Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo problemos po gimdymo:

As per nestuma naudojau Cellu Less vakuumini masazuokli. Labai superinis daiktas. Celiulitas dingo visam. O dabar su mazaja pavargstu, tai nepaslenku naudoti, guli spintoj... Profilaktiskai vakarais naudoju Avon anticeliulitini krema su masazuokliu mediniu is Body Shopo. Kas vakara kiekviena slauni mazdaug apie 5 min.
Atsakyti
Nerealus dalykas celiulitui naikinti yra GUAM kaukes. Isbandziau ant saves, SUPER dalykas. Kainuoja nemazai, bet kaina atitinka kokybe. Kaukiu yra vaistinese arba Sarmoje. Po 10 kaukiu uzpakalio odele tapo kaip pas kudiki. Tikrai:) Bet kaip padeti krutinei? Gal zinote stebuklingu priemoniu? Nes po gimdymo liko ziauri krutine..sad.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratttte: 11 spalio 2009 - 22:58
QUOTE(juratttte @ 2009 10 11, 23:57)
Nerealus dalykas celiulitui naikinti yra GUAM kaukes. Isbandziau ant saves, SUPER dalykas. Kainuoja nemazai, bet kaina atitinka kokybe. Kaukiu yra vaistinese arba Sarmoje. Po 10 kaukiu uzpakalio odele tapo kaip pas kudiki. Tikrai:) Bet kaip padeti krutinei? Gal zinote stebuklingu priemoniu? Nes po gimdymo liko ziauri krutine..sad.gif
Papildyta:

As naudojau kur i plevele reikia isivynioti. Na tikrai geras dalykas. Sutinku. Bet kad tiems visiems bajeriams laiko reikia ... Nu neturiu as jo, nors tu uzsimusk... doh.gif
Kai nescia buvau tai viska dariau , tai tikrai oda po gimdymo buvo gera. Matyt, pastangu deka... O dabar toks viesulas namie... Kokios ten kaukes... bash.gif bicycle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
kremas+sportas,vien su kremu nieko nebus,bet cia ir taip,manau,visiems aisku
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif .jungiuosi ir as prie jusu, nes ziuriu, kad mano pilvas jau nebeatgauna savo buvusios formos. pries gimdyma sportavau, presas yra, bet va ta kabanti oda... Siandien nusipirkau Geomar firmos stangrinamaji pilvo ir sonu purskikli, bandysiu tepti, derinti tai su sportu ir lauksiu rezultatu. parasyta, kad reikia naudoti 28 dienas, po to daryti pertrauka. na, ziuresiu, pasidalinsiu busimais rezultatais. o gal kuri nors naudojote si puskikli? parasykit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gaila, taciau kiek man yra zinoma is kosmetologijos puses, jei poodinis sluoksnis sutruksta, tai nei kremai, nei sportas jo nebesilipdys... schmoll.gif pati ziuriu i savo pilvuka - nekoks vaizdelis... unsure.gif aplink bamba "saulyte" sutruko oda, ir tai ivyko paskutine savaite nestumo... as ja biski pernesiojau... vienintele manau iseitis odai susitvarkyti ir pasalinti strijas - plastine chirurgija. na gal dar yra kokios brangios injekcines proceduros grozio salonuose. verysad.gif
o dar man ant klubu tokios negrazios rausvos strijos islindo. jas gal ir iseitu pablukint kremu pagalba.
tas nestumas labai isalina moters kuna, bet musu pipiriukai to verti wub.gif
Atsakyti
Deja sportas odos atgal nesutraukia tongue.gif O man uzpakaliukas sutrukinejo, kai pamaciau, net issigandau, pilvo oda ir glezna pasidare, nors nekabo, bet tokio grazaus stangrumo po 2 gimdymu neliko ne kvapo- o pries tai sportavau, svorio mazai priaugau ir dar esu pakankamai jauna biggrin.gif Lasiniu ant pilvo daba 0, kremus naudojau nepigius, bet saziningai pasakius, kardinaliu pokyciu nematau tongue.gif
Atsakyti
Man tai kolkas sunku labai susitaikyti su strijom.. Visą nėštumą nebuvo nei vienos strijos... Pagimdžiau ir atsirado ant pilvuko vienoj vietoj... Bet baisiausia, kad kol susireguliavo pienukas mano ( . )( . ) buvo milžiniški ir aš netepiau kremais, nes bijojau, kad vaikutis nebeims krūties ir viena krūtis visiškai nuėjo strijom... Baisiausiose nuotraukose tik taip esu mačius internete... Ir nežinau ką daryt.. Sunku susitaikyti... verysad.gif
Atsakyti
visuomet sveriau 58-59 kg.pirmo nestumo metu priaugau 20 kg, 10kg palikau ligoninej, dar 5 gryzus namo po kurio laiko, o kiti 5 kg niekaip nekrito ir taip ir liko iki antro pastojimo..si karta priaugau 16kg, is ligonines gryzau su -7 kg, per menesi nukrito dar 5kg ir dbr visi kiti taip ir laikosi ir niekaip nekrenta..tad iki norimo svorio dar reikia 10 kg numesti, neisivaizduoju kaip tai padaryti, nes kol maitinu MP jokiu dietu net negalvoju laikytis kad ir kaip noretusi ax.gif bet kad tie kg ne krus is vietos, kaip alikosi taip laikosi, nors ir atrodo kad jau valgau tikrai nedaug g.gif schmoll.gif
tai vis guodziu save kad dar tik nepilnai du menesiai po gimdymo praejo, tad ne tiek dar ir daug.. g.gif
Atsakyti
mane taip pat kankina strijos negaliu i jas ziureti..visas pilvas nusetas strijom, krutine, uzpakalis ir tas schmoll.gif net neisivaizduoju kur kreiptis kad jas isnaikintu nes vaizdelis tikrai ne koks, o po antro gimdymo isvis dar daugiau ju atsirado ir kelios net ryskiai raudonos verysad.gif manau kad jau jos ir nepasvieses..manau sau kopleksa tikrai isivarysiu del to verysad.gif
Atsakyti
o mano pilvas liko. Nuo jo niekaip nekrinta svoris verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2011 11 24, 15:08)
Gal kas daretes striju naikinimo proceduras su vakuminiu masazu ir ultragarsu High Care centre ar kuriam kitam? Mane domina si procedura, bet labai noreciau isgirsti atsiliepimu, ar verta. Dekoju 4u.gif

As dariausi, bet kazkokio stebuklo neisvydau, 10 proceduru reokejo,taciau man nepadejo.
Atsakyti