar bandysiu vadovauti iš lovos. norėtųsi, kad tai tebūtų tik gleivių pagausėjimas, nu bet aš visgi labiau linkusi manyti, kad tai kamštis, nors ir be kraujingų išskyrų.. labai jau jos tokios neįprastos akiai ir tąsios.. stengsimės dar bent kelias savaitukes išgulinėti, tikėkimės pavyks planas chuliganas - gulėti  4u.gif

Vis vien laikau kumscius, kad joks ten ne gleiviu kamstis schmoll.gif Bet pasisaugoti gal ir ne pro sali butu 4u.gif
Atsakyti
VILTE didziausi sveikinimai visai jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 16 vasario 2012 - 15:32
aš myciutės pasigedau. kaži kaip jai sekasi, kai ten jos sveikatele g.gif
Atsakyti