Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(mumrikas @ 2012 02 19, 18:43)
o kai įsigijau mandresnių, tai tupinėju kaip apie kūdikius  blush2.gif  - ar ne per šalta, ar ne per tamsu, ar ne per sausa, o gal per drėgna

O tai prie gero neatveda, nemegsta orchidejos per dideles meiles. Va pas mano sese priziurimos visai paprastai, kad suzydejo, tai ojoj wub.gif Gaila parodos nera. O kuo daugiau mes jas tampom, laistom, tresiam, persodinejam, tuo joms sunkiau pasidaro. As tai irgi dar tik mokaus "saikingai mylet" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 02 19, 19:32)
aplamai katlėjos gal tik dvi savaites žydi, juk nežinote kada pražydo pirmas pumpuras...
janudi, kodėl manęs neužkalbinai seminare  verysad.gif

tai kad nemaciau su tokiu nicku nieko g.gif Aplamai, ten visi vienus kitus pazista, arba ne po viena atejo, jauciausi truputi vienisa, gerai, kad is senu laiku viena pazistama mane uzkalbino, buvo smagiau 4u.gif
Bus dar tu seminaru, butinai pasistengsiu visuose dalyvauti, kurie vyks Kaune, tai ir susipazinsime 4u.gif
Atsakyti
Jau prasilukštenom smile.gif dar porą dienelių ir visai išsiskleis
Atsakyti
twiga, pasaka wub.gif wub.gif wub.gif raibuolės yra pati didžiausia mano silpnybė, tai jų visų žiedai tobuli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2012 02 19, 21:08)

Po seminaro raibuolės užsimaniau ir aš.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2012 02 19, 21:08)

rrrrr wub.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 19, 20:41)
twiga, pasaka  wub.gif  wub.gif  wub.gif raibuolės yra pati didžiausia mano silpnybė, tai jų visų žiedai tobuli  wub.gif

man irgi jų žiedukai labai patinka, nors kitiems jie į pabaisiukus panašūs biggrin.gif

QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 02 19, 20:47)
Po seminaro raibuolės užsimaniau ir aš.... doh.gif

aš vos nenusipirkau dar vienos, bet susilaikiau blush2.gif ir taip jau nėra kur dėti

QUOTE(Lerikyte @ 2012 02 19, 21:25)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 19, 19:43)
ačiū  wub.gif

lotuliukas.gif  thumbup.gif  man tai visokios fobijos pradėjo lįst su tais "veisliniais" augalais blush2.gif  kol auginau elementarius maksiminius, tai absoliuč jiems dėmesio neskyriau ir super augo bei žydėjo, o kai įsigijau mandresnių, tai tupinėju kaip apie kūdikius  blush2.gif  - ar ne per šalta, ar ne per tamsu, ar ne per sausa, o gal per drėgna - vienžo greičiau pavasaris ateitų, tai šokinėjimas apie lauko gėlytes  padėtų kiek primiršt kambarines  lotuliukas.gif

aš šiandien dar tris lobius nukoviau Ermitaže - margalapį miniuką, žalialapį miniuką ir žalialapę ludisiją turimai tamsialapei į kompaniją ax.gif

4u.gif turbut kaip visada prigriebet tai,ko ir as neatsisakyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 02 19, 23:23)
4u.gif turbut kaip visada prigriebet tai,ko ir as neatsisakyciau biggrin.gif

biggrin.gif na margalapis miniukas Calimeo buvo tik vienas, o kitas, tai tiesiog dėl kompanijos. Buvom pardėj su vyresnėliais, tai kai paėmaiu tą vieną margalapį vyresnėlis pasakė, kad ta gėlytė bus jam, tai vidurinėlis paprašė ir sau, o man tik to ir tereikėjo lotuliukas.gif

Ludisija žaliais lapais ir nukainuota buvo tik viena - pagalvojau, kad turiu tamsiais lapais, šita tiesiog žaliais, susodinsiu į vieną platoką vazoną, tai turėtų liuks atrodyt kai paaugs ir daugiau auginių išleis thumbup.gif

Beje buvo keletas tikrai gražių taškuotukių - tiesiog vadinamos karvytės, kur baltam fone vyšninės dėmės ir dar keletas tikrai gražių kaip iš elegant serijos, tik bevardės mirksiukas.gif

..............

ir išgirdau juokingą pokalbį - viena moteris pakėlė tą karvytę, vat tokią

http://www.google.co...d=0CKIFEK0DMJEB

o vyras sako "fui, kokia baisi " blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 20, 00:44)
o vyras sako "fui, kokia baisi " 

nagis apsiprekinai thumbup.gif

reikėjo duot į nosį box.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 19, 10:35)
O tai prie gero neatveda, nemegsta orchidejos per dideles meiles. Va pas mano sese priziurimos visai paprastai, kad suzydejo, tai ojoj  wub.gif

Pritariu 100% thumbup.gif

Kagi, ikalbejo vyras vel eiti i NY orchidejininku susirinkimus, tai buvau siandien. Ir dabar uzsimaniau rimtai isigyti rimtas lempas, ir rimtai jomis uzsiimti, nes per ziema nelabai jos kaip, o be to Katlejos dar nei karto nezydejo, nes sviesos mazai sad.gif
Parsinesiau mazuciuka dend kingianum, nepirkau, siaip gavau, tai ziuresim ar is jo kas bus, nes ten keikis
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 19, 20:35)
O tai prie gero neatveda, nemegsta orchidejos per dideles meiles.

Visa laimė, kad tas mano "šokinėjimas" labiau įdėmiu apžiūrinėjimu apsiriboja - auginimo ir priežiūros sąlygų veislinėms geresnių netaikau, nei seniesiems ištvermingiesiems "lenciūginiams" phalaenopsiams biggrin.gif

QUOTE(*woman* @ 2012 02 20, 01:18)
reikėjo duot į nosį  box.gif

ai, pagalvojau tegul svetima motera savo diedą auklėja - maniškis žino, kad nėr negražių gėlių biggrin.gif
Atsakyti