O gal butu daug paprasciau paklausti sunaus, kaip jis noretu laika praleisti kartu su teciu? Gal iseit pasivaiksciot, gal paspardyti lauke kamuoli, o gal tiesiog nueiti kartu suvalgyti ledu? Juk kas vienam idomu, tai nebutinai turi patikti ir kitam. tiesiog paklausk sunaus, ka kita karta jis noretu nuveikti. Ir susitarti del laiko! Negalima tiesiog isibrauti i svetimus (deja, bet svetimus) namus ir nurodineti kada kas ka turi veikti.
mano vaikai irgi kai užsisėdi prie kompo ar TV, nenori niekur eiti, būna pavargę ir pan. Neklausau tokių skiedalų, viskas yra išjungiama ir eina į kiemą
beje sūnus irgi 8-metis.
Labai blogai, kad jūsų situacijoj mama palaiko vaiko pusę ir toleruoja sėdėjimą prie TV. Netgi jei jūs išsiskyrę ir numatytas konkretus laikas susitikimams, pirmiausia turi būti žiūrima vaiko interesų. Ir niekas man neįrodys, kad sėsdėjimas prie TV yra geriau už bendravimą su tėvu kieme. Kalbėkitės su ex-žmona, gal jinai pati, kad ir netiesiogiai, skatina vaiko "pavargimą", kad jisai nebendrautų su jumis. O vaikai, jie viso labo lakmuso popierėliai, kurie atspindi aplinkinių suaugusių nuomonę

Labai blogai, kad jūsų situacijoj mama palaiko vaiko pusę ir toleruoja sėdėjimą prie TV. Netgi jei jūs išsiskyrę ir numatytas konkretus laikas susitikimams, pirmiausia turi būti žiūrima vaiko interesų. Ir niekas man neįrodys, kad sėsdėjimas prie TV yra geriau už bendravimą su tėvu kieme. Kalbėkitės su ex-žmona, gal jinai pati, kad ir netiesiogiai, skatina vaiko "pavargimą", kad jisai nebendrautų su jumis. O vaikai, jie viso labo lakmuso popierėliai, kurie atspindi aplinkinių suaugusių nuomonę

Su ex-žmona taippat reiktų lanksčiau bendrauti,nes tokia cirkiška reakcija dar teks pamatyti ne vieną kartą.Sėkmės Jums.

Na, ka mano ex yra teisi. As isibroviau i svetimus namus, tempiau vaika i kiema, pries jo nora.
Viskas teisybe. Bet tik klausimas kodel as taip dariau? Na, mano ex tai vadina prievarta. Tai skaudina mane. Na, formaliai ji teisi.
Bet as tik norejau buti su savo vaiku. Dabar tai tikrai ilgai uztruks, kol pataisysiu paslijusiuis santykius!
Viskas teisybe. Bet tik klausimas kodel as taip dariau? Na, mano ex tai vadina prievarta. Tai skaudina mane. Na, formaliai ji teisi.
Bet as tik norejau buti su savo vaiku. Dabar tai tikrai ilgai uztruks, kol pataisysiu paslijusiuis santykius!
Na dėl įsibrovimo į svetimus namus sutinku, bet dėl prievartos
atleiskit, bet mano kiekvienas rytas prasideda prievarta - valgyk pusryčius, paskui ruošk pamokas, valykis dantis, eik miegoti.... kiek kartų per dieną išgirstu NENORIU, o kodėl ir panašių atsikalbinėjimų. Vaikai privalo klausyti tėvų ir ne vien tada, kai tėtis važasi ledų valgyti, bet ir tada, kai kviečia padėti sutvarkyti garažą, išnešti šiukšles ir pan.
Nors aišku, bepigu man komentuoti situaciją, kai vaikų tėtis kartu. Gal išsiskyrusiose šeimose viskas kitaip vyksta. Bet kuriuo atveju, labai liūdna, kai vaiko meilė ir bendravimas yra perkami už porciją ledų

