Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Rute @ 2012 02 16, 14:19)
keberiokšt, tu vel su nuotykiais.  4u.gif gydytojai keistuoliai, o su nuomos kontraktais irgi cirkai vyksta. nu realiai, tai kol kontraktas nesibaigs, apie jokias statybas net negali būti jokios kalbos. bet skaityk ir nagrinek sutartį, gal ten po kokiu punktu paslėpta kažkokis kabliukas. linkiu, kad jums gražiai, greitai ir be nervų viskas išsispręstų  4u.gif

Manau,kad nemazai kam cia su ta medicina nuskyla.Na bent jau sprendziu is to,kad bent mano darbe zmogeliai su ne itin graziais dantim vaiksto.Arba be ju.
Na valdiskai yra valdiskai,nuejus privaciai galbut pabaiga butu kitokia,velniai zino.Gaila,kad iki lietuviu klinikos man dvi valandas trenktis,su tokiu pilvu jau nelabai pajegciau.

Kontrakte statybos neminimos,mes turime teise i privatuma ir t.t.Tik turim suteikti galimybe potencialiems pirkejams aprodyti buta abiems salims patogiu metu.Tik viena plonybe,jei keiciasi seimininkas dabartine sutarti reikes perrasyt,o va tada klausimas ar ji turi buti perrasyta tomis paciomis salygomis ar naujieji seimininkai gales ikelti naujas salygas.Nuomininko teises tokios,kad seimininkai negali lysti i akis ir mes turim pilna teise ju neileisti jei mums atrodo ju "demesio" per daug.Netgi i teisma paduot galima.Bet jei jie gali itraukti pora salygeliu ir ta padarys,tai kazin kaip bus.Kaip bebutu as tai tikria nezadu nusileisti.Juo lab tikiuosi,tai moteriskei nepasiseks su kuom nors,ar bankas nepasirasys,ar seimininkas uz mazesne siuloma kaina nesutiks (pries 8 menesius uz tokia pat suma nepasirase).
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 16, 15:37)
[size=7]laba diena mergaites, 4u.gif
2012-02-12 d. 22:52 val. 3326gr. 51 cm. gime maziukas musu grazuoliukas OSKARAS wub.gif
size]

Vilte, kaip fainai kad jau namuciuose ir kai greitai pagimdei, nu fantastika thumbup.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 16, 16:53)
Kontrakte statybos neminimos,mes turime teise i privatuma ir t.t.Tik turim suteikti galimybe potencialiems pirkejams aprodyti buta abiems salims patogiu metu.Tik viena plonybe,jei keiciasi seimininkas dabartine sutarti reikes perrasyt,o va tada klausimas ar ji turi buti perrasyta tomis paciomis salygomis ar naujieji seimininkai gales ikelti naujas salygas.Nuomininko teises tokios,kad seimininkai negali lysti i akis ir mes turim pilna teise ju neileisti jei mums atrodo ju "demesio" per daug.Netgi i teisma paduot galima.Bet jei jie gali itraukti pora salygeliu ir ta padarys,tai kazin kaip bus.Kaip bebutu as tai tikria nezadu nusileisti.Juo lab tikiuosi,tai moteriskei nepasiseks su kuom nors,ar bankas nepasirasys,ar seimininkas uz mazesne siuloma kaina nesutiks (pries 8 menesius uz tokia pat suma nepasirase).

O iki kada jusu kontraktas, sunku su mazuliuku bus persikelinet kur nors kitur unsure.gif

As einu puostis nail.gif ir i teatra keliausim, nusprendziau kuo daugiau aplankyti dar kol galiu ilgiau pasedeti, prasom rekomenduoti i kokius spektaklius verta nueiti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 16 vasario 2012 - 16:02
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 16, 14:37)
laba diena mergaites, 4u.gif
2012-02-12 d. 22:52 val. 3326gr. 51 cm. gime maziukas musu grazuoliukas OSKARAS wub.gif
grizom namucio vakar ,bet esam labai labai pavarge,nes istisai valgo ir kakoja biggrin.gif
po kol kas labai labai ramus geras vaikas,kas bus toliau nezinau biggrin.gif
parasysiu kita dienele  placiau kaip mums sekesi gimdyt:) pasakysiu tik,kad buvo lengvai ir labai greitai, saremiai ir stumimas uzruko viso 2 val.ziuriu i maziuka ir negaliu patiket,kad jis musu wub.gif  esam labai labai LAIMINGI wub.gif

