Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(picco @ 2012 10 04, 20:30)

Youth 5 4u.gif

QUOTE(looo @ 2012 10 04, 21:11)
NUEIKITE I STEPTOPA, IR PASIMATUOSITE, IR DYDI ZINOSITE IR MATYSITE AR APSKIRITAI TINKA JUMS SIE BATAI.

Pernai man steptope sake kad paskutiniai metai kai pardavineja EMU g.gif bijau pameluot, nes realiose parduotuvese nesilankau bet ar ir siemet yra? ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Labai reikia jusu pagalbos blush2.gif
Mano koja 26 cm bet plati,sakykit ar Clovis 9 dydis nebus permazi?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 10 04, 21:30)
Youth 5  4u.gif
Pernai man steptope sake kad paskutiniai metai kai pardavineja EMU g.gif  bijau pameluot, nes realiose parduotuvese nesilankau bet ar ir siemet yra? ax.gif

Buvau steptope rugseji, ir buvo EMU, bet kainos!!! lotuliukas.gif 800 maciau vienas modelis buvo, absurdas...
Atsakyti
QUOTE(razinkele100 @ 2012 10 05, 07:40)
Buvau steptope rugseji, ir buvo EMU, bet kainos!!!  lotuliukas.gif  800 maciau vienas modelis buvo, absurdas...

ir as maciau yra vel siemet smile.gif
ir vyrisku yra, nebent likuciis prekiauja, bet tu likuciu visokiu.

seip pagal mane UGG`iniu batu era vis dar tesiaisi, -nes nieko gudresnio pasaulis ir vel siemet nepasiule.

o del kainos, prekiauja standartine oficialia kaina, atidarius emu australia, ten kainos irgi ne stebuklas smile.gif, o skelbimuose ir SM siulo gi pagautais per visokias super duper nuolaidas ir pan...todel toks ziaurus skirtumas.
beje sezono pabaigoje steptopas kasmet daro ispardavimus, ir kokie klasikiniai pusilgiai pvz kainuoja apie ~380-400lt, faktiskai perpus smile.gif
Atsakyti
Labai gera kaina dabar siu batuku bigsmile.gif
http://www.6pm.com/p...01/color/232684
Atsakyti
Sveikos, prisiskaiciau visokiu nuomoniu, tai paklausiu dar cia... Kokia jusu nuomone apie Ukala By emu, ar jie tikrai tokie prasti?
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 10 05, 09:24)
Sveikos, prisiskaiciau visokiu nuomoniu, tai paklausiu dar cia... Kokia jusu nuomone apie Ukala By emu, ar jie tikrai tokie prasti?

Ukala kiek maciau yra su vilna viduje, ji gan greitai sugula, o ir nera jie super pigus, tokiu atveju kokius Bearpaw pirkciau 4u.gif Kainos panasios rolleyes.gif
Atsakyti
Kai Ukala buvo po 20$ 6pm, vienam sezonui buvo galima nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 10 05, 10:01)
Kai Ukala buvo po 20$ 6pm, vienam sezonui buvo galima nusipirkt.

linamog smile.gif ukala buvo po 9.50$ ar svarai.. chia ant dienu kazkur maciau, tiesa dydziai nekokie like, ir spalva alyvine smile.gif (bet speju buvo ir daugiau dydziu)

na vienam sezonui tikrai manau galima bandyti, jeigu iki 100lt(jei paciai siustis), del siltumo tikrai jie normalus, aisku is isvaizdos labai paprastutis variantas smile.gif-bet ziurint ko jums reikia..
ner ko lyginti su kailiu....beje seniau ta vilnone linija buvo dailesne, ir padas tas normalesnis, ir seip bendras vaizdelis, siuolaikiniai ukala man visai neitin schmoll.gif
Atsakyti
dekui uz atsakymus, man jie reikalingi tik retkarciais islekti, i parduotuve ar su sunimis pasivaiksciot, tai tikrai nebus mano kasdienine avalyne, pirkti ruosiausi uz 150 lt, tai kaip supratau neverta g.gif
o kaip Bearpaw? man svarbu, kad butu silti ir nenusimintu uzkulnis (labai baisiai atrodo) tokiu batu dar neturejau, tai nelabai ka apie juos zinau blush2.gif
o gal zinot kokiu el parduotuviu,kur pati galeciau pirkti ir parsisiust, kad ir kaina geresne butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 05 spalio 2012 - 09:17
QUOTE(krista08 @ 2012 10 05, 09:18)
Labai gera kaina dabar siu batuku  bigsmile.gif
http://www.6pm.com/p...01/color/232684

jo gražūs šitie, bet jie man antrodo aukštaūgėms, aš jau į juos praeitais metais seilę varvinau tongue.gif juodus. įdomu su 168cm. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 10 05, 10:34)
jo gražūs šitie, bet jie man antrodo aukštaūgėms, aš jau į juos praeitais metais seilę varvinau tongue.gif  juodus. įdomu su 168cm.  g.gif  ax.gif

as juos su 155 cm turiu ir tikrai jie nera skirti vien aukstaugems schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 05 spalio 2012 - 09:49