Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

QUOTE(Irmama @ 2014 04 04, 17:20)
taip maciau mirksiukas.gif  thumbup.gif  wub.gif
nu, bet man rode spalvu palete, ir kur buvo labai balti, sako tokie nebus doh.gif paskui parinko toki atspalvi kaip mano pacios, nu gal ten kokiais keliais tonais sviesesni, bet as suzaveta nebuvau ir isejau nosi nukabinusi doh.gif

Uzsirasiau i Prodenta, mirksiukas.gif  ziuresiu, ka ten pasakys, paskui papasakosiu 4u.gif

Kada eisit i Prodenta? Papasakokit paskui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 04 04, 19:23)
Kada eisit i Prodenta? Papasakokit paskui 4u.gif

Eisiu 15 d.,gerai butinai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
https://www.facebook...8...e=2

paziurekite, daug kas turetu tapti aiskiau del D.Breivienes:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 07 balandžio 2014 - 11:00
Sveikos,

gal kas nors darėtės estetinį plombavimą Vilniuje ir galėtumėte rekomenduoti gerą gydytoją?

Buvau konsultacijoje Denticijoj, bet norėčiau išmėginti ir kitus variantus.
Man reikėtų plombuoti du priekinius dantis, nes dėl emalio hipoplazijos ant jų yra rudos dėmės. Bandžiau balinti lazeriu toje pačioje Denticijoje, tačiau higienistė įspėjo, kad gali ir nepadėti. Deja taip ir buvo, todėl vienintelė opcija liko darytis estetinį plombavimą.
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2014 04 04, 20:04)
Eisiu 15 d.,gerai butinai mirksiukas.gif  4u.gif

As jau po konsultacijos mirksiukas.gif labai sauni odontologe thumbup.gif Istikruju "knopke" gera filmuka idejo ax.gif mirksiukas.gif ten odont. sako, ziurint, koks tas estetinis plombavimas, ar drastiskas, ar ne.Tai va, cia ir yra esme! taip ir su mano dantimis.Man pasiule toki atspalvi, kuris artimas mano dantims.Sako baltos paletes nenoriu rodyti, nes paskui sokas buna tiek aplinkiniams, tiek paciam pacientui.Na, gerai ji sako, juk mazai buna tokiu dantu, kad reztu aki.
Aisku, kas nori precizisku ir holivudiniu, taip, galima, idealiausias tam yra porcelianines laminates, kas turi daug laiko ir stora pinigine.
As nenoriu drastisko, kam ten tuos sveikus dantis, ju audinius ardyti! Aisku, cia labai asmeniski dalykai, jei jusu dantys baltesni, jums gal bltesne palete pasiulys ir pan., arba jei visi dantys, tragiski ir beveik visi plombuoti, tai tada irgi manau leistumet daryti ju kuo daugiau ir kuo sviesiau...
Mano praktiskai visi sveiki, tik 4 virsutiniai plombuoti ir margi doh.gif tai tuos sutvarkys, ir paskui ziuresim, kiek dar reikes kitus pasviesint..., norim issaugoti tuos sveikus dantis mirksiukas.gif o, sako vistiek pasvieses ir matysis skirtumas, pas mane ne visi jie tamsus, vieni tokie, kiti kitokie...
Nezinau, ar aiskiai isdesciau savo mintis ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Daivute dar ziuri i akiu obuolius smile.gif manes net neklause kokio atspalvio noriu biggrin.gif paziurejo i akis ir pasake, kad viskas aisku jai 4u.gif

nuo to, kaip tvarkomi dantukai - priklauso viskas, drastiskai, per 6 val as nebuvau pasiryzusi....kam reikia dantenas traumuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2014 04 15, 15:08)
As jau po konsultacijos mirksiukas.gif labai sauni odontologe thumbup.gif Istikruju "knopke" gera filmuka idejo ax.gif  ax.gif
4u.gif

tai jus prodente ar pas breiviene buvot kur knopke?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 04 15, 17:52)
tai jus prodente ar pas breiviene buvot kur knopke?

