QUOTE(Sunute @ 2012 04 15, 10:17)
sušaudyčiau už vaikų terorizavimą.
Patrankos sviedinys, sako, du kart į tą pačią vietą nepataiko, bet jei reikės sužinoti automobilių, ar jų detalių kainą - skambink (aš pati nesu taip gerai informuota, bet mano aplinkoje bent du vyriškiai puikiai gaudosi, o ir skambinti jiems galiu, kad ir vidurnaktį)
Patrankos sviedinys, sako, du kart į tą pačią vietą nepataiko, bet jei reikės sužinoti automobilių, ar jų detalių kainą - skambink (aš pati nesu taip gerai informuota, bet mano aplinkoje bent du vyriškiai puikiai gaudosi, o ir skambinti jiems galiu, kad ir vidurnaktį)
va to ir norėjau. sušaudyti, bet nebuvo kuo. Skambinsiu kitą kartą. Bet kai parvažiavau jau nebe tas buvo galvoj. Greičiau sumokėti kiek jie prašo ir raminti vaikus. Mažius gi pasikūkčiodamas verkė kad jis nenori jog brolį į kalėjimą pasodintų. Kas yra policija iš iš vaiknamio žino. Kad paima ir išsiveža.
Būčiua ir visai nesužinojus kiek ta lempa kainuoja ale gretimai gyvenantis kaimynas pasakė, b uvo vaistukų susileisti užėjęs, užėjo kalba pasakė. Ir papsakojo kaip čia viskas vyko iki manęs. Kaimynai tuos mano vaikus ramino, ale taigi ne mamos.
Svarbiausia jog jis turi šunį, škotų terjerą. Nedidelis, bet šikdinti tris kartus dienoj į vaikų aikštelę veda. Visi bijo ką nors sakyt, nes visokiais skundais užpils visas vietas.O prisistato pačiais sąžiningiausias. Laukia nesulaukia visas kimas kada gi jie tą savo namą pasistatys ir išsikraustys.
Papildyta:
QUOTE(jurgaite @ 2012 04 15, 10:37)
o tai į Tv nesikreipė? ten kur kriminalai? keista
toks įvykis, toks nusikaltimas...
o ir jūs, kaimynai, dar gyvenamosios vietos nepakeitėt, nesislapstot
Be policijos ir alaso nu niekaip neapseisi 

o ir jūs, kaimynai, dar gyvenamosios vietos nepakeitėt, nesislapstot

tai gi va slapsčiausi. Psichiatrinėj ligoninėj. Ale grįžau. Dar būčiau penkias minutes negrįžus- būtų skambinę matyt. Vat ten žmonės- visi jų lenkiasi iš tolo. O maniškis į tą mašiną įvažiavo. Tai ir kitiems mokėti būtų reikę, ale be visų tų garsinių efektų.
Prieš kelis metus irgi kaimynams buvo pasisekę- užpylė juos. Prisiteisė per teismą 25/ tūkst. turtinės ir 12 tūkst. neturtinės žalos atlyginimo. Va taip va. Tris metus bylinėjosi ir prisiteisė.
Laiptinėj jų vaikas penkiametis turėjo žiebtuvėlį. Parašė skundus į visas įmanomas įstaigas. Socialiniai darbuotojai net vaikščiojo. O taip pat priešgaisrinė apsauga ir įgaliotinis.
Kiti vaikai grįžo namo, pamiršę raktus. Iš mokyklos. Stovėjo laiptinėj ir dainavo. Buvo iškviestas VTAT inspektorius ir dar kažkas.
O ir šiuo metu bylinėjasi su kažkuriais kaimynais- jų kaimynų vaikai uogiene ištepliojo jų buto rankeną ir jie išsitepliojo drabužius. Be to ten diabetikas- tai patyrė moralinę traumą.
Ir taip galima tęsti