pagailetumet senos moteriskes
Nu tikrai dieve dieve...nieko neturi
bet as taip noreciau tu visokiu zmogeliu, gyvuneliu... o ju kaip tycia ir nerandu, ir nelabai turiu...
Papildyta:
Vedda, o man gal koki patarima apie ta mano sumanyma apie suni?
Papildyta:
Vedda, o man gal koki patarima apie ta mano sumanyma apie suni?
Cia taip pat, kai pilna spinta rubu ir ner ka apsirengti...turiu zaisliuku...bet nieko neturiu
ir dar...
gal kuri neturi tokiu ir noretu mainytis:

(cia jau siu laiku, nauji)
Papildyta:
bet as ir apsirengti neturiu kuo
gal kuri neturi tokiu ir noretu mainytis:

(cia jau siu laiku, nauji)
Papildyta:
QUOTE(skraide @ 2012 02 12, 00:11)
Cia taip pat, kai pilna spinta rubu ir ner ka apsirengti...turiu zaisliuku...bet nieko neturiu 
bet as ir apsirengti neturiu kuo
QUOTE(Elzė @ 2012 02 11, 23:10)
su veltiniu gal sunkiai butu pritvirtinti, bet va is vatos tai galima kazaka nulipdyti
noreciau poros nykstuku, bet va i ka keisti, reikia deze perkratyti
Mergikės ar yra nauja žaisliukų tema?
QUOTE(Vedda @ 2012 02 12, 00:06)
vedda, nevykit dievo medin, su pyragais neiškrapštysit
aš tai dabar gailiuosi, kai buvo tas laikas ir maskatuota po platųjį pasaulį, vat neturėjau jokio tikslo kažką parsivežti, statulėlių visokių nemėgstu, magnetukų nemėgau, ech, reikėjo žaisliukų ieškoti
Papildyta:
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 12, 00:14)
Mergikės ar yra nauja žaisliukų tema?
nea
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 12, 00:18)
nors, galvoju, kadangi jokios spintos neturiu, tai gal pasidarysiu albumą su žaisliukais, na jau kokie 2 pilni išeitų... kai būna akcijos atrakcijos pigios nuotraukos ....
bet kokia faina mintis! graziai kiekviena nufotografavus
bet aš tai dabar esu ant bangos su fotoknygom, tai man atrodo iš žaisliukų labai gražiai gautųsi. su visokiais prierašais, pačiai brangiomis pastabomis...
Ziogeli, as esu uzsiregistravusi fotofabrikas.lt tai ten kai prisijungi yra galimybe laimeti nuotrauka, kas desimtas laimi viena foto i diena, as jau turiu per pusantru metu 140 nuotrauku, uz jas mokesiu kai padarys lita 40 centu. Pamegink jei idomu.
Oi va prisiminiau turiu nauju peledu sidabriniu
dar vynuoge galeciau ,baklazana
Ziogeli nedaryk pigiu nuotrauku....sudukas nat pagaliuko su kokybe gaunasi
aš tai sakyčiau kaip papuoli... paskutinįkart dariau brangias, premium kokybės, tai pasiėmus vos neapsiverkiau kokia tragiška kokybė. jau geriau būčiau po 19cnt darius...
QUOTE(Vedda @ 2012 02 12, 00:23)
Oi va prisiminiau turiu nauju peledu sidabriniu
dar vynuoge galeciau ,baklazana
aš esu dariusi per eurokos fotopigiau ar kaip ten didelio formato visokiems renginiams projektams, tai nebuvau nusivylusi, labai gražios ir ryškios... gal kaip papuola .... aš tai nelabai ką turiu prisiminti iš tų žaisliukų istorijos, bet užsirašyčiau duomenis iš tų katalogų, tik nežinau, ar baltam fone geriau daryti ar ant eglės...