Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

Sveikos, siandien turejau konsultacija pas Dalia Latkauskiene. Priminsiu savo situacija, kad neiskrites vienas dantis ir virsum jo dantenose kitas yra. Tai senaji reikia istraukti ir atstatineti kita. Be to ir kitus dantis tiesinti breketu pagalba smile.gif Taigi paziurejus mano dantu rentgeno nuotrauka lyg ir pasake, kad viskas neblogai. Taciau veliau neuzciuope to danties, pasake, kad keista. Reziume, uz menesio trauks danti tos pacios klinikos vyriokas ir uz savaites desiuos breketus. Deja, yra sansu, kad neiseis atstatyti mano pacios danties verysad.gif tada grestu operacija. Kad ir kaip, breketus numato 3 metams, tai tikrai noriu maziau matomu. Gal galit apsviesti, kuo skiriasi keramikiniai nuo safyriniu? ortodonte lyg uzsimine, kad metaliniai geriau, bet labai didelio skirtumo nera.
Dar klausimas, kalbejo apie saknies tirpinima, tai cia po danties traukimo ar kada? nesusigrybau paklausti, nes ir taip bijojau, ka pasakys biggrin.gif
pries breketu uzsidejima idesiu savo dantu foto mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2012 02 20, 20:25)
kiek nedaug laukti  bigsmile.gif

Jau PO visko bigsmile.gif

QUOTE(kamputyje @ 2012 02 21, 20:22)
Tai va, dabar iškilo klausimas, ar visada breketus nuo viršaus ir apačios nuiminėja kartu? Jei viršus gerokai greičiau susitvarkys, gal galima nuo jo nuimti breketus anksčiau?

Pagal situaciją sprendžia gydantis ortodontas: gali kartu, gali atskirai, gali ir segmentais nuiminėt - man dalį buvo iš anksčiau nuėmę, šiandien likusius nuėmė, bet vis tiek dar vieną "sagutę" ir breketą paliko iki sekančio atvažiavimo.

Na ką, jau kaip ir kelio pabaiga, bet vis tiek ne esu galutinai "paleista" nuo pavadėlio. Šiandien grįždama namo galvoju: va baigiau su breketais, dabar danties implantavimas - Kaune, po to kanalų pergydymas ir protezavimas - Kaune. Mažąjį vežioju pas ortodontę irgi Kaune... Mažylis jau net klausė pakeliui namo "mama, o kodėl mes nepersikeliam į Kauną gyventi" lotuliukas.gif

Pats nuėmimas nebuvo toks baisus, kokį įsivaizdavau. Žinoma, malonumo nedaug, bet nepasakyčiau, kad reikėjo labai jau kentėti "dantis sukandus". Nemaloniausias turbūt buvo klijų valymas nuo priekinių dantų. Sūnus į nuėmimą reagavo jautriau, nors visą nešiojimą buvo pakantesnis skausmui ir pan.

Pats taip vadinamas "holivudas" nei itin nudžiugino, nei nuvylė - dar nesuprantu, kas bendrame vaizde man nepatinka. Gal norisi šiek tiek estetinio protezavimo dantų išlyginimui, bet su juo tikrai neskubėsiu. Matysiu ar apsiprasiu per kelis mėnesius su dabartiniu vaizdu, ar vis dar norėsiu tobulinti "čyzą".
Realiai palyginus dantų modelius prieš gydymą ir po - rezultatas akivaizdžiai teigiamas ir numanau nepasitenkinimą kelia tas naujai išlindęs perdėtas dėmesys viskam, kas susiję su dantimis. Ir ne tik su savais, bet visur aplink pastebiu žmones su breketais, su netaisyklingais sąkandžiais, su išsikraipiusiais dantimis ir pan. Per ilgai "tame murkdžiausi", tad reikia leisti sau nuo to "pasveikti" ax.gif

Tai va tiek iš mano šiandieninių potyrių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 22 vasario 2012 - 20:45
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 22, 21:24)
Jau PO visko  bigsmile.gif
<...>

wub.gif 4u.gif sveikinam
man po vizito skauda dantukus.. tai sian kenciu..
dabar balandzio vidury varysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 22, 21:24)
Jau PO visko  bigsmile.gif

uau dziugios zinios smile.gif Sveikinimai pasiekus Holivuda 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam sveikinam sveikinaaaaam smile.gif
laukiam vaizdinės medžiagos ir baisiai pavydim wink.gif
Atsakyti
Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už sveikinimus 4u.gif
Dar liko ne mažiau sunkus poholivudinis periodas - suvargau šiąnakt su plokštelėmis doh.gif seilėtekis nenormalus, iki pykinimo wacko.gif veik visa naktis nemiegota liko - matyt reikės nemažai liko apsiprasti ir su šiais nepatogumais cool.gif
Dėl foto - aš visą breketų nešiojimo laiko nesifotografavau, todėl nėra ką parodyti "prieš ir po" kad matytųsi rezultatas mirksiukas.gif
Asta - pavydėt nėra ko, visų breketuotųjų laukia tas pats finalas biggrin.gif
Atsakyti
Sėdžiu ir keikiuosi...Jau trečią kartą spyruoklytė dukrai iškrito, šįsyk ir vielos pusė atsikabino. Už tokią kainą galėtų ir geriau padaryti doh.gif Gerai, kad šįvakar mus priims.
Atsakyti
Artemide, sveikinimai! wub.gif
Gaila, kad nesulauksim nuotraukyčių, kaip man patinka į gražius dantis spoksot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2012 02 23, 14:48)
Artemide, sveikinimai! wub.gif 
Gaila, kad nesulauksim nuotraukyčių, kaip man patinka į gražius dantis spoksot laugh.gif

Ačiū 4u.gif
laugh.gif pabandysiu padaryt dantų fotosesiją, tik vat tas "grožis" tokia sąlyginis dalykas" - tas pats vaizdas vienam gražu, kitam nepatinka tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 23, 19:21)
Ačiū  4u.gif
laugh.gif pabandysiu padaryt dantų fotosesiją, tik vat tas "grožis" tokia sąlyginis dalykas" - tas pats vaizdas vienam gražu, kitam nepatinka tongue.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif laukiam nuotraukyčių bigsmile.gif

P.S. Gal man kas nors norėtų duot prisijungimo duomenis, norėčiau pasirodyti..
Atsakyti
Apsilankėm pas ortodontę, pasirodo- viela pasislinko. Tai sutvirtino vielą, sudėjo naujas gumytes, mokėti... nereikėjo assa.gif Na, išties tai jų darbo brokas, jei praėjus 2 savaitėms po vizito žąslai dalis pradeda mėtyti...
Atsakyti