QUOTE(alfija @ 2012 02 10, 20:44)
tai retkarčiais taigi galima. Tik visiškas dietos maniakas gali jos laikytis ir laikytis be nuokrypių.
Kai aš ant savo kailio žinau kas tas yra dietos laikytis, tai ... tulžies šalinimo operacija praėjo šiaip sau, tai reikėjo tris metus jos laikytis.
Aš tai irgi

Tik to dieta nebevadinu. Lygiai pusę metų nebevartoju jokių gyvulinės kilmės produktų. Turiu pasakyti, kad savijauta pagerėjo praktiškai iš karto, kai tik jų atsisakiau. O atsisakiau be streso, tikriausiai labai psichologiškai mąstydama, ką skanaus sau šiandien valgysiu. Mėgstu košes, valgau įvairią žuvį, internetas visagalis - susirandu neįtikėtinai skanių receptų ir netgi šašlyko! Kečupų ir majonezų senokai neturim. Fruktozę jau senokai pradėjo pirkt vyras, o Alfijos pasiskaičius cukrų visai išeliminuosiu nuo lentynos, nes sūnius tai jį į arbatą dedasi. Ir saldumą irbi bais mėgsta - šiandien lapnojo miltinius ežiukus į grietinę prisivaręs cukraus... Ir apskritai - jam arba karbonadai arba karbonadai

Ir dar labai tinka miltiniai dalykai... Gerai, kad mėgsta paukštieną, lašinių apskritai neįkiši. Ir geria vandenį. Mums visiems vanduo skaniausia. Aš jo išgeriu arti dviejų litrų, paneigdama kai kurias rekomendacijas...
Turiu pasakyt, kad neseniai rytais pradėjau daryt žaliuosius kokteilius. Seniai apie juos vis pamintydavau, bet tingėjau, nes galvojau - nei aš tų žolių pažįstu, nei aš čia užsiimsiu, nes ir žoliaut negaliu. Bet kai paskaičiau, kad žiemą naudojami špinatai - tai iš karto ir pasidarėm. Skonis nerealus! Nu kaip maksiminiai kokteiliai, kur praėjime plakami. Bananas, apelsinas, kivi, špinatai ir vandens šiek tiek. Nerealu! Ir kas dar. Mano į tūliką retai vaikštantis vaikis nueina kasdien. Gersim toliau. Ar brangu tai nežinau. Man atrodo, kad ne, nes sveikata visų brangiausia. Nu ir dar sūnus pareiškė, kad anas priraus man vasarą tų žolių, kad tik kokteilių jam duočiau! Tai aš jau pasišokinėdama jam jų duosiu, by tik geria.