QUOTE(Irmama @ 2014 04 04, 20:04)
Eisiu 15 d.,gerai butinai
As jau po konsultacijos

labai sauni odontologe

Istikruju "knopke" gera filmuka idejo

ten odont. sako, ziurint, koks tas estetinis plombavimas, ar drastiskas, ar ne.Tai va, cia ir yra esme! taip ir su mano dantimis.Man pasiule toki atspalvi, kuris artimas mano dantims.Sako baltos paletes nenoriu rodyti, nes paskui sokas buna tiek aplinkiniams, tiek paciam pacientui.Na, gerai ji sako, juk mazai buna tokiu dantu, kad reztu aki.
Aisku, kas nori precizisku ir holivudiniu, taip, galima, idealiausias tam yra porcelianines laminates, kas turi daug laiko ir stora pinigine.
As nenoriu drastisko, kam ten tuos sveikus dantis, ju audinius ardyti! Aisku, cia labai asmeniski dalykai, jei jusu dantys baltesni, jums gal bltesne palete pasiulys ir pan., arba jei visi dantys, tragiski ir beveik visi plombuoti, tai tada irgi manau leistumet daryti ju kuo daugiau ir kuo sviesiau...
Mano praktiskai visi sveiki, tik 4 virsutiniai plombuoti ir margi

tai tuos sutvarkys, ir paskui ziuresim, kiek dar reikes kitus pasviesint..., norim issaugoti tuos sveikus dantis

o, sako vistiek pasvieses ir matysis skirtumas, pas mane ne visi jie tamsus, vieni tokie, kiti kitokie...
Nezinau, ar aiskiai isdesciau savo mintis