Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo problemos po gimdymo:

Iki gimdymo svėriau 58, nėštumo metu +19 kg doh.gif , iš tos baimės svorio kitimą labai stebėjau pirmus du mėn., nukrito maždaug pusė, vėliau pamačius, kad jis vis tik krenta, kurį laiką nestebėjau, o dabar, praėjus porai mėn., pats svoris +- 1 kg skiriasi nuo ikinėštuminio, bet tie kg "persiskirstė" doh.gif , ant pilvo dar likęs toks nors nedidelis bet "kengūros sterbliukas", ypač pasilenkus jis kaba (beje kartu su (.)(.) bigsmile.gif ), tikiuosi kengūros sterbliuko neturėt jau po trijų keturių mėn (pradėjau atsilenkimus daryt neseniai), o (.)(.) irgi labai tikiuosi, kad baigus maitinti, grįš į savo vietą (iš dabartinio D į cool.gif... ir bus galima nusipirkti dailių apatinių ir pan. wub.gif

P.s. Iki nėštumo esu sportavus tik mokykloje ir po jos kiek intensyviau vienerius metus, nėščia kelis kartus tik baseine buvau blush2.gif su antru lialiuku ketinu skirti daug daugiau dėmesio sau nėštumo metu, nes spėju kengūros sterblė norės didėti doh.gif o ir svorio neleisiu sau tiek priaugti mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
jau beveik atgavau pries nestumini svori, nors buvau priaugusi ~ 16kg
iki pilnos laimes dar belieka 5kg atsikratyti g.gif biggrin.gif nes po pirmos dukrytes gimimo iki antro pastojimo tie 5 kg buvo uzsilike ir nepavyko ju atsikratyti..tad tikiuosi iki vasaros atgauti savo 18-iolikines figura biggrin.gif siaip nieko nedarau, nei sportuoju nei ka blush2.gif tik stengiuosi nevalgyti saldumynu ir lb jau kaloringu patiekalu, tad svoris savaime po biski krenta smile.gif
Atsakyti
As visa gyvenima buvau kuda ir daug sportuojanti - pilvo presas buvo kaip akmenukas, o per nestuma priaugau 27kg (na mano ir vaikas labai didelis gime - buvo nestuminis diabetas -dare CP), pagimdzius per pora menesiu grizau i sena svori ir senus rubus, bet pilvas taip ir liko isdraskytas verysad.gif , ir kokiu tik priemoniu nebanzdiau doh.gif ...
ejau ir pas plastikos chirurga konsultuotis - na ka pasake - kad cia ne tokia jau paprasta operaciaja, ir nera garantiju kad po kito nestumo vel tas pats nenutiks... na taip ir liko tas mano pilvas, siek tiek pasitvarke per laika (kokius 5metus doh.gif ), siek tiek ta presa sutvirtinau, na ir tiesiog ipratau save kontroliuot ir visada vaiksciot itraukus pilva.
dabar laukiuosi antro (po 7metu pertraukos) dar tik 3men, atrodau kaip kokiu 6, roblema kad skiriasi pilvo raumenys (3pirstai telpa), gresia isvarza (kad pati nepagimdysiu jau prognozuoja dabar - sako paprasciausiai neisstumsi del per silpno preso)
dabar vynioju elastini binta... net neisivaizduoju kas bus kai nestumas bus didesnis...
Atsakyti
potraukis saldumynams kaip ir bet koks kitas potraukis - cia panasiai kaip narkotikas - reikia labai daug kompleksiniu pastangu, kad jo atsikratyt unsure.gif cinko preparatai - vienas is pagalbiniu budu rolleyes.gif
Atsakyti
As esu didele saldumynu megeja. ir cinkas tikrai padejo, visiskai nebuvo jokio potraukio saldumynams thumbup.gif
Atsakyti
Na moterys,tikrai ne cinkas,o chromas mazina nora saldumynams smile.gif tikrai kazka maisote

http://www.farmapedi...hp/Chromas.html

http://www.farmapedi...php/Cinkas.html
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2012 02 22, 22:23)
Na moterys,tikrai ne cinkas,o chromas mazina nora saldumynams smile.gif tikrai kazka maisote
http://www.farmapedi...hp/Chromas.html

http://www.farmapedi...php/Cinkas.html

tesiant tema:

abu elementai organizmui yra svarbus 4u.gif

didelis potraukis šokoladui ir
saldumynams reiškia, kad jūsų organizme trūsta chromo ir vanadžio 4u.gif

Tikriausiai jums teko sutikti žmonių, puolančių prie
saldumynų. Chromo ir vanadžio trūkumas iššaukia cukraus kiekio kraujyje
sumažėjimą. Jei nekreipsime dėmesio, išsivystys visiems žinomas cukrinis diabetas 4u.gif

Cinkas dalyvauja imuninės sistemos, ląstelių augimo, žaizdų gyjimo srityse, saugo nuo auglių, mažina potraukį saldėsiams. Cinko trūkumo organizme požymiai: baltos dėmės ant nagų (nagų žydėjimas), pastovus nuovargio jausmas,sausi, lūžinėjantys plaukai, jų slinkimas, lėtai gyjančios žaizdos, dažnos infekcijos, lėtas augimas, nevaisingumas 4u.gif

ir chromas ir cinkas padeda susitvarkyt su potraukiu saldumynams 4u.gif
Atsakyti
padariau as ta krema:mumijus ir kremas. paziuresim kaip veiks ax.gif
Atsakyti
pas mane tik baltos strijos,ju beveik nesimato. jei butu raudonos ar melynos butu nekas verysad.gif
Atsakyti
nu ka jus cia apie tuos cheminius elementus. Problema paprasesne manau - tiesiog moteriaia gimus vaikeliui truksta miego ir poilsio, ko pasekoje turima mazai energijos, o kaip zinome greiciausiai energijos gaunama suvalgius ka nors saldaus. Viskas paprasta pailseti reikia kaip reikalas. O tie visi chromo preaparatai tai tik farmacininku triukas.
Dabar apie mano svori ir figura. Tiek su pirmu tiek su antru priaugau panasiai 24 ir 20 kg. Nukrito jie labai greitai per pirmus 3 menesius, bet yra bet... Nors svoris toks kaip pries nestuma, deja figura visiskai kitokia... Tiesa pamirsau pamineti man abu kartus CP daryta (kliniskai siauras dubuo). Zodziu kai anksciau turejau kriauses figura tai dabar turiu obuolio, tiksliau atrodau kaip 5-ta menesi nescia. Dabar pradejau daryti bodyflex ziuresiu kaip cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(murkele28 @ 2011 10 31, 17:42)
mielos mamytes kaip pasikeite jusu priaugtas svoris,kiek nukrito,ar visas priaugtas svoris istirpo?kaip jusu nuomone nestumo svoris didelis ar kaip?aciu uz atsakymus

as pries pastojant sveriau 51kg,per nestuma priaugau 23kg,nukrito po gimdymo tik tirk kg kiek svere vaikas vaisiaus vandienis ir placenta dabar ir liko tie 68kg ir nieko su jais negaliu padaryti schmoll.gif
Atsakyti
na mano pilvukas ne ka geriesnis negu tavo,manau nelabai jau ka tu jam ir padarysi nebent plastine operacija g.gif
Atsakyti