taip ir supraskit, kad po vso proceso dar vyksta balimas..medziagos yra dantyje ir veikia
As buvau konsultacijoje del estetinio ir man gydytoja pasake, kadangi yra nemazai plombu ant priekiniu dantu, nesiulytu daryti estetinio, kaip taip gali buti?

QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 24, 14:47)
As buvau konsultacijoje del estetinio ir man gydytoja pasake, kadangi yra nemazai plombu ant priekiniu dantu, nesiulytu daryti estetinio, kaip taip gali buti? 

kazka gydytoja nusipezejo jei galima issireiksti taip

QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 24, 14:47)

nesamone, is 10 dantu, tik 3 buvo neplombuoti mano..viska is naujo padare, plombas iseme, idejo naujas ir uzliejo dantukus
tai juk ir esme estetinio tokio, atstatyt dantuka..ting dirbti, ne kitaip, nes reikia vel issilupti senas plombas, sutvarkyti dar karta dantuka..o ta ka jums siule?protezuoti?

Na jin man nieko nesiule toliau daryti, tik pasake, kad nesiulo daryti estetinio
man keista pasirode, del to ir klausiu

QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 24, 18:22)
Na jin man nieko nesiule toliau daryti, tik pasake, kad nesiulo daryti estetinio

o jei ne paslaptis kur cia buvote? kokioj klinikoj?
Klaipedoje, nepasakysiu pavadinimo, nepamenu

QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 24, 18:22)

tai todel ir daromas estetinis priekyje, kad istaisyti bedas, kurios del plombu atsiranda..arba del to, jog negrazus dantys...nu man tai keista labai..man siule protezuoti, kas mano atveju - butu baisi klaida, nes emalis suskiles, siplnas, laminates net gali nelaikyti, o ju kaina ooo, dviguba tai drasiai nei estetinio

QUOTE(knopke* @ 2012 05 24, 14:32)
taip ir supraskit, kad po vso proceso dar vyksta balimas..medziagos yra dantyje ir veikia
Tai štai, po mano balinimo praėjo 2 savaitės, rytoj laukia estetinis plombavimas.
O dantys per tas dvi savaites ne dar labiau balo, bet, atvirkščiai - grįžo į tą pačią spalvą. Tai vat ir nauda to balinimo. Nematau jokio skirtumo tarp prieš ir po

QUOTE(Linike77 @ 2012 06 03, 09:07)
Tai štai, po mano balinimo praėjo 2 savaitės, rytoj laukia estetinis plombavimas.
O dantys per tas dvi savaites ne dar labiau balo, bet, atvirkščiai - grįžo į tą pačią spalvą. Tai vat ir nauda to balinimo. Nematau jokio skirtumo tarp prieš ir po

o gal tau akis apsiprato del to ir atrodo kad gryzo i ta pacia spalva

QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 06 03, 17:51)
o gal tau akis apsiprato del to ir atrodo kad gryzo i ta pacia spalva
As tai kazkaip nesitikiu stebuklu is balinimo
man svarbiausia istiesint priekiniu
Bet aisku nepaneigsiu noriu ir baltu
...

Kadangi mano ir taip pakankamai balti buvo, tai galima sakyti pinigai i bala. Manau, sios proceduros daugiau niekada nekartosiu