Ai...aplamai vyrų vienetai kurie nusimano gėlėse ir moterų noruose
(nebent ilgai ir nobodžiai baksnoji pirštu)
sandrita, janudi-grazios jusu dovanos
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 02 14, 20:24)
Ai...aplamai vyrų vienetai kurie nusimano gėlėse ir moterų noruose
(nebent ilgai ir nobodžiai baksnoji pirštu) 
Oi, nejuokink, nieko jis nenusimano, patinka jam siaip oranziniai ziedai, vakar darbo reikalais vaziavo i Vilniu, susiskambino su orchidejos.lt ir nuleke ten, o ten jau pasirinkimas, manau neblogas yra
Laba visoms orchidėjų augintojoms, gal galite nuorodėlę įmesti, ką daryti, kai atsiranda pas orchidėjas "vaikučių", kaip juos išsodinti? Ačius!!!
labai aciu uz pagyras mano ryziukei, kai pilnai issiskleis, turetu patamseti ir bus dar ryskesne, taip sake pardavejai
Tik nezinau, ar ji pilnai mano, nes vyras parleke is darbo ir is karto klausia kur gelyte, o as ja nunesiau i antra auksta ant pietines palanges, tai va, jauciu, kai pats pirkes, tai ir seiminkus gelyte du tures, nes labai jau rupesti rodo 
Papildyta:
Va cia
pirmame psl
Papildyta:
QUOTE(Eliktra @ 2012 02 14, 21:31)
Laba visoms orchidėjų augintojoms, gal galite nuorodėlę įmesti, ką daryti, kai atsiranda pas orchidėjas "vaikučių", kaip juos išsodinti? Ačius!!!
Va cia
pirmame psl
QUOTE(emma @ 2012 02 14, 21:44)
Laura,Sandrita Janudi ,labai gražios jūsų gėlytės
O čia man MB šiandien padovanojo.Tikriausiai tokia ,kaip ir Sandritos.
na ką galiu pasakyt..kai sekasi tai sekasi
QUOTE(emma @ 2012 02 14, 20:44)
labai grazi - ir gele, ir foto
ir as tikejausi siandien sugrizt su naujoke - rinkausi kartu su vyru Siauliu Ermitaze, deja, ten kazkokios negyvos... nenorejau ne vienos
pora vezimu buvo prikrautu nukainuotu, tik po tris litus, bet sudziuvusios
Sveikos Valentinos
O jau žiedų grožiai pas visas
ypatingos simpatijos janudi katlėjai
Vilniuj Prismoj šiandien mačiau labai neblogų ''midi'' falenopsių,graži spalvytė ir panašių dendrobiumų ,kaip mano ''Kingianum'',bet ant lapuko kitas žodis,kurį aišku užmiršau
,nebrangūs,o dar nuolaida vazoninėm 30 proc.
O šiaip gėlių mėgėjoms Oze veikia gėlių ''oazė'',panašiai kaip pernai,tik dabar ir orchidėjų gyvų yra-vandos gražios
skubėjau,tai tik prabėgdama dirstelėjau,teks sugryžt savaitgalį
O jau žiedų grožiai pas visas
ypatingos simpatijos janudi katlėjai
Vilniuj Prismoj šiandien mačiau labai neblogų ''midi'' falenopsių,graži spalvytė ir panašių dendrobiumų ,kaip mano ''Kingianum'',bet ant lapuko kitas žodis,kurį aišku užmiršau
O šiaip gėlių mėgėjoms Oze veikia gėlių ''oazė'',panašiai kaip pernai,tik dabar ir orchidėjų gyvų yra-vandos gražios
skubėjau,tai tik prabėgdama dirstelėjau,teks sugryžt savaitgalį
QUOTE(*woman* @ 2012 02 14, 23:43)
Aciu aciu, kad tik augtu sekmingai