Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 7

Sveikos smile.gif

Mano savaitės meniu, šiek tiek skyrėsi nuos sudarytojo- nenumatyta liko Valentino diena,tai ji viska ir sujaukė smile.gif

Nemažai prekių liko šiai savaitei. Dalį padarytų balandėlių taipat sušaldžiau smile.gif

Meniu:
Pusryčių vėl nėra per savaitę. Mažoji-darželyje.

Pirmadienis

II Koldūnai su grietine
III Bulvės, silkė, kastinys. Vafliai.

Antradienis

II Kavinėje (verslo pietūs)
III Sumuštiniai, Bulvių-žirnių košė (užgavėnių šventėj vaišino), arbata. Mieliniai blynai.

Trečiadienis

II Mieliniai blynai
III Keptos bulvės, kefyras, raugintų kopūstų sriuba.

Ketvirtadienis

II Raugintų kopūstų sriuba
III Vištienos skarelės su sūriu ir persikais, ryžių košė su sviestu, salotos, šokoladas.

Penktadienis
I aš-sūrelis, kava 3in1.
II MB-likusios skarelės , ryžiai, salotos. Aš- čiabata duonelė, ryžių krabų salotos, 3in1kava.
III Kepta mėsa, duona. Svečiuose.

Šeštadienis

I Pica
II Raugintų kopūstų sriubos likučiai, ryžių-mėsos alia plovas.
III MB ir Mažė - Kiaušiniai, duona, majonezas. Aš- kava, šokoladas.

Sekamdienis

I Varškės kubeliai su grietine ir cukrumi
II Balandėliai, bulvės
III Sumuštiniai, MB su Maže- pirktiniai sumuštiniai.

Iš viso per savaitę išleista: 135,52Lt

--------------------------------------------------------------

sakykit, ar perkat kada Maximoj nukainuotas prekes? Jei taip, tai kokias? Ar rizikuojate pirkti mėsą, žuvį, pieno produktus?
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2013 02 18, 13:08)
sakykit, ar perkat kada Maximoj nukainuotas prekes? Jei taip, tai kokias? Ar rizikuojate pirkti mėsą, žuvį, pieno produktus?

Perku pieno produktus. Dar zuvi esu pirkus - nu nieko. Suvartoju ta pacia diena, arba perku tik tai ka galima uzsaldyti ir issitraukti veliau...
kai tik randu visad perku varske. Niekad nepasitaike surugus. Pasiimu net kelis pokiukus, sumetu i saldikli. Kai reikia issitraukiu, atlaidinu ir naudoju biggrin.gif Piuikiausia varske buna.
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2013 02 18, 12:08)

Maximoj retai būnu, bet Norfoj visada perku- bananus, apelsinus, salierus, žuvį (tiek rūkytą, sūdytą, tiek žalią), mėsą, vyniotinius, varškę, jogurtą... Neišvardinsiu visko, bet tikrai niekada nepraeinu pro šias lentynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2013 02 18, 18:14)
Maximoj retai būnu, bet Norfoj visada perku- bananus, apelsinus, salierus, žuvį (tiek rūkytą, sūdytą, tiek žalią), mėsą, vyniotinius, varškę, jogurtą... Neišvardinsiu visko, bet tikrai niekada nepraeinu pro šias lentynas  thumbup.gif

Mes irgi kažkaip dažniau į Norfą ėmėm užsukti, būna mačiau ir pas mus smile.gif

Man irgi vaisiai, daržovės tai žinoma:) Varškę dar perku- bet ją jau daugiausiai naudoju tik termiškai apdorotą smile.gif O va su mėsa bijau... unsure.gif kažkada esu Maximoj net nenukainuota vakuota prastą faršą nusipirkus, tai kažkaip.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2013 02 18, 17:48)

kai tik randu visad perku varske. Niekad nepasitaike surugus. Pasiimu net kelis pokiukus, sumetu i saldikli. Kai reikia issitraukiu, atlaidinu ir naudoju  biggrin.gif Piuikiausia varske buna.

Aš maniau viena čia tokia gudra lotuliukas.gif
Atsakyti
o varškė atšildyta - valgoma? ar tik į gaminius?
Atsakyti
Mano praeitos ir šios savaitės meniu nebus blush2.gif Susirgau, teko ir ligoninėj pernakvot doh.gif Vyras su vaiku irgi serga, tai valgymas ir gaminimas toks tik iš bėdos doh.gif Išlaidų maistui irgi normaliai (nepadidėjo), nes į parduotuves rečiau einam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 02 19, 14:12)

Na kai atsildau tai ji nebuna kazkokia pasikeitus smile.gif Galima ir taip manau valgyti smile.gif
As perku ir saldau, nes labai megstamas musu varskes apkepas smile.gif

