Įkraunama...
Įkraunama...

globėjai plepa toliau

Kaip džiaugiusi tokiais gudručiais. 4u.gif Svarbu tik atrasti, atskleisti, pražydinti...

Mano mažiukas šiandien "sunkioje kovoje" pasidavė piešdamas eglutės šalkutes (tiesiog brūkšneliai tam tikra tvarka - nesudėtinga). Kaip priekaištas laukia atversta ikimokyklinių pratybų knygelė. Sergam visi trys, tai galiu padirbėti su jais. Bijau mažylio pirmos klasės. Tik vienas džiaugsmas, kad galim dar šiais metais neiti. Per metus tikiuosi, pasitempsim...raides ir skaičius gerai pažįsta, bet naudotis jais - sunkiai suvokiamas dalykas. Smulkioji motorika veikia tik ant muzikos instrumentų smile.gif Vat čia tai man sunkiai suvokiama, iš kur tiek daug eina iš to vaiko.
Atsakyti
Sveikinimai Jurgaitukei 4u.gif

o mane Braškei diagnozavo dideliai kreivą stuburą (kai parodė - akurat - vienas petis gerokai žemesnis, mentė gerokai labiau atsikišusi sad.gif Aišku per mažą svorį (keliausim pas endokrinologą) ir ohmy.gif prastą regėjimą. čia buvo, vadinasi, eilinis sveikatos patikrinimas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2012 04 11, 07:45)
Na o mes šiandien švenčiam. Didelių vaikų - jau septintą- gimtadienį. Tai pabudo gal šeštą, dovanom mūsų ant lovos krašto padėtom atsidžiaugė ir valanda anksčiau nei kasdien jau prie durų trynėsi- gi į darželį vaikų vaišinti reikia skubėti smile.gif. Su šypsena lūpose laukia, kad jai vaikai sveikinimų knygutę pieš ir ji šiandien bus toookia ypatinga.

tegu auga sveika, mylima, laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2012 04 11, 11:30)
Sveikinimai Jurgaitukei 4u.gif

o mane Braškei diagnozavo dideliai kreivą stuburą (kai parodė - akurat - vienas petis gerokai žemesnis, mentė gerokai labiau atsikišusi sad.gif Aišku per mažą svorį (keliausim pas endokrinologą) ir ohmy.gif prastą regėjimą. čia buvo, vadinasi, eilinis sveikatos patikrinimas sad.gif

kalcio tyrimus paskyrė? Kauluose?
Atsakyti
Jeigu ką tai paguos, tai galiu pasakyti, kad ir mano dukra iš darželio eidavo nenoriai ir nuolat priekaištaudavo, kad per anksti atėjau. Aš tikrai ateidavau apie penktą, o jiems tai po visų dienos užduočių - laisvalaikis ir pats žaidimų įkarštis. Tai kartais tekdavo ir palaukt...
Bet čia ir priežastis, kad namie to būrio draugų nebebus. Kažkaip ramiai reaguodavo tiek auklėtojos, tiek kiti tėveliai, kartais ir po kelis rūbinėlėj laukdavom, kol vaikai baigs žaisti.
Jurgaite, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arna: 11 balandžio 2012 - 11:14
QUOTE(Karusia @ 2012 04 11, 10:30)
eilinis sveikatos patikrinimas sad.gif
4u.gif 4u.gif
Karusėle,o kas tai yra eilinis sveikatos patikrinimas? ax.gif
mane neramina augimo lėtumas:
Aguona 4m 5mėn 100cm,13,5kg(5%)
Pupa 8m 4mėn 122cm,22kg
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 04 11, 11:06)
kalcio tyrimus paskyrė? Kauluose?

ne unsure.gif
kraujo tyrimai geri, skyrė fizioterapiją. unsure.gif
ta prasme, gal stuburas krypsta dėl kalcio? pas mus raumenų hipotonija, spėjo, kad čia priežastis g.gif
QUOTE(Germinė @ 2012 04 11, 11:21)
Karusėle,o kas tai yra eilinis sveikatos patikrinimas? ax.gif 
Pupa 8m 4mėn  122cm,22kg

Tavo vyresnioji gi eina į mokyklą, pažymos kas metai reikia, mūsų daktarė vasarą turės atostogas, tad paragino, kad dabar ta pažyma užsiimtume. Tai ir patikrino doh.gif

Mano vaiko mama aukšta, vaikas - 7,5 metų - 129 cm ir 22,2 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 11 balandžio 2012 - 11:33
QUOTE(Karusia @ 2012 04 11, 11:32)
Tavo vyresnioji gi eina į mokyklą, pažymos kas metai reikia
Mano abi dičkės eina-Pupa į antrą,Vyšnia pirmokė.Parašo pažymą,kad sveikos ir viskas.Niekad niekur nesiuntė unsure.gif Tik akis procedūriniam patikrino,bet mažiukė užsispyrė,tai paklausė manęs,ar ji gerai mato smile.gif
Atsakyti
tada mums geriau pasisekė su gydytoja smile.gif
Atsakyti
Aš turiu tokią laimę pati išsirinkt-Pupai mokytoją,kuri per pamokas verkia dėl asmeninių problemų,geria kavą ir užkanda saldainiais stebima godžių akyčių.Nes neklausiau įspėjimų,o užsispyrėliškai tvirtinau,kad ji gera,nes prieš n metų mokė mano Pirmagimį.Gydytoją,kuri siūlo alerginius bėrimus tepti medetkų tepalu ir negirdi mano prašymo gydyti priežastis,o ne pasekmes...
Užstrigau praeity,ane? verysad.gif Kai galvoju,kad žmonės nesikeičia,reikėtų pažiūrėt į veidrodį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 04 11, 12:32)
ne unsure.gif
kraujo tyrimai geri, skyrė fizioterapiją.  unsure.gif
ta prasme, gal stuburas krypsta dėl kalcio? pas mus raumenų hipotonija, spėjo, kad čia priežastis g.gif

Tavo vyresnioji gi eina į mokyklą, pažymos kas metai reikia, mūsų daktarė vasarą turės atostogas, tad paragino, kad dabar ta pažyma užsiimtume. Tai ir patikrino doh.gif

Mano vaiko mama aukšta, vaikas - 7,5 metų - 129 cm ir 22,2 kg.

gal ir nuo raumenų. Kūda mergina, bet ne taip jau visai nežmoniškai. Manasis 8 metų, 132 cm. 28 kg sveria. Gal greičiau nuo kuprinės, nuo nepatogios kitokios padėties- gal suole, kad taip nuo raumenų...nežinau.
Atsakyti
Mano mažiukė ( 3 metai) tuoj bus jau kaip 6 mėn pas mus, dar kiekvieną dieną paklausia, "ar tu tikrai mane pasiimsi iš darželio?" . Jei ateinu ne aš, sako "o kur mamytė, aš gi mamytės laukiau" doh.gif

Ir profilaktiškai kelis kartus per savaitę turim atsikelti iš ryto ne nuotaikoj. Aišku nuotaiką galima pakelti su visokiais juokais....bet būti klounu kiekvieną kartą i...

O kai supyksta, kartais taip pašneka, kaip suaugus doh.gif , lyg viską šiam gyvenime suprastų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 11 balandžio 2012 - 14:33
O kas pasakė jog penktadienis ir 13 tai šiaip sau išmislas. Mano duksis šiandien su dviračiu įvažiavo į kur brangesnės ir naujesnės mašinos lempą. 650 litų biggrin.gif viso labo tik tiek.
Atsakyti