Įkraunama...
Įkraunama...

globėjai plepa toliau

QUOTE(alfija @ 2012 02 12, 09:47)
tiesą pasakius tai ne. Nesusijus. Su pediatre galėjo būti taip- jai pakeitė apylinkę. Paprastai vaikai būna pritvirtinti prie adreso. Bet galit keisti iš naujo. Kai gydytojas šitaip pasikeičia tai yra labai blogai, bet kartais taip nutinka.
O šiaip tai lupkit tas tonziles lauk. Vistiek apkrovimas organizmui didžiulis, veikia besikartojančios anginos gi viską, ir apetitą, ir augimą, ir medžiagų apykaitą.

Išsiaiškinau aš su ta mūsų pediatre - į pensiją išėjo verysad.gif Apie naujai mums priskirtą gydytoją labai ne kokius atsiliepimus girdėjau. Ji ne vaikų gydytoja, o šeimos, tai girdėjau, kad su diagnozėmis grybauja. Ir antibiotikus labai greitai skiria. Reikės naujos pediatrės pasieškoti g.gif

O dėl anginos - žinai, Alfija, reikalai gerėja. paskutinį kartą (be šito) sirgo prieš beveik 2 metus, prieš tai irgi buvo daugiau kaip metų pertrauka, tai gal, sakau, išaugsim?
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2012 02 13, 08:16)
Būna ir taip...
Kad ieško-man normalu.Kad pasakė apie įvaikinimą barnio metu ir suaugusiai-nelabai.O komentarai tai... doh.gif Akli apie dangaus žydrynę rašo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 13 vasario 2012 - 17:33
QUOTE(Germinė @ 2012 02 13, 18:32)
Kad ieško-man normalu.Kad pasakė apie įvaikinimą barnio metu ir suaugusiai-nelabai.O komentarai tai... doh.gif Akli apie dangaus žydrynę rašo...

Kažkaip perskaičiau porą komentarų ir nebesigilinau- diskutuoti net rankos nekilo, laiko pagailo. Mečiau tą reikalą. Moters reakcija- kaip iš vadovėlio, bet čia Alfija geriau pakomentuotų. Vistik pasąmonė mūsų viską žino, tik ir laukia momento, kada pasireikšti.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...u.d?id=55645015

kažin ką norima pasakyti ks savaitiniais straipsniais apie įvaikinimą biggrin.gif
Atsakyti
kažkada buvo nustatę dėsningumą - pradeda aptarinėti vienos profesijos problemas, tada puola mažinti jiems atlyginimų. tai gal ir čia tas pats bus?
Atsakyti
Paskaitai ir "skaniai nuteikia gomurį" smile.gif
Jei kas dar iškeltų vaikų kaip pinigų mašinos laikymo per prievartą vaiknamyje problemą, tik padėkočiau. Kadangi vaikai svarbiausia, ji , mano nuomone, preoritetinė. Dabartiniai straipsniai labai opūs, rodo begalę sisteminių klaidų, bet tuo pačiu atkratys abejojančius įvaikinti ar globoti. Kad tik valdininkai išvadas padarytų. Naivuolė aš, ane...smile.gif
Kam ruošiama dirva, spec. sudarinėjama nuomonė- nežinau tiksliai, atsakymą turiu, laikas parodys, ar teisi. Sistema skundžiasi, kad trūksta "šviežienos'', ir bac- keistas "šviežienos" pritraukimo būdas. Sprendžiamos opesnės neplaninės problemos? juolab įvertinant, kad straipsniai pasirodė būtent "Lietuvos Ryte".
Pratęsiant kulinarinį meniu : vakarienei šįkart jau aš gavau . Pipiriukės receptas :šaldytos vyšnios su stambiai pjaustytu svogūnu, morkomis ir cinamonu ir frukroze lotuliukas.gif Skanaus smile.gif
Atsakyti
Gal mes turėtume kažką daryt?Taip,vaikai būna visokie.Biologiniai išvedė mane iš proto su paveluota paauglyste.Ir ką?Grįžau.O globotiniai mano-nuostabūs.Tik tai kartais reikia jiems priminti,o kartais ir sau ax.gif Va,parašiau "globotiniai" ir negera paliko.Jie -mano vaikai.Mes šeima.Ir ne toks velnias baisus,kaip jį piešia.Pasiviešint,blyn,ar ką? g.gif Vardan tų,kurie galėtų augti šeimoj.
Nors,ėjau prieš tankus...o dabar tik verkti norisi
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 02 18, 22:48)
kažkada buvo nustatę dėsningumą - pradeda aptarinėti vienos profesijos problemas, tada puola mažinti jiems atlyginimų. tai gal ir čia tas pats bus?

