Įkraunama...
Įkraunama...

Senienų ir antikvaro gerbėjų klubas

QUOTE(Vedda @ 2012 02 11, 10:36)
Tai jau tikrai  4u.gif

as darzelio nelankiusi  ax.gif Augome su broliais namuose. Tokiu zaislu gyvenime neturejau. Pamenu kieme vienas berniukas tokia masina turejo...mireme is pavydo, bet jis jos net pirstu paliesti neleisadvo  doh.gif  lotuliukas.gif  Jis vaziuodavo, o visa gauja begdavome is paskos  doh.gif
Kas siandien prie kompu dezuruos??  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 11, 11:27)
kur tas žaislų muziejus, galėčiau gi negaila....  baisiausia, kad sugadinau nuotrauką, susilenkė ir dabar matosi jau aptrupėjo, reikia kuo greičiau kopijų nusiskanuoti o tai prapuls...

tik nesugalvok originalo siust 4u.gif

QUOTE(Vedda @ 2012 02 11, 11:36)
Tai jau tikrai  4u.gif

as darzelio nelankiusi  ax.gif Augome su broliais namuose. Tokiu zaislu gyvenime neturejau. Pamenu kieme vienas berniukas tokia masina turejo...mireme is pavydo, bet jis jos net pirstu paliesti neleisadvo  doh.gif  lotuliukas.gif  Jis vaziuodavo, o visa gauja begdavome is paskos  doh.gif

pernai toki pati vaizdeli maciau musu namo kieme. vienas vaikas sedi masinoj tik sita jau pati vaziuoja su akumu, o burys vaiku is paskos bega...bet man kazkaip neskanus tokie vaizdai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 11, 12:45)

pernai toki pati vaizdeli maciau musu namo kieme. vienas vaikas sedi masinoj tik sita jau pati vaziuoja su akumu, o burys vaiku is paskos bega...bet man kazkaip neskanus tokie vaizdai schmoll.gif

mano vaikas turėjo šiuolaikinį motociklą, tai tikrai duodavo kas norėjo, bet kieme mamos susikoliojo doh.gif kodėl vienas ilgiau už kitus važinėja, tai aš pakraupau, nebeleidau daugiau...
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 11, 13:52)
mano vaikas turėjo šiuolaikinį motociklą, tai tikrai duodavo kas norėjo, bet kieme mamos susikoliojo doh.gif  kodėl  vienas ilgiau už kitus važinėja, tai aš pakraupau, nebeleidau daugiau...

blink.gif jezau lotuliukas.gif
Atsakyti
Žaislų muziejus

http://www.zaislumuz...s.lt/lt/?page=0
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 11, 00:10)
nereali foto bigsmile.gif  wub.gif  tokio vezimo neturejau, bet labai svajojau turet verysad.gif

o as toki turejau, ir dabar su juo mano dukra zaidzia smile.gif
Atsakyti
Mano dukra igi turejo panasu...bet sudrapalino... net nuotraukos neturiu verysad.gif

Dar neturime temos naujos g.gif

Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 11, 22:11)
Mano dukra igi turejo panasu...bet sudrapalino... net nuotraukos neturiu  verysad.gif

Dar neturime temos naujos  g.gif

plepam čia....
mes irgi turėjom nedaug, bet labai fainių žaisliukų, bet niekas nefotografavo...
Atsakyti
Nu ka baigiau seni ax.gif
Biskeli padzius ir galesiu parodyti, biski modernesnis, bet pazinti galima bus. Nes turejau lipdyti nuo pat pradziu...labai jau murzinas buvo,o vatos nepaplausi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 02 11, 22:56)
o as toki turejau, ir dabar su juo mano dukra zaidzia smile.gif

kaip fainai rolleyes.gif
QUOTE(Vedda @ 2012 02 11, 23:33)
Nu ka baigiau seni  ax.gif
Biskeli padzius ir galesiu parodyti, biski modernesnis, bet pazinti galima bus. Nes turejau lipdyti nuo pat pradziu...labai jau murzinas buvo,o vatos nepaplausi  cool.gif

lauksim foto ax.gif
Atsakyti
Niu va ax.gif

user posted imageuser posted image
user posted image

Fotografavau visa eiga, bet savo fotika paskolinau dukrai, tai dabar su muiline papiskinau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 11 vasario 2012 - 22:01
o kaip cia ji taip isgrazinot? thumbup.gif
Atsakyti