Pirmadienis
Pusryčiai: MB sumuštiniai su tepamu sūriu, arbata, man darbe kava
Pietūs: Man sumuštiniai su tepamu sūriu, pomidorai, MB praleido
Vakarienė: Spagečiai su kukurūzais ir pomidorų padažu.
QUOTE(Pūg@ @ 2014 10 07, 13:51)
o kas cia keisto? Pvz pas mane darbe yra galimybe sildytis maista,yra saldytuvas,mikrobange,tai gali nestis ka tik nori,net ir sriubas 
pusryciai: man kava, vaikai darzeli-mokykloj
pietus: praleidau
vakariene: kepu idaryta vista. valgysim su pomidoru salotom
vyras dirba klaipedoj ir grysta tik savaitgaliui. tai nezinau ka valgo
pietus: praleidau
vakariene: kepu idaryta vista. valgysim su pomidoru salotom
vyras dirba klaipedoj ir grysta tik savaitgaliui. tai nezinau ka valgo
QUOTE(k@mylye @ 2014 10 07, 16:56)
Labai faina, kai yra irengtos virtuvėlės darbuose. Ankstesneme darbe, kai dirbau, tai labai dažnai nešdavausi.
aha,tikrai faina
QUOTE(Pireja @ 2014 10 07, 17:26)
atsiprasau
QUOTE(Pireja @ 2014 10 07, 13:36)
Airv, nesates i darba sriubas?
Taip, nesames
Vakar
Pusryčiai: ryžių košė, sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: kepti mėsos kukuliai, virtos bulvės, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: blynai, obuolienė, pienas.
Pusryčiai: ryžių košė, sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: kepti mėsos kukuliai, virtos bulvės, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: blynai, obuolienė, pienas.
Antradienis
Pusryčiai: MB šilti sumuštiniai su sūriu, arbata, man darbe kava
Pietūs: Vakarykščiai spagečiai, šokoladas
Vakarienė: Įdarytos paprikos ir trinta žaliųjų žirnelių sriuba.
Pusryčiai: MB šilti sumuštiniai su sūriu, arbata, man darbe kava
Pietūs: Vakarykščiai spagečiai, šokoladas
Vakarienė: Įdarytos paprikos ir trinta žaliųjų žirnelių sriuba.
O kokioje taroje nesates? Nes man sriubos didziausia problema ir yra logistika. Ir, manau, ne tik man, nes per tiek metu, kiek valgau darbe (10m+) niekada nemaciau kolegu valganciu namines sriubas darbe
Jus turetumete buti "zvirbliukai", jei pietums sriuba, vakarienei sriuba, visi sotus... Kad pas mane taip
Uzvakar pridariau valgyti, sudejau i dezutes ir saldytuvan. Vaikui tarp pamoku buvo 4h pertrauka, grizo namo papietauti su draugu, tai kaip uraganas prasvilpe - saldytuvas tuscias.
Jus turetumete buti "zvirbliukai", jei pietums sriuba, vakarienei sriuba, visi sotus... Kad pas mane taip
QUOTE(Pireja @ 2014 10 08, 09:43)
Vaikui tarp pamoku buvo 4h pertrauka, grizo namo papietauti su draugu, tai kaip uraganas prasvilpe - saldytuvas tuscias.
Pas mus tas pats, tik du vaikai ir dvigubai daugiau draugu
Kadangi tema skaitau, tai nutariau prisijungi. Irgi bandau taupyti. Siais metai nusprendziau isigyti saldymo kamera. Uzsaldziau virs 20 porciju ivairiu grybu. Po biski turguje perku darzoves ir uzsaldau ziemai. Paprikos ziema kainuoja apie 15 lt. uz kilograma, dabar turguje - 2,5. Tai 5 kilus nusipirkau, apdorojau, i maisiukus ir kameron.
QUOTE(Pireja @ 2014 10 08, 10:43)
O kokioje taroje nesates? Nes man sriubos didziausia problema ir yra logistika. Ir, manau, ne tik man, nes per tiek metu, kiek valgau darbe (10m+) niekada nemaciau kolegu valganciu namines sriubas darbe
Stiklainiuke, tam mažesniam , kur būna visokios lašišos, tunas, užtepėlės pikantiškos, va jame ideali norma pietums gaunasi. Pas mus visi tokiuose nešasi. Kam mažai, galima imti didesnį stiklainį.
QUOTE(Aimeja @ 2014 10 08, 10:41)
Stiklainiuke, tam mažesniam , kur būna visokios lašišos, tunas, užtepėlės pikantiškos, va jame ideali norma pietums gaunasi. Pas mus visi tokiuose nešasi. Kam mažai, galima imti didesnį stiklainį. 
Dekui uz ats. Is anksto atsiprasau uz smulkmeniskuma... Jus sriuba pasisildote stiklainyje, po to persipilate i lekstine sriuba?