Prodente ax.gif pas S.Morkuviene mirksiukas.gif
Sakau, tai yra individualu, as tik papasakojau, kaip man viskas buvo rolleyes.gif
Kiekvienas atvejis skirtingas ir ind.
Tad pacios turite eiti i konsultacijas ir sakyciau ne pas viena odont., o pas kelias mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai susimaisiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2014 04 15, 14:08)
As jau po konsultacijos mirksiukas.gif labai sauni odontologe thumbup.gif Istikruju "knopke" gera filmuka idejo ax.gif  mirksiukas.gif ten odont. sako, ziurint, koks tas estetinis plombavimas, ar drastiskas, ar ne.Tai va, cia ir yra esme! taip ir su mano dantimis.Man pasiule toki atspalvi, kuris artimas mano dantims.Sako baltos paletes nenoriu rodyti, nes paskui sokas buna tiek aplinkiniams, tiek paciam pacientui.Na, gerai ji sako, juk mazai buna tokiu dantu, kad reztu aki.
Aisku, kas nori precizisku ir holivudiniu, taip, galima, idealiausias tam yra porcelianines laminates, kas turi daug laiko ir stora pinigine.
As nenoriu drastisko, kam ten tuos sveikus dantis, ju audinius ardyti! Aisku, cia labai asmeniski dalykai, jei jusu dantys baltesni, jums gal bltesne palete pasiulys ir pan., arba jei visi dantys, tragiski ir beveik visi plombuoti, tai tada irgi manau leistumet daryti ju kuo daugiau ir kuo sviesiau...
Mano praktiskai visi sveiki, tik 4 virsutiniai plombuoti ir margi doh.gif tai tuos sutvarkys, ir paskui ziuresim, kiek dar reikes kitus pasviesint..., norim issaugoti tuos sveikus dantis mirksiukas.gif o, sako vistiek pasvieses ir matysis skirtumas, pas mane ne visi jie tamsus, vieni tokie, kiti kitokie...
Nezinau, ar aiskiai isdesciau savo mintis ax.gif
4u.gif

Smagu, kad pasidalinote ispudziais 4u.gif
O as jei vel eiciau, rinkciausi dar sviesesni atspalvi, nes bent jau man nepatinka tas atsirades gelsvumas po kurio laiko, ziuresim, kaip higiena ir poliravimas pataisys reikala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 04 15, 18:51)
O as jei vel eiciau, rinkciausi dar sviesesni atspalvi, nes bent jau man nepatinka tas  atsirades gelsvumas po kurio laiko, ziuresim, kaip higiena ir poliravimas pataisys reikala smile.gif

Taip, suprantu mirksiukas.gif kiekvienam savo, as giliai sirdyje irgi noreciau baltu, bet tada ju reiketu tvarkyti visus 20, tiek kiek sypsena ax.gif o nesinori tiek ju kaip sakant zaloti unsure.gif dabar pasidarysiu tuos, kuriuos reikia, del estetisko vaizdo ir tvarkingumo, kaip cia issireiskus, matyt ne man skirta tuos baltukus tureti, ir tiek... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Joviva @ 2014 04 15, 18:51)
O as jei vel eiciau, rinkciausi dar sviesesni atspalvi, nes bent jau man nepatinka tas  atsirades gelsvumas po kurio laiko, ziuresim, kaip higiena ir poliravimas pataisys reikala smile.gif

priminkite, kiek jus vnt. daretes?
Papildyta:
Knopke, as pas jusu odont. nebuvau, nes man kaina netinka unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2014 04 15, 19:07)
Taip, suprantu mirksiukas.gif kiekvienam savo, as giliai sirdyje irgi noreciau baltu, bet tada ju reiketu tvarkyti visus 20, tiek kiek sypsena ax.gif o nesinori tiek ju kaip sakant zaloti unsure.gif dabar pasidarysiu tuos, kuriuos reikia, del estetisko vaizdo ir tvarkingumo, kaip cia issireiskus, matyt ne man skirta tuos baltukus tureti, ir tiek... unsure.gif
Papildyta:

priminkite, kiek jus vnt. daretes?
Papildyta:
Knopke, as pas jusu odont. nebuvau, nes man kaina netinka unsure.gif  doh.gif

As masciau virsuje daryti 8, na kad darant dantis pakankamai baltus sypsena butu visa vienoda. smile.gif gydytoja pasiule pradziai daryt 6, tarp kuriu buvo tikslas naikinti tarpus, taip kad dariausi virsuje 6, apacioje 4. smile.gif kaip ir nera tikslo dabar virsuje dar du koreguoti vien del baltumo, nes ir taip spalva praktiskai susilygino su kitais dantimis smile.gif
Aisku, suprantu Jus, jei 4 dantukus planuojat koreguot, tai jau suprantama, spalvos jau stipriai nekoreguosi
Atsakyti