Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

QUOTE(plium-bum @ 2012 12 28, 18:15)

Fainos thumbup.gif Iš kiek jos dalių? Aš esu dėliojus panašų paveikslėlį į tavo antros dėlionės drinks_cheers.gif

Visos po 1000 detaliu, didesniu neperku, nes netelpa pas mane ant stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2012 12 30, 09:37)
Visos po 1000 detaliu, didesniu neperku, nes netelpa pas mane ant stalo  smile.gif

Man irgi 'einamiausios" 1000 detalių, nors kilimėlį turiu 2000-čiams. Ne taip atsibosta, rezultatas greit matomas biggrin.gif Vakar pabaigiau tokią
user posted image
dabar eilėje laukia dar dvi su katinais, iš tos pačios serijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2012 12 31, 15:37)

dabar eilėje laukia dar dvi su katinais, iš tos pačios serijos smile.gif

faina bigsmile.gif
Atsakyti
Dar vienos katės... labai gaila, 1 detalės pritrūkau verysad.gif
user posted image
Dabar nebeapsisprendžiu, dar kačių imtis ar prie dėlionės su šunimis persimest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 01 07, 22:51)

Dabar nebeapsisprendžiu, dar kačių imtis ar prie dėlionės su šunimis persimest smile.gif

Grazi delione bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 01 07, 23:51)

Nu va, ir detalę atradau besitvarkydama doh.gif gaila, kad jau dėlionė išardyta, būčiau nors normalią foto padariusi...

Nutariau nuo kačių atsipūsti, dabar dėlioju šunų parodą. Ne iš lengvųjų.
user posted image

Alio, ar dar yra gyvų šioje temoje??? Pasirodykit gi savo grožius!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plium-bum: 12 sausio 2013 - 14:56
Yra yra biggrin.gif

Įlendu į temą tik jūsų darbais pasirgožėti, pati nedėlioju šiuo metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 01 12, 16:36)
Yra yra biggrin.gif

Įlendu į temą tik jūsų darbais pasirgožėti, pati nedėlioju šiuo metu smile.gif

O kodėl nedėlioji? Laiko tam nebėra ar dėliojimo azartas išblėso?
Atsakyti
Kiek detalių tie šuniukai? Sudėtingai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 01 12, 17:52)
Kiek detalių tie šuniukai? Sudėtingai atrodo  smile.gif

1000. Tai paveikslėlis ant dėžutės dar ryškus, konkrečiais kontūrais atrodo, bet detalės tai tokios "paplaukusios", paėmus dar gerai pagalvoti reikia, kurioj vietoj ji tinka
Atsakyti
as daug delioju, bet kazkaip nesiseka su fotkinimu... vis velai vakare pabaigiu ir isardau, kad ryte jau kita galeciau pradeti biggrin.gif

eileje laukia 8 deliones, kazkokia manija joms mane apemusi lotuliukas.gif

dabar prei sios vargstu rolleyes.gif (paveikslas is daugybes paveiksleliu)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 01 12, 19:17)
as daug delioju, bet kazkaip nesiseka su fotkinimu... vis velai vakare pabaigiu ir isardau, kad ryte jau kita galeciau pradeti  biggrin.gif

eileje laukia 8 deliones, kazkokia manija joms mane apemusi  lotuliukas.gif

Aš irgi vakarais dažniausiai baigiu, tai foto nelabai kokybiškos gaunasi, su blizgesiu, iškraipytom spalvom. Vis žadu neišardyti, sulaukti dienos šviesos ir tik tada nufotografuoti, bet tai kad tik savaitgalį tą dienos šviesą namuose matau, juk išeini į darbą ir grįžti su tamsa... O eilėje, kaip ir pas tave, juk kitos dėlionės laukia (pas mane penkios) thumbup.gif Tai kaip jau gaunasi tos foto, taip ir gerai ax.gif Man puzliavimo manija prasidėjo, kai 4 mėn. po operacijos namie sėdėjau, taip ir nepraeina, nors ir laisvo laiko nebe fontanai, dar ir su vaikais reikia užsiimti, ir pasportuot reikia nulėkt, ir knygą paskaityti... Bet stengiuosi kasdien nors po pusvalandį prie puzzlės prisėsti.
Jaučiu sunki ta su delfinu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plium-bum: 12 sausio 2013 - 19:00