QUOTE(denaxa @ 2014 07 04, 12:38)
Man pas brokere iseina pigiau negu pasiulo internetas,ir netgi pigiau negu pasiulo pati bendrove

tai va dabar turiu dvi masinas,ir abi draustos skirtingose bendrovese,nes seimos draudima labiau apsimokejo daryti ergo,o mano opeliukas draustas seesam-irgi visai neseniai
Ale matai kaip skirtingai

Gal dar konkretaus brokerio priklauso
QUOTE(nefifi @ 2014 07 04, 12:42)
Disponuot savo pinigais galite kaip tik norit. Likutį galite panaudoti perrašant draudimą kito asmens vardu. Galite jį panaudoti savo kitam automobiliui. Kai kuriose bendrovėse leidžia likutį tiesiog palikti ateičiai (pvz, tuo atveju, jei vieną auto pardavėt, o kitos dar neturite - neturite kur užkelti pinigų). Žodžiu, nutraukiant draudimo sutartį, rašot prašymą ir nurodot, ką daryti su pinigais. Su periodu taip pat - sakykim, turite likutį 50,-. Tai arba pasidarot naują sutartį "už likutį" - na, sakykim, 2 mėnesiams. Arba galite daryti metinę sutartį, tiesiog prie turimų 50lt primokat tiek, kiek reikia. Bet faktas, kad visi šitie reikalai vyksta tik toje kompanijoje, kur turite likutį. Negalime "seesam" pinigų perkelti, pvz, "BTA" sudarytai sutarčiai

Tikiuosi, aiškiau
Ačiū labai, tikrai aiškiau

Laimei draudimo kompanija ta pati abiems mano dabar turimiems automobiliams