SVEIKINIMAI SUSITIKUS SU STEBUKLELIU!!!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 02 16, 15:01)
Vilte, kaip fainai kad jau namuciuose ir kai greitai pagimdei, nu fantastika  thumbup.gif
O iki kada jusu kontraktas, sunku su mazuliuku bus persikelinet kur nors kitur  unsure.gif
As einu puostis  nail.gif ir i teatra keliausim, nusprendziau kuo daugiau aplankyti dar kol galiu ilgiau pasedeti, prasom rekomenduoti i kokius spektaklius verta nueiti  ax.gif

Iki rugpjucio 19,norejo iki birzelio 19,bet isprasem dar tris men,kad leliukas paaugtu.Nu tai buvom ramus.Na kaip bebutu ne uz ilgo viskas isaiskes.

Kaip as pavydziu tau,as i teatra galeciau kas vakara eiti ax.gif
Dar per 12 sav buvom i operos fantoma nueje,o veliau jau nepirkau bilietu,nes su kakleliu nesamones prasidejo,tai nezinojau kiek ir iki kada toks gulimas rezimas bus.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Su svente visas lithuania.gif , ir siaip su grazia diena wub.gif
Vilte, smagu skaityt, kad viskas lengvai ir greitai thumbup.gif , ir mazuliuko vardas grazus wub.gif . Labai jau lauksim istorijos kaip viskas ten buvo 4u.gif

O mes vakar buvom TA, viskas kaip ir gerai siaip is paziurejimo, zadejo daryt paseli, bet nukele 36 sav., truputi neramu, nes kazkas kitas ji paims, ne mano ginius unsure.gif , ir dar neramiau, kad mus jis paliko 3 savaitem, tai turim buti sveikos ir nesubyreti anksciau nei jis gris doh.gif. Manau mano lelkia sukalbama siuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 16, 14:37)
[size=7]laba diena mergaites, 4u.gif
grizom namucio vakar ,bet esam labai labai pavarge,nes istisai valgo ir kakoja biggrin.gif

[COLOR=blue]Sveikinimai, dabar pailsekit smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 16, 15:51)
Ech, pabirėjo vasarinukės, turim vieną kovinukę  wub.gif  merginos  Keberiokšt, Beta1, Rožyte, Jūsų eilė ateina  bigsmile.gif
Papildyta:

Vakar buvom TA pas J ir jau turim nusimate ir uzsirase oficialia gimtadienio diena.Kovo 6 bus ta ypatingoji rolleyes.gif Karalaitis sedi kaip sedejes, dabar J sake, kad jau tikrai niekur nesislinks, nes isitates subiniuku i apacia.Nu ir gerai, gimdysim prabangiai, kaip dabar madinga biggrin.gif Bet keistai jis mane vakar ikalbinejo gimdyti sedmenine pirmeiga blink.gif atseit, mano laikais tai cia begales tokiu gimdymu buvo, ko cia dabar visos taip issigando.Ir paskui pavardina kiek turi sutapti "jeigu" salygu, kad toks gimdymas butu sekmingas blink.gif Kaip reziume supratau, tai labai zmogui rupejo savo rezidentams parodyti kaip toks gimdymas atrodo, nes jie, matai, vargsai, kiek metu dirba, o nera tokio dalyko mate doh.gif Tai kazkaip labai nesmagiai pasijauciau unsure.gif As tikrai neplanuoju buti jokiu rezidentu mokomoji medziaga, noriu savo vaiko ant ranku gyvo ir sveiko......

Vilte, stipriai stipriai sveikinu ir apkabinu wub.gif wub.gif wub.gif Ir MB uz jus pasidziauge, nes pamena dar jus abu is laukiamojo pas Treijsa ax.gif

Rute, man irgi nepanasu cia i kamsti, nes ir pas mane dabar taip buna, tai neimu i galva.Is pirmo gimdymo pamenu kaip tas kamstis atrode, tai dabar nieko tokio panasaus nera schmoll.gif Bet aisku, vadovauk is lovos visam paradui, ilsekis, nes paskui progos tokios nebegausi tongue.gif
Laba diena patriotes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 16 vasario 2012 - 16:46
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 15, 10:32)
Labas rytas damos  4u.gif

