Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(linamog @ 2012 02 28, 17:57)
Matyt, ju modelis pritaikytas wide calf.

Na kaip ir Linamoq rekomendavo, kenly us8 puikiai tiko su 25 cm peda...as irgi galeciau nesiot, bet nezinau noretusi kito dydzio bet ne pilno 9...na drauge sukiso storas trenigines kelnes ir tai nebuvo aptempti labai...bet visumoj jai patiko man noretusi aptemptu, o gal musu blauzdos kudos?? Nors as taip nemanau...siaip batai is mano matytu ugg jauciu graziausi...espresso spalvyte nereali... wub.gif
Atsakyti
Mergaites, sakykite siu modeli UGG Kenly su 37 koja koki imti dydi:
http://www.6pm.com/u...adow-grey-suede

Ar tiesa, kad ji atitinka dydi? as cardy turiu USA6

aciu uz atsakymus.
Atsakyti
jei ka domina bearpaw, tai dabar danijoj (parduotuvej) jie su kailiu kainuoja 200 Lt. as nusipirkau. tikiuosi ten originalai. pardaveja patikino, kad taip
studlende dydziai like tik maziukai ir 10-as , o bige yra pasirinkimas didesnis
Atsakyti
Na sian pasiimsiu UGG Kenly wub.gif Gaila tik, kad jie ne man doh.gif Bet butu dar gailiau, jei sesei netiktu unsure.gif g.gif Na bus matyt smile.gif

Zodziu 8 dydis pirktas 25.5 cm pedai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 02 29, 19:27)
tikiuosi ten originalai. pardaveja patikino, kad taip

Originalai.
Atsakyti
Zodz del UGG KENLY, tai pritariu Spygliz, kad su 25.5 cm peda norisi ciuuut didesniu nei 8 dydis sad.gif

Dabar 6pm vel uzsikele kainas UGG'ams, kazi tra sansu, kad vel nupigs greitu metu? Ar jau tik kitais metais kokiais po naujos ziemos? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 03 02, 21:54)
Zodz del UGG KENLY, tai pritariu Spygliz, kad su 25.5 cm peda norisi ciuuut didesniu nei 8 dydis sad.gif

Dabar 6pm vel uzsikele kainas UGG'ams, kazi tra sansu, kad vel nupigs greitu metu? Ar jau tik kitais metais kokiais po naujos ziemos? huh.gif

PERNAI TOKIU METU ISMESDAVO KEDUKU, MEGZTU, O SILTIEJI ISVIS NEEGZISTAVO NUO GEGUZES MEN, KAS ZINO KA SIEMET PASIULYS...AS TIKIUOSI MOKASINUS NUKAINUOS IR SIAIP I KOMPLEKTA KOKIE GRAZUOLIAI NEPAMAISYTU wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 28, 18:08)

as gavau kenly smile.gif aulas nerealiai platus  doh.gif del dydzio su 25,5 cm noretusi puse dydzio didesniu smile.gif pirkau us 8. o aulas toks kad dar antra koja salia tilptu  blink.gif

pirkau ir as ugg kenly, zodziu emiau US9, tai man su 25,5cm, pats tas, na yra siek tiek vietos laisvai judet pirstams, bet i 8 tikrai netilpciau, idealu aisku butu 8.5,deja tokio dydzio nera ax.gif butent 9dydzio batuose kulnas siek tiek laisvokas, na bet tikrai nekrentu is batu, o ir aulas man nera toks platus, taip jis platokas, bet gal mano blauzda storesne, nera jis apsitempes, bet tikrai antra koja salia netilptu biggrin.gif isvada tokia: esu visiskai patenkinta siais batais thumbup.gif pataikiau ir dydi ir del aulo platumo neprasoviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellada: 04 kovo 2012 - 12:37
QUOTE(Hellada @ 2012 03 04, 13:31)
pirkau ir as ugg kenly, zodziu emiau US9, tai man su 25,5cm, pats tas, na yra siek tiek vietos laisvai judet pirstams, bet  i 8 tikrai netilpciau, idealu aisku butu 8.5,deja tokio dydzio nera  ax.gif  butent 9dydzio batuose kulnas siek tiek laisvokas, na bet tikrai nekrentu is batu, o ir aulas man nera toks platus, taip jis platokas, bet gal mano blauzda storesne, nera jis apsitempes, bet tikrai antra koja salia netilptu  biggrin.gif  isvada tokia: esu visiskai patenkinta siais batais  thumbup.gif  pataikiau ir dydi ir del aulo platumo neprasoviau  mirksiukas.gif

Tai vat teisingai cia mus nusviete Linamoq, kad reikia su 25,5 peda jau 9 imt smile.gif su tokia peda 8 nepanesiociau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 03 04, 16:04)
Tai vat teisingai cia mus nusviete Linamoq, kad reikia su 25,5 peda jau 9 imt smile.gif su tokia peda 8 nepanesiociau  schmoll.gif

Tai nepasiliksi 8 dydzio? ax.gif

As dabar sau galvoju su 24.5 cm peda koki imt.. Ar 8 (kaip visus kitus batus) ar 7 bandtyt laime doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 03 04, 17:42)
Tai nepasiliksi 8 dydzio?  ax.gif

As dabar sau galvoju su 24.5 cm peda koki imt.. Ar 8 (kaip visus kitus batus) ar 7 bandtyt laime doh.gif g.gif

Tubut geriau imti 8, nes sprendziant is atsiliepimu 7 butu truputi mazokas 4u.gif
Atsakyti
As irgi nemazai atsiliepimu skaiciau, kad jie yra mazesni nei pvz. clasic tokio pat dydzio. As su 26,6 cm. pasiemiau 10 dydi, dar laukiu ju, bet tikiuosi bus geri. Man jau geriau laisvesni, nei peda suspausta ax.gif
Papildyta:
Cia as apie UGG Kenly smile.gif
Atsakyti