Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Merii @ 2012 02 12, 22:43)
lasvegiete, gal gali parodyti masdevallia?
ir kaip tu ją laikai trumpai?

Dar nezydi, bet specialiai nufotografavau salia kitu kad matytusi dydzio skirtumas. Ten salia didziosios, kita masdevallia, zymiai mazesne, nors ir pilnai subrendusi:
user posted image

Aciu uz komplimentus mano gelems, bet dar rimtai man reikia padirbeti su savo albumeliu. Reikia padaryt kokybiskesnes nuotraukas, ir ideti daugiau nuotrauku.
Atsakyti
ogo koks skirtumas wub.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2012 02 13, 14:23]
Tina, aš rekomenduočiau meduzai pabandyt padaryt drėgnesnę aplinką.
Atsakyti
Nuo rytojaus maksimose felenopsiams nuolaida 16.99 thumbup.gif
Atsakyti
Ups, falenopsiams 4u.gif
Atsakyti
Man jau siandien prasidejo Valentino diena thumbup.gif Gavau dovanele, mano slapukas nuvaziavo i Vilniu ir parveze man zydincia Blc. Young Min Orange wub.gif Ryt idesiu foto assa.gif
Dabar siek tiek panikuoju, skaitineju kaip ja auginti, bijau nenumarinti, gal kas turite? Kas jai patinka? Kas nepatinka? Na, cia kitoje temoje jau reiketu ax.gif
Atsakyti
senukuose užkliuvo labai gražūs smulkiažiedžiai falenopsiai po 17 lt, kaip teptuku padažyti rolleyes.gif ir falenopsiai po 90 lt..
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 02 13, 12:26)
Man jau siandien prasidejo Valentino diena thumbup.gif Gavau dovanele, mano slapukas nuvaziavo i Vilniu ir parveze man zydincia Blc. Young Min Orange  wub.gif Ryt idesiu foto  assa.gif
Dabar siek tiek panikuoju, skaitineju kaip ja auginti, bijau nenumarinti, gal kas turite? Kas jai patinka? Kas nepatinka? Na, cia kitoje temoje jau reiketu ax.gif

Laukiam foto bigsmile.gif
Tai tikriausiai reikia taip pat rupintis, kaip ir visomis katlejomis smile.gif Neturetu buti sunkiu auginti.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2012 02 13, 17:05)
Tina, aš rekomenduočiau meduzai pabandyt padaryt drėgnesnę aplinką.

O kaip man ta padaryt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 vasario 2012 - 22:37
mano orchidejos zydi retai ,1 karta i metus ir trumpai.patarkit ,kaip paskatinti ju zydejima.laistau jas 1-2k i dvii savaites unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 13, 00:44)
Dar noriu parasyt, kad turiu kuom ir pasidziaugt. T.y. mano antroji orchideja, isigyta senai senai. Gyveno gyveno ji, tada nunyko persikrauscius i nama, neliko net skroteles, bet - stebuklingai isaugino nauja ir vel zydi  wub.gif Ji netgi trupuciuka kvepia. Va cia tai brangus sirdziai geliukas! Prarastas ir vel per naujo atrastas.  wub.gif
[attachmentid=219725]

kaip man patinka tokie vaizdai,o ir viltis kad manieji dar gali prisikelt antram gyvenimui thumbup.gif thumbup.gif
p.s....merginos tokių fantastišku prisipirkote,o ir auginate o ho ho kokių..seilę vis nurijų atėjus pažiūrėt...
thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabunia @ 2012 02 14, 00:51)
mano orchidejos zydi retai ,1 karta i metus ir trumpai.patarkit ,kaip paskatinti ju zydejima.laistau jas 1-2k i dvii savaites unsure.gif

o kodėl jūs nusprendėte,kad čia būtinai laistymo kaltė? gal paprasčiausiai joms netinka jūsų namų aplinka, gal per mažai aplinkoje oro drėgmės, ar bandėte kadanors ją pamayuoti?
Papildyta:

Evers
turio tokią ir aš, prieš Kalėdas neatsargiai pasisukus numečiau didelį phalaenopsį. Jis man visas perlūžo pusiau. Labai pasistengus būčiau galėjus atgaivinti abi dalis, bet neturėjau noro tai viršutinė neužilgo nusibaigė, o apatinė dalis taip ir liko. Dabar beliedama pastebėjau kažką. O tas kažkas pasirodo jau gerų 4 centimetrų nauja skrotelė iš pašaknių, ir kaip sparčiai ji kabinasi į gyvenimą. bigsmile.gif Iš tiesų, gerai,kad taip nutiko, nes tam phal. jau ir taip matėsi,kad kažkada greitai baigsis augimo taškas, nes jis jau atrodė kaip medelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 14 vasario 2012 - 08:33