O mes vakar pagaliau susideliojom lovyte.Alda, cia reportazas dabar bus specialiai tau  biggrin.gif 

Oj, Betut, aciu uz reportaza drinks_cheers.gif Dziaugiuosi, kad pirkinys taip patiko mirksiukas.gif Bet man kadangi lb skubet nera kur, tai as visgi palauksiu dar issamesnio reportazo su vaizdu ax.gif biggrin.gif

Vilte, sveikinimai didziausi tavo visai seiynelei 4u.gif . kokios geros naujienos. nu nerealiai. saunuole tu ir tavo mazius, kad taip viskas sklandziai. o jau vardo grazumas. laukciausi berniuko, tai turbut pavadinciau Oskaru, nes kai pradzioj galvojau, kad bus bernaitis, tai jau buvau ir apie vardus pradejus galvot. na zodziu laaaabai grazu. aukit sveikuciai wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 16, 16:45)
Vakar buvom TA pas J ir jau turim nusimate ir uzsirase oficialia gimtadienio diena.Kovo 6 bus ta ypatingoji  rolleyes.gif
Laba diena patriotes  4u.gif

kaip faina, Beta, kai tiksliai data jau zinai smile.gif smile.gif smile.gif , gerai kad nesutikai del natur, rizikos per daug. As tik matau, kad sarase esu 4 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, NEREALU
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2012 02 16, 17:46)
Oj, Betut, aciu uz reportaza  drinks_cheers.gif Dziaugiuosi, kad pirkinys taip patiko  mirksiukas.gif Bet man kadangi lb skubet nera kur, tai as visgi palauksiu dar issamesnio reportazo su vaizdu  ax.gif  biggrin.gif

Nu bliamba, einu dabar pat pakrauti fotika, issiaiskinsiu kas ten jam ka padare atkursiu visus nustatymus ir leisiuosi i fotosesija biggrin.gif Bet cia tik del taves, zinok biggrin.gif Siandien jau ir paklojau princo lova, nes MB apsinuodijes maistu lovoj kamuojasi, tai as bent pusdienu buvau uzsiemus kabinedama uzuolaidas ant lovytes ir dar visoki gala biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Beta1,2012 02 16, 17:45]
Vakar buvom TA pas J ir jau turim nusimate ir uzsirase oficialia gimtadienio diena.Kovo 6 bus ta ypatingoji rolleyes.gif Karalaitis sedi kaip sedejes, dabar J sake, kad jau tikrai niekur nesislinks, nes isitates subiniuku i apacia.Nu ir gerai, gimdysim prabangiai, kaip dabar madinga biggrin.gif Bet keistai jis mane vakar ikalbinejo gimdyti sedmenine pirmeiga blink.gif atseit, mano laikais tai cia begales tokiu gimdymu buvo, ko cia dabar visos taip issigando.Ir paskui pavardina kiek turi sutapti "jeigu" salygu, kad toks gimdymas butu sekmingas blink.gif Kaip reziume supratau, tai labai zmogui rupejo savo rezidentams parodyti kaip toks gimdymas atrodo, nes jie, matai, vargsai, kiek metu dirba, o nera tokio dalyko mate doh.gif Tai kazkaip labai nesmagiai pasijauciau unsure.gif As tikrai neplanuoju buti jokiu rezidentu mokomoji medziaga, noriu savo vaiko ant ranku gyvo ir sveiko......

Labuka, patriote lotuliukas.gif
Klausyk, jam gal su galvele nlb tvarkoj... nu tokie daktaru - naturalistu svaigciojimai, tai mane asmeniskai siurpina... nekreipk demesio. viskas bus prabangiai ir suoeriskai gerai mirksiukas.gif Oj laukiam laukiam kovo 6-osios laukiam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vat net padainavau lotuliukas.gif
Koks jausmas zinoti TA ilgai laukta diena? Kaip mazai liko jau... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 16 vasario 2012 - 16:54
QUOTE(indry @ 2012 02 16, 17:49)
kaip faina, Beta, kai tiksliai data jau zinai smile.gif  smile.gif  smile.gif , gerai kad nesutikai del natur, rizikos per daug. As tik matau, kad sarase esu 4 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif, NEREALU

Jo, buti pirmam penketuke visai faina rolleyes.gif Visa laika kol cia buvau sitam skyrely, pavydejau tom, kas buvo saraso virsuj ax.gif hihihi.gif
Atsakyti