Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Ai...aplamai vyrų vienetai kurie nusimano gėlėse ir moterų noruose biggrin.gif (nebent ilgai ir nobodžiai baksnoji pirštu) biggrin.gif
Atsakyti
sandrita, janudi-grazios jusu dovanos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 02 14, 20:24)
Ai...aplamai vyrų vienetai kurie nusimano gėlėse ir moterų noruose biggrin.gif (nebent ilgai ir nobodžiai baksnoji pirštu) biggrin.gif

Oi, nejuokink, nieko jis nenusimano, patinka jam siaip oranziniai ziedai, vakar darbo reikalais vaziavo i Vilniu, susiskambino su orchidejos.lt ir nuleke ten, o ten jau pasirinkimas, manau neblogas yra biggrin.gif
Atsakyti
Laba visoms orchidėjų augintojoms, gal galite nuorodėlę įmesti, ką daryti, kai atsiranda pas orchidėjas "vaikučių", kaip juos išsodinti? Ačius!!!
Atsakyti
labai aciu uz pagyras mano ryziukei, kai pilnai issiskleis, turetu patamseti ir bus dar ryskesne, taip sake pardavejai 4u.gif Tik nezinau, ar ji pilnai mano, nes vyras parleke is darbo ir is karto klausia kur gelyte, o as ja nunesiau i antra auksta ant pietines palanges, tai va, jauciu, kai pats pirkes, tai ir seiminkus gelyte du tures, nes labai jau rupesti rodo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eliktra @ 2012 02 14, 21:31)
Laba visoms orchidėjų augintojoms, gal galite nuorodėlę įmesti, ką daryti, kai atsiranda pas orchidėjas "vaikučių", kaip juos išsodinti?  Ačius!!!

Va cia
pirmame psl
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 02 14, 20:34)

DĖKOJU!!!
Atsakyti
Laura,Sandrita Janudi ,labai gražios jūsų gėlytės

O čia man MB šiandien padovanojo.Tikriausiai tokia ,kaip ir Sandritos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 02 14, 21:44)
Laura,Sandrita Janudi ,labai gražios jūsų gėlytės

na ką galiu pasakyt..kai sekasi tai sekasi thumbup.gif wub.gif ...tokie grožiai..reiks vyrui liept man pačiai rinktis bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 02 14, 20:44)

labai grazi - ir gele, ir foto wub.gif

ir as tikejausi siandien sugrizt su naujoke - rinkausi kartu su vyru Siauliu Ermitaze, deja, ten kazkokios negyvos... nenorejau ne vienos schmoll.gif kai kuriu ziedai viliojo, bet saknys doh.gif isejau be nieko, liko vyras nesuprates ax.gif sakiau, bus gerai be geles blush2.gif
pora vezimu buvo prikrautu nukainuotu, tik po tris litus, bet sudziuvusios unsure.gif
Atsakyti
va ir manoji...kažkodėl atrodo,kad trečia jau tokia pas mane bus....reikia laukt žiedų iš ankstesniu.gal kokių tonu ir skirsis spalva,bet panašios man labai atrodo...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos Valentinos 4u.gif
O jau žiedų grožiai pas visas bigsmile.gif thumbup.gif
ypatingos simpatijos janudi katlėjai wub.gif wub.gif

Vilniuj Prismoj šiandien mačiau labai neblogų ''midi'' falenopsių,graži spalvytė ir panašių dendrobiumų ,kaip mano ''Kingianum'',bet ant lapuko kitas žodis,kurį aišku užmiršau doh.gif ,nebrangūs,o dar nuolaida vazoninėm 30 proc.
O šiaip gėlių mėgėjoms Oze veikia gėlių ''oazė'',panašiai kaip pernai,tik dabar ir orchidėjų gyvų yra-vandos gražios wub.gif
skubėjau,tai tik prabėgdama dirstelėjau,teks sugryžt savaitgalį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 02 14, 23:43)

ypatingos simpatijos janudi katlėjai  wub.gif  wub.gif

Aciu aciu, kad tik augtu sekmingai 4u.gif
Atsakyti