Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(janudi @ 2012 02 19, 19:35)
tai kad nemaciau su tokiu nicku nieko g.gif

reikėjo pačiai savo užsirašyti mirksiukas.gif Mačiau mergaičių ir su nematytais nickais, gal iš Rojaus sodų forumų.
Mes vėlavome, atėjom, kai paskaita apie raibuoles ėjo į pabaigą.
Buvau violetinį šaliką užsimetusi, vaikštinėjau su šviesiaplauke mergina (anūke),mes pirmoje eilėje sedėjom. Kitąsyk ir aš užsirašysiu, vakar tiesiog nespėjau.
Oi, pasigirsiu, manoji naujokė raibuolė armeniacum išsiskleidė, tikras saulės spindulėlis wub.gif
tviga, myli tave raibuolės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 02 20, 10:17)
reikėjo pačiai savo užsirašyti  mirksiukas.gif Mačiau mergaičių ir su nematytais nickais, gal iš Rojaus sodų forumų.
Mes vėlavome, atėjom, kai paskaita apie raibuoles ėjo į pabaigą.
Buvau violetinį šaliką užsimetusi, vaikštinėjau su šviesiaplauke mergina (anūke),mes pirmoje eilėje sedėjom. Kitąsyk ir aš užsirašysiu, vakar tiesiog nespėjau.
Oi, pasigirsiu, manoji naujokė raibuolė armeniacum išsiskleidė, tikras saulės spindulėlis  wub.gif
tviga, myli tave raibuolės  wub.gif

dabar jau zinau, kazkaip buvo mintis, kad cia jus, bet kai saket, kad turesit kortele prisisegusi, o jos nebuvo, tai nebuvo kaip ir pazinti tada 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Mumrikai,bet jusu albume neradau nauju augintiniu-miniuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 02 20, 10:36)
4u.gif Mumrikai,bet jusu albume neradau nauju augintiniu-miniuku g.gif

Po kelių valandų bus biggrin.gif Tiesiog nepersodintos damos, tai negali tokiam "neparodiniam" stovy rodytis - tik pagražinsiu iš kart ir parodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 02 20, 09:17)
Oi, pasigirsiu, manoji naujokė raibuolė armeniacum išsiskleidė, tikras saulės spindulėlis  wub.gif
tviga, myli tave raibuolės  wub.gif

ačiū 4u.gif
laukiam saulės spindulėlio foto ax.gif labai smalsu pamatyt
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 19, 22:44)
o vyras sako "fui, kokia baisi "  blink.gif

thumbup.gif nu gal zmogui tikrai ji negrazi pasirode, plemuota kaip nuo vejaraupiu lotuliukas.gif man tai patinka margumynai wub.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 02 20, 09:06)
Visa laimė, kad tas mano "šokinėjimas" labiau įdėmiu apžiūrinėjimu apsiriboja -

Tai as irgi per diena n kartu akis paganau po palanges. Gera man nuo tu vaizdu wub.gif va siandien reik trest ir liet pradet (ta darau kelias dienas wacko.gif), bet tingiu kaip.
Atsakyti
na va, rodaus pirmą vakarykštį pirkinuką - tai ta dešinioji žalioji ludisija. Draugiškai susodinau į vieną vazoną - tegul išmoksta draugaut biggrin.gif Kiekviena jų leidžia po du gražius naujus auginukus, tai tikuosi po kurio laiko turėt vešlius krūmelius thumbup.gif

user posted image

Ir standartiškai mano lėtuolis delenatii - iš šono jis man dabar į zuikutį su ausytėm panašus lotuliukas.gif

user posted image

I iš priekio jau ir žiedelio vidus ima matytis thumbup.gif

user posted image

Abu miniukai nuskalbtom ir apkarpytom šaknim dabar džiūsta (o ko kito iš ermitažinių tikėtis) ir pozuos vėliau. Šaknys sakyčiau abiejų džiugina - turėtų gyvent mažiukai. Augo absoliučiai kiminuose, kurie buvo sumirkę ir suspausti doh.gif
Atsakyti
ale tikrai zuikis thumbup.gif
Atsakyti
Vat ir abu miniukai - margalapis ir baigiantis peržydėti. Konsultantės paprašiau supakuot į popierių, kad nesušaltų, tai ta orchytę susuko kaip kūdikį ir aišku tuos paskutinius du žiedelius aplamdė doh.gif bet nieko, pirkau dėl to, kad margalapė ir pigi, o žiedus dar tikuosi pamatyt ne kartą biggrin.gif

user posted image

ir kitas miniukas - šiaip, pirmajai į kompaniją tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Vau, antras miniukas koks grazus, Mumrikai 4u.gif
Atsakyti
Mumrikai, mano svajone dar pamatyti tavo palanges biggrin.gif gal jos tikrai gumines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 02 20, 17:53)
Vau, antras miniukas koks grazus, Mumrikai 4u.gif

dėkui wub.gif

QUOTE(janudi @ 2012 02 20, 18:08)
Mumrikai, mano svajone dar pamatyti tavo palanges biggrin.gif gal jos tikrai gumines lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ne guminės jos tikrai, tik jų daug thumbup.gif ir augalus dabar jau renkuosi kompaktiškus, mini ar panašaus dydžio. Ir mane gelbėja, kad phalaenopsiai bei raibuolės gan nedideli augalai palyginus su tuo, kokių yra kitų rūšių orchidėjų blink.gif
Atsakyti