Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 7

QUOTE(Sypsaliukas @ 2013 04 23, 16:17)
Apmire tema ziuriu... gristam mergytes smile.gif Reikia nauju ideju smile.gif
Nebeturejau laiko planavimui, bet vel griztu prie to smile.gif

drinks_cheers.gif pas mane irgi laiko trukumas, bet isliko iprotis kiekvienos savaites pabaigoj (sekmadienio vakara) susirasyti visus namuose likusius maisto produktus. tada ir galu bent apytiksliai apgalvoti, ka gaminsiu...

tik labai neidomu butu vel vienai rasineti, prisijunkit kas, a??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2013 05 10, 20:43)

labai norėčiau pabandyt prisijungti... ax.gif nors pas mus namuos vyrauja paprastas meniu, jokių įmantrybių negaminu ax.gif , bet su tuo paprastu meniu jau išsisėmiau blush2.gif
Atsakyti
Prašom, prašom junkitės, ir atgaivinsim temą. Keliu aš savo meniu, nors ir viduryje savaitės blush2.gif blush2.gif Gaminam tik vakarienę 4u.gif

Pirmadienis
Keptos bulvės su pieniškom dešrelėm + agurkų ir svogūnų laiškų salotos.

Antradienis
Aštrus pupelių troškinys su mėsa, bulvių koše ir raugintais agurkais.

Trečiadienis
Makaronai su krabais.

Ketvirtadienis
Šepardo pyragas (nuo antradienio likusi bulvių košė) blush2.gif blush2.gif biggrin.gif

Penktadienis
Pagal idėją turėjo būti vištų šlaunelės su morkų salotomis ir ryžiais, bet pakeičiau į karbonadus su ryžiais ir kokios nors salotos, ar tai morkos, ar pomidorai ar kopūstas.

Šeštadienis
Pusryčiams blynai, pietums/vakarienei šaldymo kameroje yra picų ir čipsų blush2.gif blush2.gif

Sekmadienis - kaip visada visi kažką bendrai galvosim.

Tuo pačiu savaitėje du pyragai: bananinis ir šokoladinis cukinijų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos griztu ir as smile.gif Gaminam irgi tik vakariene...

Kitos savaites:
Pirmadienis - Spageciai su cukinijom
Antradienis - Karstos Daniskos bulviu salotos
Treciadienis -Kalakutienos kepsneliai apsukti sonine
Ketvirtadienis - Makaronai su vistienos ir darzoviu padazu
Penktadienis - chachiapuriai su suriu
Sestadienis - Pietums - tuno ir mocarelos karsti sumustiniai, vakarienei - Kiauliena medaus padaze
Sekmadienis - pietums - humusas su kepta duona, vakarienei - Vistiena arabiskai

Visi vakarieniu receptai is knygos "Zaidziame virtuve" (sios savaites knyga blush2.gif )

Pietums savaites mano - Zaliosios salotos, MB darbe, Maze pas senelius arba darze.
Atsakyti
Bandysiu aprašyt mūsų savaitės menių. Dažniausiai daromes valgyt keliom dienom, ir tai, vyrui pietums. Aš pagalgau su mažu vaiku kartu,ar prabėgom.Tai čia gaunasi MB savaitės meniu smile.gif

Pirmadienis: kava,grikių košė. Burokėlių sriuba su šonkauliukais. Makaronai su dešrelėm.
Antradienis: Makaronai su dešrelėm (liko nuo vakarienės). Vakare: kepta žuvis.
Trečiadienis: Balta mišrainė. Kepta žuvis (liko nuo vakarienės), namų gamybos sardelės.
Ketvirtadienis: Vėl kepta žuvis, balta mišrainė, sardelės.
Penktadienis: Mėsos kepsniai, šaldytų daržovių garnyras, bulvių košė, šaltibarščiai.
Šeštadienis: Šaltibarsčiai, kepsniai.
Sekmadienis: Kepsniai, raudongūžio kopūsto salotos.

mėsa iš kaimo,senelių augintas paršiukas. Kepnius užsimarinuoju kelioms dienoms. Žuvis vyro pagauta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isia: 21 gegužės 2013 - 11:52
Sia savaite tenka truputi pataupyti smile.gif
Pirmadienis: isviriau dviem dienom cepelinu
Treciadienis: (vel dviem dienom) bus balandeliai
Penktadienis: lapienes sriuba ir omletas smile.gif
Savaitgali vaziuosim pas tevus kepsim saslykus.
Atsakyti
Faina temele, vis neprisiruosiu susiplanuoti, bet jus ikvepiat smile.gif einu produktu skaiciuotis smile.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš išmokt planuotis, nes dažniausiai tą pačią dieną suku galvą, ką gi čia vakarienei prigaminus g.gif
Atsakyti
Sveikutės, merginos, atostogos vaikams ant nosies, teks kasdien valgyt gaminti nuo ryto iki vakaro doh.gif tai bandau vėl įsivažiuoti į ritmą. Dedu šios savaitės meniu - iki vidurio savaitės jis tikras, o nuo vidurio - dar tik planas smile.gif

