Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 02 16, 11:38)
Negaliu pažiūrėti foto - išėmei?  ax.gif

aga isemiau, nelabai noriu viesai demonstruotis blush2.gif
idesiu kitas veliau wink.gif antradieni vel keliauju pas orto, tai vel tikiuosi pokyciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2012 02 16, 21:54)
aga isemiau, nelabai noriu viesai demonstruotis  blush2.gif
idesiu kitas veliau wink.gif antradieni vel keliauju pas orto, tai vel tikiuosi pokyciu  bigsmile.gif

O, antradienį ir mano vizitas 4u.gif Tik manau, kad mano pokyčiai bus didesni, nes vis tik breketukus uždės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 02 16, 16:33)
Tai va va, aš dabar irgi suku galvą, kad reikėjo šiek tiek kitą kryptį pasirinkti biggrin.gif gal nereiktų dabar su dviračiu ir autobusais važinėt biggrin.gif

Ne piniguos laimi. Bet jie daug kan nusver. Svarbu, ka dirbi megstama darba.

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 02 16, 18:35)
biggrin.gif  che, o Skandinavijoje kaip tik durneliais laiko tuos, kurie viešuoju transportu nevažinėja, nes ten stiprus ekologiškas judėjimas.
Taigi, viskas čia ok  thumbup.gif

Vazinejas i masinom kaip patraken.
Bet ga normalu i dviraciais mint. Oi kiek daktaru matau aptemptom triuimpikem... rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As po vizito... pakeite visas gumytes... naujai uzdejo ta grandinele... saskaita - 0lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 17, 15:43)
As po vizito... pakeite visas gumytes... naujai uzdejo ta grandinele... saskaita - 0lt  thumbup.gif

Pasirodo buna stebuklu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 17, 16:49)

as galvojau kad gydytoja juokauja kai pries pora vizitu sake, kad i pabaiga jau tos dideles sumos... o pasirodo va, gavau dovanele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 17, 16:49)

Nu, pavasaris arteja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 02 16, 17:35)
biggrin.gif  che, o Skandinavijoje kaip tik durneliais laiko tuos, kurie viešuoju transportu nevažinėja, nes ten stiprus ekologiškas judėjimas.

biggrin.gif na, toje Skandinavijos dalyje, kurioje laikausi aš - durneliais nelaiko, nors...dviračiai irgi yra mėgstama transporto priemonė tongue.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 17, 21:39)
biggrin.gif na, toje Skandinavijos dalyje, kurioje laikausi aš - durneliais nelaiko, nors...dviračiai irgi yra mėgstama transporto priemonė tongue.gif

Sveikos  4u.gif

O as kaune net i paskaitas su dviratuku minu biggrin.gif O vasara visur su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 17, 22:37)
O as kaune net i paskaitas su dviratuku minu biggrin.gif O vasara visur su juo biggrin.gif

O as peskomobiliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2012 02 17, 23:38)
O as peskomobiliu biggrin.gif

Irgi neblogas variantas biggrin.gif

Nesuprantu kas atsitiko bet sia nakti atsikeliau su baisiu zandikaulio skausmu. Toks jausmas kaip butu labai smarkiai nutirpus viena puse. Negalejau nei issiziot nei pajudint zandikaulio, siaip ne taip uzmigau. Ryte atsikelus jau galejau issiziot, kalbet, bet visa diena skauda ta kairy zandikauli ir ausis, toks jausmas , kad labai uzgulus butu..... O lyg nei dantim negreziu nieko... g.gif
Nu tai sios nakties bijau, reiks pabandyt ant nugaros miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 17, 22:37)

Aš vieną kartą į darbą atvažiavau kaip viščiukas biggrin.gif pakeliui užklupo lietus, o nei kapišono, nei skėčio - nieko neturėjau biggrin.gif tai siaubas..tušas nubėgęs, plaukai sulipę biggrin.gif galvojau, kad neįleis į darbą, nes nepažins biggrin.gif

po to visada turėdavau spintoj rūbų persirengti ir šepetį stalčiuj:)
Atsakyti