Knopke, ir aš būčiau dėkinga už foto, vis svarstau, kur darytis estetinį, kad darysiu, tai faktas, tik neapsisprendžiu kur

Linike77 , gal įdėtumėt pastos paveiksliuką, ar nuorodą internete kur ją galima rasti, norėčiau pasiskaityti

QUOTE(eglute320 @ 2014 03 02, 22:59)
Linike77 , gal įdėtumėt pastos paveiksliuką, ar nuorodą internete kur ją galima rasti, norėčiau pasiskaityti 

Štai čia http://apatite.lt/in...p;product_id=51
QUOTE(Linike77 @ 2014 03 03, 09:32)
Dėkui, parašykit koks įspūdis naudojant, ar tikrai nekimba dienos eigoje apnašos ? gal verta išbandyti

Aš vis dar nepasidariau estetinio, buvau konsultacijoj, tai pasakė, kad man viskas išsitiesintų su breketais, po to tik truputį pakoreguot reiktų, arba daryt tik estetinį, apačioj šlifuojant visus dantis praktiškai ir po nemažai, tik su breketais gaunasi 2 kartus brangiau, tai ir nedariau dar nieko. Jei darysiu tai manau be breketų, tik svarstau kaip po to bus, kiek tos plombos laikys, nes jei visi dantys bus šlifuoti, tai plombos turės jau visą gyvenimą būt pas mane. Įdomu va kaip kitiem sekasi po kiek laiko.
Pas mano draugą priekinių kandžių priekinis paviršius ir kandamasis kraštas plombuotas, bet paparasta plomba, irgi prodente, labai gražiai padarė, jo visi dantys labai lygūs, balti, tai tik pakoregavo, nu ir laiko jam puikiausiai, buvo po metų higienai tai ir poliravo truputį, bet jis dantų labai nesaugo, atidarinėja pakuotes dantimis ir t.t tai galvoju gal estetinis laikys irgi. Nes jei tarkim po 5m reikėtų plombuotis vėl, tai vėl ~1000eu, sakyčiau labai didelė prabanga ;/
atsiminkite viena, nera nieko amzino, nei laminaciu, nei protezu, nei plombu
viskam ateina laikas, kai tenka keisti
protezuojami dantys kainuoja isvis kosmines sumas, o po 10/15 metu ( veliausiai ) tenka keisti, kad butu grazu
ir tai , kai kam dar greiciau , skyla keramika ir tt

QUOTE(eglute320 @ 2014 03 03, 14:27)
Dėkui, parašykit koks įspūdis naudojant, ar tikrai nekimba dienos eigoje apnašos ? gal verta išbandyti
Aš vis dar nepasidariau estetinio, buvau konsultacijoj, tai pasakė, kad man viskas išsitiesintų su breketais, po to tik truputį pakoreguot reiktų, arba daryt tik estetinį, apačioj šlifuojant visus dantis praktiškai ir po nemažai, tik su breketais gaunasi 2 kartus brangiau, tai ir nedariau dar nieko. Jei darysiu tai manau be breketų, tik svarstau kaip po to bus, kiek tos plombos laikys, nes jei visi dantys bus šlifuoti, tai plombos turės jau visą gyvenimą būt pas mane. Įdomu va kaip kitiem sekasi po kiek laiko.
Pas mano draugą priekinių kandžių priekinis paviršius ir kandamasis kraštas plombuotas, bet paparasta plomba, irgi prodente, labai gražiai padarė, jo visi dantys labai lygūs, balti, tai tik pakoregavo, nu ir laiko jam puikiausiai, buvo po metų higienai tai ir poliravo truputį, bet jis dantų labai nesaugo, atidarinėja pakuotes dantimis ir t.t tai galvoju gal estetinis laikys irgi. Nes jei tarkim po 5m reikėtų plombuotis vėl, tai vėl ~1000eu, sakyčiau labai didelė prabanga ;/

Mano broliui buvo panasi situacija. Jo savi dantys balti, lygus, bet truputi reikia keliu dantu padeti lanke pakoreguoti, tai visi gydytojai, pas kuriuos konsultavosi, rekomendavo geriau nezaloti savu dantu, o rinktis kabes. Aisku, estetiniu blombavimu butu pataise problema per viena diena ir pigiau, bet rekomendavo kabes.