gal. Bus kokia nors reforma ir tada jau...pakeis šitas kitom, sukurs patarėjų etatus, globėjai vaikus turės tiesiog labai mylėti ir išlaiktyti juos patys, nes...reikės išlaikyti po reformos ir griūčių naująją įvaikinimo ir globos tarnybą. Algas mokėt. O pinigų valstybėj tai nėra.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 02 19, 08:58)
gal. Bus kokia nors reforma ir tada jau...pakeis šitas kitom, sukurs patarėjų etatus, globėjai vaikus turės tiesiog labai mylėti ir išlaiktyti juos patys, nes...reikės išlaikyti po reformos ir griūčių naująją įvaikinimo ir globos tarnybą. Algas mokėt. O pinigų valstybėj tai nėra.

Alfija, kaip valstybėje pinigų nėra? Pilni aruodai biggrin.gif
Atsiverti įvaikinimas.lt. Statistika. Vaikų iki trijų metų įvaikinimui iš visos Lietuvos vaikų namuose esančių- šiuo metu nėra. Esantys pasiūlyti kandidatams, laukiančių- eilės. Tai gal vaikų namai per naktį į barus ar bravorus pavirto? Jei vaikų nėra, vadinasi, nėra problemų. Nereiks milijardų vaikų namams. Va tau, Kubiliau, ieškomas milijardas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaite: 19 vasario 2012 - 08:26
nu jo, del tos mazu vaiku statistikos, tai kazkokia. nesamone. buvom mes pirmoj paskaitos, tai pasakojo apie globojamu vaiku statistika, tai juokas ima. kur zmones nores imti, jai vis laiks nuo laiko, imeta tokius straipsnius. jau ir mano aplinka mane vis atkalbineja del globos doh.gif .
dar su soc. darbuotoja padiskutavom del visai mazu vaiku globos. pasak jos, ju yra, net ir papildomai duoda daugiau pinigu, kad tik tuos maziukus imtu, bet deja, niekas ju nenori doh.gif . kame logika g.gif as noriu, bet sako, kad maza tikimybe... o gal cia irgi kubiliaus tvarka - mes jums dar papildomai mokesim, tik imkit, o paskui neduosim, taip sutaupysim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mabi: 19 vasario 2012 - 08:46
logka tokia., kad dokumentų greitai niekas nesutvarko, tėvai tuo gi nesirūpina.. o dar visų ligų tikimybė....
mano mieste laiinuosiuose globs namuose mažiukai paimami labai greitai, o nepaimami tie, kurie su didelėmis problemomis.
Atsakyti
Sveikos visos, aš tik vakar prisijungiau smile.gif

Man tas straipsnis su šiuo siejasi: http://www.delfi.lt/...mp;rsslink=true

"Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje susirinkę visos Lietuvos kūdikių namų vadovai ir kai kurių apskričių viršininkai stebėjosi, jog ministerijų darbuotojai tvirtino, esą kūdikių namuose vaikams nebūtina medicininė priežiūra visą parą. Teigiama, kad su neįgaliais kūdikiais vietoje medikų neva turėtų dirbti socialiniai darbuotojai."

Kažkaip atrodo, kad čia dėl reformos, gal neteisingai smile.gif
Atsakyti