Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(cooliuke @ 2012 02 25, 17:38)
gavau savo clasic UGG  thumbup.gif
suzaveta  thumbup.gif

musu orais turbut nebepavaiksciosiu  doh.gif  bet planuojam varyt slidinet, tai ten pasidziaugsiu geru pirkiniu  thumbup.gif Tik vat nesugalvojau iskart nusipirkti prieziuros priemones  doh.gif  o jauciu pirmam kartui butinai reikia impregnuoti ane? o jei as ne UGG impregnatorium apipurksiu? nesugadinsiu batu  g.gif ar man paranoja? smile.gif

Nesugadinsit, bet para reikia po ispurskimo priea pirma isejima palaikyt namie kad savaime isdziutu, ne ant radiatoriaus tik wink.gif
Atsakyti
Na va. Rodausi UGG Dakota. Kaip jau rasiau, pirkau is youth 3 dydi su 23 cm peda. Kadangi mano peda nera siaura, tai reikes truputi panesioti, nes sonuose siek tiek spaudzia. O siaip jokiu priekaistu batukams neturiu, tiesiog tobuli wub.gif
http://images60.fotk...P2270015-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 24 kovo 2012 - 23:28
QUOTE(krista08 @ 2012 02 27, 19:51)
Na va. Rodausi UGG Dakota. Kaip jau rasiau, pirkau is youth 3 dydi su 23 cm peda. Kadangi mano peda nera siaura, tai reikes truputi panesioti, nes sonuose siek tiek spaudzia. O siaip jokiu priekaistu batukams neturiu, tiesiog tobuli  wub.gif
http://images60.fotk...P2270015-vi.jpg

Jau zinau koks bus sekantis porkinys..gera kaina gavot, kiek litais isejp??manau su 25,5 youth 6 tiks, bus pigiau, ot pavasariui batukai kieti bus, nes cia ne tik kambary bet ir lauke tinka..jes wink.gif patiko labai..prie skinny dzinsiuku kaip graziai turi atrodyt .. oi kaip noriu wink.gif)) dar vieni ugg neatkeliavo, kitus perku wink.gif chi chi..bet tokiu dar neturiu, atleistina wink.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 24 kovo 2012 - 23:27
QUOTE(krista08 @ 2012 02 25, 14:57)
As irgi pasiemiau vat tokius batukus  wub.gif

o juos kuriuo metų laiku nešioti? blush2.gif spalva kokia tobula thumbup.gif ai čia šlepetės? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 27 vasario 2012 - 21:15
QUOTE(spygliz @ 2012 02 27, 21:32)
Jau zinau koks bus sekantis porkinys..gera kaina gavot, kiek litais isejp??manau su 25,5 youth 6 tiks, bus pigiau, ot pavasariui batukai kieti bus, nes cia ne tik kambary bet ir lauke tinka..jes wink.gif patiko labai..prie skinny dzinsiuku kaip graziai turi atrodyt .. oi kaip noriu wink.gif)) dar vieni ugg neatkeliavo, kitus perku wink.gif chi chi..bet tokiu dar neturiu, atleistina wink.gif))

Gavosi 150 lt. Tikrai rekomenduoju, liuks tapkutes, o jau kokios smagios, nenoriu nusiauti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 02 15, 15:37)
Pavyko UGG KENLY nuciupti  thumbup.gif Kad tik atsiustu dabar parde  lotuliukas.gif  wub.gif

Siges ar jau gavote UGG Kenly? Kaip dydis atitiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg777 @ 2012 02 28, 12:47)
Siges  ar jau gavote UGG Kenly? Kaip dydis atitiko?  4u.gif

Dar nea unsure.gif Sia savaite turetu atkeliauti, tai galesiu parasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 02 27, 22:12)
o juos kuriuo metų laiku nešioti?  blush2.gif spalva kokia tobula  thumbup.gif ai čia šlepetės?  lotuliukas.gif

cia ir laukui tinkami mokasinai ir kambarines slepetes...
Papildyta:
QUOTE(Siges @ 2012 02 28, 15:40)
Dar nea  unsure.gif Sia savaite turetu atkeliauti, tai galesiu parasyt  4u.gif

as gavau kenly smile.gif aulas nerealiai platus doh.gif del dydzio su 25,5 cm noretusi puse dydzio didesniu smile.gif pirkau us 8. o aulas toks kad dar antra koja salia tilptu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 28 vasario 2012 - 16:09
QUOTE(spygliz @ 2012 02 28, 16:08)
as gavau kenly smile.gif aulas nerealiai platus  doh.gif del dydzio su 25,5 cm noretusi puse dydzio didesniu smile.gif pirkau us 8. o aulas toks kad dar antra koja salia tilptu  blink.gif

Aniaaa??? blink.gif O siaubeli.. Tai jei Kenly platus, kaip tada Grienfieldai atrodo? doh.gif

Na jei 8 dydis 25.5 cm pedai mazoki, tai ateinantys batai atliktu man lotuliukas.gif O ir blaudza mano nekuda smile.gif Nes emiau sesei.. Bet ka su ja tada daryt? Kazin ar 9 nepaskestu, jei sakai didumo tik puse dydzio truksta unsure.gif Zodziu reik laukt ir viskas, bet jauciu be sestadienio nieko nebus su siuntom doh.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 28, 16:08)
as gavau kenly smile.gif aulas nerealiai platus  doh.gif del dydzio su 25,5 cm noretusi puse dydzio didesniu smile.gif pirkau us 8. o aulas toks kad dar antra koja salia tilptu  blink.gif

Matyt, ju modelis pritaikytas wide calf.
Atsakyti
Na manopeda 26,5 as 10 dydi pasiemiau, tai gal bus normaliai ax.gif Svarbu, kad ne mazi.Na bet jei aulas ziauriai platus doh.gif Siaip mano blauzdos normalios ir tikrai nestoros. O su aptemptais dzinsiukais irgi platus labai?
Atsakyti
Gal kas uzmate kokiuose nors e-shopuose nuolaidu UGG Triplet Button'ams? 4u.gif
Buciau labai dekinga wub.gif
Atsakyti