Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

QUOTE(grange @ 2012 12 13, 19:37)

o vakarais tai aš niekada ir nedėlioju, TIK prie dienos šviesos..
negadinų akių ir nepatinka blizgesys...  ax.gif

Man irgi kur kas geriau dienos šviesoj, bet tai kad jos, kai grįžti iš darbų, nebebūna schmoll.gif Lieka dėliojimui tik savaitgaliai, bet man to maža, tai tenka ir prie lempų šviesos pagadinti akis blush2.gif Dabar pradėjau dėlioti tokią, daugmaž kalėdinę
user posted image
Spalvų terapija...
Atsakyti
as delio dama kaifuoju nuo tokio tipo deliones biggrin.gif

ieskojau savo ka tik sudeliotos bet nerandu... kazkas panasaus i sia...
My Webpage

jai kas tokiu turit ar matet kur pirkti - siulykit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2012 12 15, 17:07)
as delio dama kaifuoju nuo tokio tipo  deliones biggrin.gif

ieskojau savo ka tik sudeliotos bet nerandu... kazkas panasaus i sia...
My Webpage

jai kas tokiu turit ar matet kur pirkti - siulykit  bigsmile.gif

Fainos, bet neteko tokių matyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2012 12 15, 16:07)
jai kas tokiu turit ar matet kur pirkti - siulykit  bigsmile.gif

Wysockio seniau maximoj būdavo. Buvau gal kokias 4 skirtingas radus- labai fainos thumbup.gif Bet va tas buvo prieš kelis metus, tai kaip dabar, tai nežinau (bent jau savo kaime nesu mačius. Vilniuj būdavo Mindaugo maximoj, kitose kažkaip irgi nelabai pastebėjau)
Atsakyti
Na, pribaigiau savo kalėdinę dėlionę thumbup.gif tokia apgaulinga papuolė, ne taip jau lengvai dėliojosi, kaip pasirodė iš pirmo žvilgsnio
user posted image
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2012 12 18, 09:53)
Na, pribaigiau savo kalėdinę dėlionę thumbup.gif  tokia apgaulinga papuolė, ne taip jau lengvai dėliojosi, kaip pasirodė iš pirmo žvilgsnio

Grazi delione ir kaip tik atitinkanti sventine nuotaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2012 12 18, 09:53)
Na, pribaigiau savo kalėdinę dėlionę thumbup.gif  tokia apgaulinga papuolė, ne taip jau lengvai dėliojosi, kaip pasirodė iš pirmo žvilgsnio

faina bigsmile.gif
jip, tokios apgaulingos, daug veiksmo jose biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Ieškau moters, pirkusios iš manęs šią dėlionę! Būtinai su manimi susisiekite, radau dingusią detalę!
Atsakyti
Su praėjusiom ir ateinančiom šventėm 4u.gif Gražių ir smagių puzzlių kitąmet 4u.gif
user posted image

Ale kaip susinervinau - dėliojau dėliojau per šventes vieną dėlionę, iš pradžių galvojau, kad trūksta 3 detalių iš dėlionės vidurio, bet kuo tolyn tuo daugiau tų trūkstamų daugėjo doh.gif kai pamačiau kad jau 10 detalių tikrai nėra, kažkaip nusviro rankos ir nepabaigiau fono - dangaus verysad.gif Pradėsiu kitą lipdyti...
user posted image
Atsakyti
Kažkodėl ir man nepatinka, kai detalių trūksta, atrodo tarsi darbas ne iki galo pabaigtas.. 4u.gif
Bet Jūsų puzlės visos tokios žavingos, iš kokių kampelių jūs jas traukiate, plium-bum? ax.gif
Atsakyti
Stai ir mano paskutiniai darbeliai smile.gif Po svenciu vel reiks pradeti delioti bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 12 28, 10:43)
Bet Jūsų puzlės visos tokios žavingos, iš kokių kampelių jūs jas traukiate, plium-bum?  ax.gif

Traukiu iš visur, iš kur tik galima ištraukti smile.gif Jei rimtai, tai prieš tai puslapyje rašiau 4u.gif Dabar dar įsigijau konkurentą - sūnus (7 m), nusižiūrėjęs nuo manęs, pradėjo dėliones dėlioti, tai per 2 sav jau 3 dėliones po 500 detalių sudėjo. Jau reikia dėlionių ne tik sau ieškoti, bet ir jam g.gif

QUOTE(erikaa @ 2012 12 28, 11:02)
Stai ir mano paskutiniai darbeliai  smile.gif Po svenciu vel reiks pradeti delioti  bigsmile.gif

Fainos thumbup.gif Iš kiek jos dalių? Aš esu dėliojus panašų paveikslėlį į tavo antros dėlionės drinks_cheers.gif
Atsakyti