Nors aišku, bepigu man komentuoti situaciją, kai vaikų tėtis kartu. Gal išsiskyrusiose šeimose viskas kitaip vyksta. Bet kuriuo atveju, labai liūdna, kai vaiko meilė ir bendravimas yra perkami už porciją ledų

o gal būtų patogiau su ex susitarti lankymo grafiką? tada policijom negrasintų

O vis dėl to šiuo atveju daugiausiai priklauso nuo vaiko motinos. Juk ji turi didžiausią galią pasukti vaiko mintis atitinkama kryptimi. Aš asmeniškai neįsivaizduoju, ką turėtų iškrėst mano vyras, kad paskui į konfliktus painiočiau vaiką. Suaugę gali išsidirbinėt kiek nori, bet kuo čia vaikas dėtas? Vis tik pakalbėkite su buvusia žmona iš širdies, pasakykite kaip jaučiatės dėl tokios situacijos ir paprašykite pagalbos bendraujant su vaiku. Negi ji ledinė ledi ir nesupras? Aš galvoju, kad prieštaraučiau tik tuo atveju, jei vyras būtų kažkaip kenkęs ar kitaip skaudinęs vaiką, tada būtų sunku patikėti. O dėl laiko, tai žinoma tikrai norėčiau tartis iš anksto, kad būtų galima suderint su visais būreliais, pamokų ruoša ir t.t.
Beje gal jau kas pasikeitė per šį laiką?
Beje gal jau kas pasikeitė per šį laiką?
manau jei pora išsiskiria taikiai, tai turi būti sudaryti grafikai, kada kas gali lankyti vaiką. O čia matomai motina nenori, kad vaiko tėvelis lankytųsi šiuose namuose.
Bet sveikinu šį vyrą. Mano sesers dukros vyras kaip dingo taip dingo, nors gyvena kaimynystėje niekada neužsuka. Anksčiau nors senelis aplankydavo, bet dabar tyla iš tos pusės. Jeigu yra noras bendrauti su sūnumi, tai reikia bendrauti.
Bet sveikinu šį vyrą. Mano sesers dukros vyras kaip dingo taip dingo, nors gyvena kaimynystėje niekada neužsuka. Anksčiau nors senelis aplankydavo, bet dabar tyla iš tos pusės. Jeigu yra noras bendrauti su sūnumi, tai reikia bendrauti.
QUOTE(sena niekšė @ 2010 05 25, 15:57)
QUOTE(unicum @ 2010 05 26, 12:43)
manau jei pora išsiskiria taikiai, tai turi būti sudaryti grafikai, kada kas gali lankyti vaiką. O čia matomai motina nenori, kad vaiko tėvelis lankytųsi šiuose namuose.
atrodo neskaitei kas parasyta. Grafikas sudarytas, bet sitas vyras isivaizduoja, kad kada jisai beateitu, kiti turi mesti tai ka dare ligi siol ir daryti tai, ko nori jisai.
Negi taip sunku ( nesuprantu cia ilgai trunka ar brangiai kainuoja) pries ateinant pasiskambinti ir pasidometi ka kiti galvoja apie tavo pasiulyma.
aš taip pat išsiskyrusi, bet vaikas visada noriai bendrauja su tėčiu ir aš mielai tai leidžiu. Bet prieš norėdamas pabendrauti su vaiku tėtis VISADA paskambina ir jei mes esame ką nors suplanavę tėtis nesiveržia į namus ir nereikalauja. Mes skaitomės su abiejų pusių ir vaiko norais, matyt todėl palaikom sakyčiau išsiskyrusiai porai beveik idealius santykius
Šioje situacijoje man tėtis panašus į įnoringą žmogų, kuris staiga panorėjo bendrauti su vaiku, ir nepaisydamas jokių atsisakymų nori pasiekti savo. Tam, kad vaikas norėtų bendrauti reikia tai daryti dažniau, o ne kas antrą savaitgalį ar ,,kada savaitė būna mažiau nervinga ar riedučius nusiperkate''
čia nepiktai

Šioje situacijoje man tėtis panašus į įnoringą žmogų, kuris staiga panorėjo bendrauti su vaiku, ir nepaisydamas jokių atsisakymų nori pasiekti savo. Tam, kad vaikas norėtų bendrauti reikia tai daryti dažniau, o ne kas antrą savaitgalį ar ,,kada savaitė būna mažiau nervinga ar riedučius nusiperkate''

Liaukitės, taigi vyras pripažįsta, kad neteisingai pasielgė, supranta savo klaidą ir klausia mūsų patarimo kaip atitaisyti padarytą žalą