tai kur protiniai dantys, o kur priekiniai, skirtumas, mano galva, labaia didels, niekada net nedaryciau etsteinio plombavimo kruminiams dantims, nes jie juk nesimato, nebent butu senoviskos, tos pilkos, metalnes plombos, tai aisku, graziau ssiziojus paprasta plomba nei metalas...bet siaip, jei paparstai taso dantuka krymini - tikrai estetikkos nedaro..nemaisykim
Aš šiandien po balinimo, tai ojojoj
Procedūra ne iš maloniųjų, gelia apatinius dantis.

keik laiko balinote?su lempa ar be?
man uzteko ir dvieju kartu taip paprastai, kad suprasciau, jog neeeeeeeeee, nors man gal tiodel, kad ziauriai nuvalgytos virsuneles buvo
man uzteko ir dvieju kartu taip paprastai, kad suprasciau, jog neeeeeeeeee, nors man gal tiodel, kad ziauriai nuvalgytos virsuneles buvo
QUOTE(knopke* @ 2012 05 23, 21:04)
keik laiko balinote?su lempa ar be?
Balino viso 40 min. 4 kartai po 10 min. Tai tris ciklus nieko, o ketvirtą jau pradėjo dilgsėti. Dabar jau jaučiu į vakarą, kad skausmas mažėja. Bet įodomia ir ačiū Dievui, kad tik apatinius dilgsi, nors jie pas mane sveikučiukai

QUOTE(Linike77 @ 2012 05 23, 20:08)
Aš šiandien po balinimo, tai ojojoj
Procedūra ne iš maloniųjų, gelia apatinius dantis.

Priminkit kur balinotes?

QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 05 23, 22:45)
Ten kur ir Jūs planuojate

Na šiek tiek baltesni dantys, bet išlindo daug visokių defektų - senos plombos, baltos dėmelės.... Žodžiu, rezultatas - nieko gero. Po estetinio gal ir bus kažkas geresnio.
Tiesa, minėjote, jog jums tą pačią dieną ir balins ir estetinį darys. O aš esu skaičiusi, kad po balinimo turi praeiti 2 savaitės, kad galėtų estetinį daryti

QUOTE(Linike77 @ 2012 05 23, 23:39)
Na šiek tiek baltesni dantys, bet išlindo daug visokių defektų - senos plombos, baltos dėmelės.... Žodžiu, rezultatas - nieko gero. Po estetinio gal ir bus kažkas geresnio.
Tiesa, minėjote, jog jums tą pačią dieną ir balins ir estetinį darys. O aš esu skaičiusi, kad po balinimo turi praeiti 2 savaitės, kad galėtų estetinį daryti

ne ta pacia man, rytojaus diena darys plombavima... siaip rekomenduojama, bet kadangi gyvenu ne LT ir tuo labiau ne is Kauno esu... tai sunku viskasuderint

QUOTE(Linike77 @ 2012 05 23, 23:39)

o jums visu dantu darys estetini?kad balinote?
tikrai taip, po balnimo pora savaiciu joko estetinio daryti negalima, nes per dvi savates dantukas dar bala
QUOTE(knopke* @ 2012 05 24, 08:58)
o jums visu dantu darys estetini?kad balinote?
tikrai taip, po balnimo pora savaiciu joko estetinio daryti negalima, nes per dvi savates dantukas dar bala
Kadangi mano apatiniai dantys pakankamai tiesūs, dabar jau ir balti, nei vienos plombos ir taip nesimato, kaip viršutiniai, tai plombuos tik viršutinius. Nes viršutiniai visi nusėti senų plombų ir jos po balinimo išlindo.
Man po balinimo keista spalva gavosi dantų: tokia balta net į melsvą

issibalino tikriausiai labai gerai, nes mano ir estetines plombos atrodo baltai melsvos, naturalios..gydytoja ir sake, kad tiek dantis isvbalina tikrai, jei pasiduoda balinimui
QUOTE(knopke* @ 2012 05 24, 09:33)
issibalino tikriausiai labai gerai, nes mano ir estetines plombos atrodo baltai melsvos, naturalios..gydytoja ir sake, kad tiek dantis isvbalina tikrai, jei pasiduoda balinimui
Be šiaip pas mane pastebėti labai didelį skirtumą sunkoka, nes dantys savaime buvo iš baltesbių.
O kai balino, tai gyd. jau po pirmo ciklo aikčiojo, kaip gerai bąla

Vakar visą vakarą padilgseno kaip reikiant, o šiandien jau fui, daug geriau, jau nebeskauda

tai saunu, nes po 2 k. as jauciau tris dienas apacia..ir dar kad nors kiek butu bale...klaip geltoni taip geltoni