Papildyta:
QUOTE(Linike77 @ 2014 03 02, 01:10)
Higiena dariausi kaip ir estetini - Prodente. Ta pasta pati higoeniste naudoja, todel ir patare. Bet Prodentas jos dabar neturejo. O isigijau Sveikatos dienose. Kaip tik si savaitgali Kaune vyksta. Pasta gavau su nuolaida uz 30 lt, nes dar ir vaikiska pirkau. Internete yra uz 35 lt berods. Tos pastos esme, kad nesikaupia apnasos ant dantu. Man budavo, issivalius ryte, jau per pietus jausdavau, kad dantys nesvarus. O higieniste minejo, kad naudojant sia pasta, svarus ir slidus dantys lieka visa diena. Be to dantims sutekia zvilgesio. Toks pats pastos aprasymas pateikiamas ir internete. Beje tubele labai dodele- net 200 g. Tai zadu ilgam uztekti. O apie poveiki galesiu brukstelti po ilgesnio laiko.
Papildyta:
Beje, higiena ir estetinio poliravimas ne tas pats. Ir mokejau uz abu atskirai. Su poliravimu irgi neverta piktnaudziauti, nes kaskart ploninamas estitines plombos sluoksnis. Ir po kiek meteliu teks eiti naujai uzplombuoti.
Papildyta:
Beje, higiena ir estetinio poliravimas ne tas pats. Ir mokejau uz abu atskirai. Su poliravimu irgi neverta piktnaudziauti, nes kaskart ploninamas estitines plombos sluoksnis. Ir po kiek meteliu teks eiti naujai uzplombuoti.
O kokia kaina Prodente tos pastos gal pamenate?

Ir kiek kainavo higiena ir estetinis poliravimas Prodente?

QUOTE(Joviva @ 2014 03 04, 11:29)
Mano broliui buvo panasi situacija. Jo savi dantys balti, lygus, bet truputi reikia keliu dantu padeti lanke pakoreguoti, tai visi gydytojai, pas kuriuos konsultavosi, rekomendavo geriau nezaloti savu dantu, o rinktis kabes. Aisku, estetiniu blombavimu butu pataise problema per viena diena ir pigiau, bet rekomendavo kabes. 

Aš irgi rinkčiausi kabes, ir labai norėčiau, man labai gražu kabės

na, kabes tai ne tik del grozio, bet ir del dantu lanku bedu, kas veliau atsiliepia protezavimui, daug tokiu variantu, akd pirma atstato lanka, sutvarko dantu padeti, o paskui jau holivudine sypsena, balina, plombuoja, tai jei sako, akd tikrai reikia kabiu, tai rimtai apsvarstykite, kad ateityje butu kuo maziau bedu del sakandzio ir tt
QUOTE(knopke* @ 2014 03 04, 18:02)
na, kabes tai ne tik del grozio, bet ir del dantu lanku bedu, kas veliau atsiliepia protezavimui, daug tokiu variantu, akd pirma atstato lanka, sutvarko dantu padeti, o paskui jau holivudine sypsena, balina, plombuoja, tai jei sako, akd tikrai reikia kabiu, tai rimtai apsvarstykite, kad ateityje butu kuo maziau bedu del sakandzio ir tt
Žinau, kad ne dėl grožio ir kokia jų paskirtis. Kabiu būtinai nereikia, nėra bėdų nei su sąkandžiu nei kt. Tiesiog kabės pakoreguotų tiek, kad mažiau plombuoti reiktų. Bet plombuoti vis tiek reiktų - kad dantų pati forma būtų vienoda. Pas mane dantų kreivumas ir lankas sutvarkytas vaikystėj plokstelės pagalba, dabar kalbėjau apie kabes, kurios dedasi 6mėn. - greitasis estetinis tiesinimas. Nekeičiant danties padėties žandikaulyje. Užtat ir kaina tokia gaunasi.
Sveikutes
Mergaites, ka galetumete patarti
noreciau estetinio plombavimo, man reikia tai pasidaryti del spalvos
ps mane tetraciklininiai dantys
Zoom bandziau, tai tik savaite laiko buvo balti dantys.Mano ortodonte sako padetu tik est.plomb., tai cia suprantu vadinasi Kompozitas
Gal esate isbandziusios, kokia patirtis, ar verta
Gal galetumete placiau apie tai papasakoti
Ten danties emali nuima, ar ne? va, ko as bijau, kad paskui nebutu jautrus, ar dar kazkas
Pasidalinkite savo patirtimi
As mastau eiti i Neodenta

Mergaites, ka galetumete patarti

Gal esate isbandziusios, kokia patirtis, ar verta

Pasidalinkite savo patirtimi

As mastau eiti i Neodenta

mano buvo tetraciklininiai
balinimas net nekando
iseitis viena - estetinis plombavimas

Pasaulyje jau daro tokį plombavimą: į ėduonies pažeistas vietas "užtepa" fermentus, kurie "nugraužia" tik ėduonio pažeisą masę, bet visai neliečia sveiko danties, o tada "užpurškia" emalio ar dentino tipo masę ir dantis - kaip naujas
Gal kam teko plačiau girdėti?
Kada bus Lietuvoje?
Įdomu, kokia to džiaugsmo kaina?
Gal kam teko plačiau girdėti?
Kada bus Lietuvoje?
Įdomu, kokia to džiaugsmo kaina?