Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 7

QUOTE(pupsikėlis @ 2012 06 10, 08:51)
tai, kodėl nieks nebetaupo, kai užsimaniau prisijungti? sad.gif

manau taupo kaip taupiusios, bet dar taupo ir laika, kurio ir taip truksta. Kazkada ir as sicia dalyvavau, BET laika pradejau taupyti, labai jau daug uzima, susirasyti meniu (nes bent as neprisimenu visos savaites), tada dar cia sukelti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
gal kai bus daugiau rašančių ir diskutuojančių vėl prisijungs?
nes man susirgo vaikai, o paskui tokia tyluma čia buvo, kad taip ir nebeprisiruošiau... blush2.gif
Atsakyti
man irgi pravestu pataupyti ir nauju ideju pasisemti smile.gif
Atsakyti
tai parašykit savo savaitės meniu, gal ir daugiau kas prisijungs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisuru @ 2012 07 07, 23:56)
tai parašykit savo savaitės meniu, gal ir daugiau kas prisijungs.  smile.gif

o kokia cia sistema? nuo kurios dienos pradedama? ka dar reiktu rasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2012 07 08, 18:40)
o kokia cia sistema? nuo kurios dienos pradedama? ka  dar reiktu rasyti smile.gif

pradėti manau galima nuo tos dienos, nuo kurios patogiau. Rašomas pusryčių, pietų, vakarienės meniu, pabraukta kas buvo pačių gaminta tą dieną. Ir apačioj jei tik išeina surašyti kiek buvo išleista maistui per savaitę. Ankstesnėse temose buvo pavyzdžių, jei šioj nebėra.
Atsakyti
thumbup.gif tema. Bandysiu prisijungti po keleto savaiciu, nes isvaziuojam i kaimuka atostogaut.
Atsakyti
kas dar, neidomu vienai cia su savim kalbet smile.gif
Atsakyti
prisidėčiau ir aš ale tokia veikėja, kad vieną savaitę planuoju, kitą lyg planuoju lyg nea, po to vėl planuoju, po to nebe doh.gif
bet labai patinka šioj temutėj pasicekavinti, tai prie progos pasistengsiu įkelti savo priplanavimus blush2.gif
Atsakyti
Tai keliam ne planavimus, o kas buvo gaminta praeitą savaitę. palanavimas iš anksto tiesiog leidžia perkant produktus daugiau sutaupyti. Bent jau teoriškai... blush2.gif
jei bus rašančių ir aš prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
Na kadangi gyvenam UK,tai ent jau man nera lengva primastyti ka gaminti doh.gif

Treciadienio meniu:
Pusryciai:Sunui dribsniai,paciai metine arbata su sausainiais,vyras pusryciu nevalgo schmoll.gif
Pietus: Sunui mokykloj sumustiniai,surelis,traskuciai,gerimas.Pati valgiau chicken tikka su ryziais,vyras miltinius blynus su avieciu uogiene.
Vakariene: Lasinukai,varskeciai.

Ketvirtadienis
Pusryciai: Miltiniai blynai su uogiene,uogomis.
Pietus: kepti vistienos sparneliai su keptomis orkaiteje bulvemis,darzoviu salotomis.
Vakariene: Dar nezinau,tikriausiai tefteliai,kad butu pietus ir rytojuj vyrams,nes mama dirba biggrin.gif
Atsakyti
sia savaite planavau, bet planai sugriuvo... tad nuo kitos savaites jau rasysiuos, ka ir kiek perku smile.gif ir kita piremadieni bandysiu pateikti cia smile.gif kas su manim? smile.gif
Atsakyti