Atsakyti
As varskes visad tik saldytos turiu - pas mus jos pardese nebuna, tai as uzsipirkus saldau, viskas ten gerai su ja...Kaip ir su sureliais, kumpiu, duona...
Atsakyti
1. Bulvių-žirnių košė (užgavėnių šventėj vaišino),

2. sakykit, ar perkat kada Maximoj nukainuotas prekes? Jei taip, tai kokias? Ar rizikuojate pirkti mėsą, žuvį, pieno produktus?
[/quote]
1. o tai kokia jos konsistencija buvo? bulvės čia tarkuotos ar kubeliais pjaustytos? g.gif kažkaip keistokai nuskambėjo blush2.gif

2. visada kai tingiu gaminti, patikrinu, ar tose lentynose nėra keptos vištienos - ji būna visai gera, tik kad ryte kepta. esu pirkusi ir šalto ir karšto rūkymo gaminių, vartojau tą pačią ir kitą dieną - viskas buvo OK smile.gif žuvies pirkti vengiu.

QUOTE(Karusia @ 2013 02 19, 13:12)

jei varškė riebi ir į ją neprimaišyta vandens, atšildyta ji skani. jei liesa arba labai "šlapia", atšildyta labiau tinka keptiems ar virtiems gaminiams

QUOTE(IruteB @ 2013 02 19, 15:08)
Susirgau, teko ir ligoninėj pernakvot doh.gif Vyras su vaiku irgi serga,

oho unsure.gif sveikatos Jums 4u.gif
Atsakyti
Vaikai visą savaitę pusryčius ir pietus valgė darželyje, vyras pusryčių nevalgo, pietauja pirmadienį-antradienį darbe.

Pirmadienis:
pusryčiai: -
pietūs: man darbe pasukų varškė
vakare: bulvių-morkų-makaronų sriuba, žuvų piršteliai su bulvėm, pekino-kukurūzų salotos

Antradienis:
pusryčiai man: javainiai su jogurtu
pietūs man darbe: sumuštiniai su dešra ir salotos lapu
vakare: kiaulienos-morkų troškinys su paprika ir česnakais , duona

Trečiadienis:
pusryčiai man: javainiai su jogurtu
pietūs: vakarykštis troškinys
vakare: karšti sumuštiniai

Ketvirtadienis:
pusryčiai: -
pietūs man darbe: atsinešta mėsytė su pomidoru ir duona
vakare: kiaulienos didkepsniai, bulvių košė, pekino-kukurūzų salotos

Penktadienis:
pusryčiai man darbe: grūdėta duona su pirktiniu tuno užtepu
pietūs: silkė pataluose su kepintom bulvėm
vakare: bulvių-morkų-makaronų sriuba

Šeštadienis:
pusryčiai: makaronai su baltu padažu
pietūs: bulvių-morkų kugelis su įkeptais vištos sparneliais, grietinė, baltas padažas.
vakarienė: burokėlių sriuba

Sekmadienis:
pusryčiai: savaitgaliniai blynai
pietūs: lazanija
vakarienė: sriuba, sumuštiniai su tuo, ką rasime šaldytuve.
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2013 02 21, 23:46)

1. o tai kokia jos konsistencija buvo? bulvės čia tarkuotos ar kubeliais pjaustytos?  g.gif kažkaip keistokai nuskambėjo blush2.gif

Ten kaip paprasta bulviu kose tokios konsistencijos, bet tik kad zirniu prideta virtu, dar lyg morkytes skonis. Skanu buvo.
Atsakyti
Meniu

Pirmadienis

II As- balandelis, bulves. Pirktinis sumustinis.
III vaikui- jogurtas, mudu-sviezios desreles, pakeptos bulves, morku salotos, blynai.

Antradienis
II MB-sumustiniai
III Vaikui- balandeliai, Mudu-sviezios desreles, rukytos desreles,raug.agurkai, blynai.

Treciadienis
I obuoliai
II As-desreles ir salotos, MB-valgykloje.
III Kotletai, makaronai, kopustu-morku-zirneliu salotos.

Ketvirtadeinis

I Apelsinas
II Kopustu-mporku -zirneliu salotos, kotletas.
III Strimeles pomidoru ir garstyciu padaze, rukyti lasinukai, silke su pievagrybiais ir silke su ananasais. Kas ka norejo, tas ta rinkos smile.gif

Penktadienis

II Strimeles pomidoru padaze ir gartstyciu padaze, salotos. MB-lasinukai, duona.

Savaitgalio meniu nepasakysiu- buvau isvykus uzsienin, tai mano chebryte valge ka sugalvojo smile.gif Ytariu gyvi buvo koldunais, virtinukais, picomis ir blynais. smile.gif
Atsakyti