Prieš pradėdama turiu pasakyti, kad savaitgalį svečiuose buvo uošviai, tai privežė visokių kaimiškų gėrybių smile.gif Todėl savaitės išlaidos mažos, o maistas - šviežias ir pagamintas su meile smile.gif Dalį kotletų teko užšaldyti.

Vyras ir vaikai gyvena beveik be pusryčių ir pietų (tiksliau - pavalgo juos darbe ir darželyje), o vakarienės pas mus jau gausios... ax.gif

Pirmadienis:

pusryčiai: man - "jorės" duona-pyragas su vaisiais ir arbata
pietūs: man - sumuštiniai su rūkyta dešra
vakarienė: savaitgalį kepti žvėrienos kotletai su duona ir žaliosiom salotom (salotos, svogūnų laiškai, grietinė), rūgštynių sriuba, vaikai dar skrudinosi skrebučius.

Antradienis

pusryčiai: vaikams - šviežios bandelės, man - ta pati "jorės" duona
pietūs: aš buvau svečiuose, ten ir pavalgiau ax.gif
vakarienė: virta-pakepinta šerniena su skrebučiais (vaikai per daug priskrudino doh.gif ), pomidorai, pabaigėme sriubą.

Trečiadienis
pusryčiai: aš pabaigiau "jorės" duoną, vaikai valgė duoną su tirpdytu sūriu
pietūs: aš - grūdėta varškė ir obuolys
vakarienė: bulvių-smulkių makaroniukų sriuba, kurioje nuvirsiu apyplikius karkos kaulus, plovas su morkom ir apkeptais žvėrienos likučiais, marinuoti agurkėliai

Ketvirtadienis
pusryčiai: man - traiškytų grūdų javainiai su pienu
pietūs: man - lauktuvių vyniotinis su duona ir pomidorų-agurkų salotom
vakarienė: sriubos likučiai, kepti kiaušiniai su priedais (sukepsiu visokius likusius mėsgalius), bulvės, agurkai

Penktadienis
pusryčiai: man - sausi pusryčiai su pienu
pietūs: man - vėl vyniotinis su duona ir salotom
vakarienė: karšti sumuštiniai-piciukai, kepti orkaitėje, šalia - daug daržovių

Šeštadienis

Dalyvausime šventėje, tai jau nėra ką planuoti

Sekmadienis

pusryčiai: savaitgaliniai (širdeliniai) blynai
pietūs: kugelis
vakarienė: kas ką ras šaldytuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2013 05 10, 19:43)
drinks_cheers.gif pas mane irgi laiko trukumas, bet isliko iprotis kiekvienos savaites pabaigoj (sekmadienio vakara) susirasyti visus namuose likusius maisto produktus. tada ir galu bent apytiksliai apgalvoti, ka gaminsiu...

Sveikutes 4u.gif Labai idomi ir aktuali tema. Uzsuksiu į pirmąją, gal ten plačiau pasakojate kaip planuojate, kam susirašouste produktų likučius g.gif

Man tai pikčiausia, kad galiu suplanuoti, pripirkti, pagaminti, o liko nesuvalgyta - "tai nenorėjo, tai laiko neturėjo"... tenka mest lauk..... unsure.gif doh.gif

Vos pradėjusi skaityti radau skanių įdėjų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unera: 27 birželio 2013 - 17:55
karsta.gif daug perskaičiau ir pastebėjau, kad retai minite saldumynus..... Mums be ju sunkokai - kasdieną išgirstu klausimėlį " o kas skanaus?"
Aš vis neapsisprendžiu kas geriau na ir pigiau .... ar pirkti kepyklėlėje (galma tik pora bandeliu ir tikrai bus skanu) ar kept pačiai (velniai žino kas gausis ir... persivalgyt, nes kiekis bus nemazas) g.gif
Atsakyti
Mano pastebėjimais naminiai gaunasi brangiau blush2.gif
Būtent dėl tos priežasties, kad šviežia skanu ir daug po nosim biggrin.gif
iš parduotuvės nusipirkai po bandelę ir ramu, o čia kokia visa blėka pyrago biggrin.gif
Atsakyti