Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(fox. @ 2012 10 05, 15:10)
Mergaites,atleiskit uz ikyruma,bet labai,labai reikia doh.gif
26 cm koja plati.Clovis batai 9 dydis,nebus per mazi?

per mazi?? Na tikrai nemanau, mano nuomone, klapsetu peda. As su 25cm emiau 7, dar negavau, bet kiek zinau jie didinti.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2012 10 05, 14:10)
Mergaites,atleiskit uz ikyruma,bet labai,labai reikia doh.gif
26 cm koja plati.Clovis batai 9 dydis,nebus per mazi?

nebus wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš gavau savo Clovis 5 dydį (moterišką) bigsmile.gif Galėsiu pakomentuoti..
dar neapsisprendžiau ar pasiliksiu ar pardavinėsiu, vos vos pirštą remia, bet tai gal prasinešios g.gif kaip manot, ar prasinešios hihihi.gif labai faini batukai. Mano dydis šiaip 36, 22 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 05 spalio 2012 - 15:24
QUOTE(songaila @ 2012 10 05, 16:23)
Sveikutės, aš gavau savo Clovis 5 dydį (moterišką) bigsmile.gif Galėsiu pakomentuoti..
dar neapsisprendžiau ar pasiliksiu ar pardavinėsiu, vos vos pirštą remia, bet tai gal prasinešios  g.gif kaip manot, ar prasinešios hihihi.gif labai faini batukai. Mano dydis šiaip 36, 22 cm

Man prasinesiojo wink.gif panasus i clovis modeliukas mirksiukas.gif ziurekit kad laisvi nebutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 05, 10:54)
UGG Collection Fiorentina Over The Knee

gal chia kazkokie feikiniai, bet kaina virsh ~1000$, bet ebajuje yra ir po 300zalio...
http://www.dnafootwe...e/DNA11056b.jpg

na man irgi nematyta, bet aisku ir 300$ nemokeciau uz paveiksliuka...

Ko gero sie yra is kolekcijos, kurios batai ranku darbo ir gaminami Italijoje. Is tos kolekcijos visi labai brangus... Vieni daugiau, kiti maziau, bet brangus.
Atsakyti
dar neapsisprendžiau ar pasiliksiu ar pardavinėsiu, vos vos pirštą remia, bet tai gal prasinešios  g.gif kaip manot, ar prasinešios hihihi.gif labai faini batukai. Mano dydis šiaip 36, 22 cm

Aš gavau iš vaikų skyriaus 5 youth, ne6ioju 37.5-38, idealiai koja gula,tikiuosi neprasitampys labai smile.gif
Atsakyti

Susigules kailis, bus pats tas.

Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2012 10 05, 14:31)
Dabar kuiciuosi visuose UK ir JAV saituose smile.gif Rodos yra,bet arba nepatikimi pardavejai  arba dydziu nerasta.. doh.gif o man reikia butent kad su uztrauktuku butu...nes keltis auksta,tai clssikinius sudrapalinsiu vien beuzsidedinedama.. doh.gif

aisku dekui, jei ka del anglisku vieninteli kuri uzmaciau tai mandmdirect.com ten pigiau nei visur kitur is UK vietu, tik pati ziurinejosi ar per ten ar per kokia tarpininke parsisiuntus, kaip pigiau iseitu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 10 05, 17:33)
Man prasinesiojo wink.gif panasus i clovis modeliukas  mirksiukas.gif ziurekit kad laisvi nebutu  lotuliukas.gif

QUOTE(linamog @ 2012 10 05, 21:38)
Susigules kailis, bus pats tas.

aciuks.gif niu čia mane paguodėt. Šiaip skau 6 dydis tai man kaip lastai buvo, tai surizikavau užsisakyti 5. Bet nepamenu ar iškart buvo didoki ar po panešiojimo. Net nebežinau, ar tie classic dabar geriau ar clovis, reiks turbūt abejus pasilikti
Atsakyti
Merginos, cia gera kaina? bigsmile.gif
http://www.ideeli.co...st_view/2794638
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 spalio 2012 - 17:20
QUOTE(madmuazele @ 2012 10 06, 18:13)

taip
Atsakyti
Dekui smile.gif Uzsisakiau paskubom...
Atsakyti